Bank Asya 1.Lig 16.Hafta l Samsunspor'umuz - Kartalspor : 2-0

Başlatan celebi, 06 December 2009, 20:35:06

« önceki - sonraki »

onur 55

germencisse

elimizin mahkum olduğu bir maç..geçen maç hekemin azizliğine geldik..bu maç taraftar desteğimizi arkamıza alarak işi bitireceğiz..devre arası takıma katılacak oyuncularla ligde kalırız..

çapaþ 06

yakubu yu tutarsak yeneriz ama bizim defanslarımız anca onun formasını tutarlar her türlü sonuc cıkar samsun 2.40 orandan var iddaa da heralde inş yeneriz gecen sne 4 atmıştık bu sefer 4 de 1ini    atsak yeter

kalptenþimþek

55(tuncay)55

inşaalah yeneceğiz yenmekten başka yolumuz yok 3.0

SerhaT55

kaptan 55

12 December 2009, 13:40:42 #66 Son düzenlenme: 12 December 2009, 14:20:47 kaptan 55
tam yakubunun maçı araya atılacak toplarla bizim defansı epey bi zorlayacak gibime geliyor,sprinter ve bitirici vuruş özellikleri başımıza sıkıntı yaratacak gibi

büyük bi ihtimalle turgay'la adam adama oynatacak kalpar hoca.

oktay uzun bir süredir yok gerek maç eksikliği gerekse idman eksikliğinden dolayı bu maçda orta sahayı oynasa bile forse edeceğine inanmıyorum.ortada ayağa top yapacak,direk kaleye inebilecek başkada futbolcumuz yok.

takım halinde kapasitemiz zaten belli bunu konuşmaya bile gerek yok tüm futbolcular kapasitesinin üstüne çıkar,mücadeleyi yüksek tutarsak,taraftarımızla kazanabiliriz.

Ölümüne_Samsunspor

ARKADAŞLAR 19 MAYIS STADYUMUNA BAYRAKLARLA BİRLİKTE BEKLİYORUM SİZLERİ.

Gorkem

55.hakan

bizim radyodan yayınlanacak mı maç anasayfada bir haber göremedim yayınla ilgili

lucarelli

Nuri Asan

Yarın Erciyes-Antep maçı var ikisinin puanı 13.Erciyesten averajımız iyi.Yani yarın kazandığımız takdirde düşm potasından kesin kurtulmuş oluyoruz.

gkhn

çapaþ 06

isa hocada bayrakla gelin maça dedi zaten

mahkumsun

arkadaslar mac bılet fıyatlşarfı acıklandınmı kapalı veya vıp ne kadar bılen varmı