Samsunsporumuzun 2009-2010 Bank Asya 1. lig mac ozetleri

Başlatan Amsterdamli, 24 September 2009, 22:49:39

« önceki - sonraki »

grkn55

grkn55

Ölümüne_Samsunspor

VİDEO YOUTUBE OLDUGU İÇİN ACILMIYO ARKADAŞLAR...

celebi

harbisamsunsporlu5517

kumköylü ahmet

09 December 2009, 12:08:56 #51 Son düzenlenme: 09 December 2009, 12:30:56 kumköylü ahmet
samsunspor güzel bir futbol oynadi konya karsisinda ama nedense sans bize bir türlü gülmüyor.hakem faciasi ile yenildik takim olarak iyidik ama ilk golde kalecimizin hatasi var bence tamam sert gitti top ama tutmasi lazimdi ama olsun bu takim iyi top oynuyor insallah iyi olacagiz.yalniz nedense alt taraflardan bir turlu uzaklasamadik buda kocaelispora yaradi bence cunku ikinci yari kocaeli cikisa gecicek bence tehlike canlari calmaya basladi.Trabzonsporlularda bizleri yakindan takip ediyolar dúsmemizi bekliyolar ama hepsi gorucek insallah daha iyi olacagiz hatta ben bu takim ilk 6ya bile oynar diyorum insallahda oynayacagiz cunku buseneye bakarak diger senelerden daha zayif takimlar yani samsunspor cikisa gecmelidir gececekdir.
Bunuda kartal macinda cikisa gecicegimizi düsünuyorum.burhan ve turgut cezali galiba ama alacagiz maci insallah

55_Aki

Kadir ÇELEBİ

Süleyman abay ben çoluk  çocuk karıştırmazdım sen karıştırdın! belki günahları yok ama benimde sevgimin tarifi yok biz 1 puanla ligten düşersek çoluğundan çocuğundan çıksın...

KotuCocuk55

Ulan gece gece,bariz eliyle almış adam..
Hani bu puanları sonra çok ararız ama puanın yanında lideri deplasmanda devirmek şanımıza yakışır bir hareket olacaktı..

jean

kartal macininda ozet goruntulerini bekliyoruz simdidn tesekkurler

jean