Bank Asya 1.Lig 15.Hafta l Konyaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 November 2009, 17:44:11

« önceki - sonraki »

Ollivanders

06 December 2009, 20:48:19 #345 Son düzenlenme: 06 December 2009, 20:49:21 Serpico55
2.gol oldugunda polis bizi disari cikartmaya calısıyordu ve açımızdan da goremedik gol oncesinde ne oldugunu.Allah senin belanı versin suleyman abay... Bu hatan bir yerinden cıkar insallah. serefsz!!!!

jean

kafayi yememek elde degil son 6 dk kala lideri yenecekken 2 gol yiyoruz sahane moral olacakti kulubumuz icin kume hattindanda kurulacaktik stesimizin klurbani olduk cokta gol kacirdik harbi yazik oldu

55.hakan

Lanetlenmişiz biz başka bir sebebini bulamıyorum başka bir takım yoktur bu kadar şanssız olan

55Melek55

bizim memleketde cok YANCI VAR COOOOK YANCI...

nerdesinuz ulan adamlar tff hakemler bizi dogruyor herkes al arabasina binmis ses yok....

sizi adam sananda suc...hey gidi be nerede o eski adamlar...

samsunmania

06 December 2009, 22:34:01 #349 Son düzenlenme: 06 December 2009, 22:37:38 samsunmania55
Maçı şimdi seyrettim. Burhan golü atsa 3 puanla döneceğiz.Dönen top gol oldu zaten. 1.golde top iğne deliğinden geçmiş. İkinci golde ağzım açık kaldı. Bir orta ve bir yan hakem elle asist yapan(resmen smaç vuran) oyuncuyu nasıl görmez? Ancak görmek istemezse görmez. Allah fitil fitil burunuzdan getirsin.
Ne güzel de oluyor oooh oooh SAMSUNA da koyması diyor rezil Kenya taraftarı. Bu arada Samsunspor'a değil Samsun'a diyorlar sayın Samsunspor'a sahip çıkmayan insanlar. Arada siz de gidiyorsunuz.Şehrin onuru, gururu zedeleniyor neredesiniz. PAraları İstanbul'da yiyen zengin iş adamları. Neredesiniz. Yeter artık.

Forvetim

hoca golümüzden sonra topu ayağında tutabilen adamı çıkardı sonra ise oyuna müdahale edemedi ne yazık ki, son dk.larda oyunu soğutabilirdi. zaman kazanmak adına bile 3.oyuncu değişikliğini yapmadı (en azından 1-1 den sonra) ?

Forvetim

kayseri maç biletlerini 1-3 tl yapmış. tamam taraftarlık bilet fiyatı ile ölçülemez ama artık bize taraftar desteği lazım ve kulüp fiyatlarda indirime gitmeli

Forvetim

cenk gittiğinden beri bir türlü geri getirilemedi önceki sezon gelmek istediğini beyan ettiği halde bile bir girişimde bulunulmadı şimdi kazmapaşada gollerini sıralıyor. gelde arama

SAMSUNLU ORUMA 55

Forvetim

sevgili serpico55 resimler için tşk.ler göründüğü kadarıyla şampiyonluğa oynayan takımın tribünleri bu mudur :)))  bizim her maç en az bu kadar taraftarımız oluyor hemde 10 tl. fiyatla. bir de mağluplar diye aleyhte tezahürat mı yapmışlar :))) işte bu kadar basitler. bunları duydukça Samsunspor taraftarının kıymeti daha iyi anlaşılıyor.

Ollivanders

evet sevgili forvetim bilet fiyatları bir ve uc ytl . Takım sampiyonluga oynuyor ancak taraftar bu kadar :) bizde misafir takım tarafına 5 lira verip girdik.İlhan cavcava burdan selamlarımı iletiyorum :) gercekten cok komikti aleyhte tezahurat yapmaları :) agzımız acık ızledik arkadaslarla. diyorum ya bizim yerimizde olsalardi takımları hakkında konusma bile konusmazlardı.

Kaya

Kaderimizle oyun hamuru gibi oynayanların ne beter durumlara düşeceğini belki göremeyeceğiz ya da takip şansımız olmayacak ama bu dünyanın bir de diğer tarafı var elbet kuddusilerle,selçuklarla,süleymanlarla orada görüşeceğiz.Evine çoluğuna çocuğuna en ağır şartlarda parasını kazanıp ekmek götüren adamla bu insan müsvetteleri ancak bu dünya da bir olurlar.Tüm SAMSUNSPORluların iki eli yakanızda emin olun hesabını bir şekilde soracağııız.

Maça gelince ilk dakikalarda konya baskılı gözüksede son derece çağdışı bir futbol oynadıkları ve bazı kollamalar sonucu buralara geldikleri apaçık ortadaydı.Düşünün ligin zirvesinde olan bir takım maç boyu bir organize atak yapamamış tek becerebildikleri iş ileride tayfuna topu şişirmek olmuş bu şekilde gol arıyor insanın inanası gelmiyor.

Hocamız diziliş olarak genelde defansif oynamayı seven defans oyuncularından oyunun diğer yönlerindede yararlanan bir yapıya sahip ki bu düşüncesinde en büyük kazanımımız Turgay ın mücadeleci önlibero görünüşü.Diğer yandan maç boyu doğrularımı yaptık; evet bence maç boyu doğruları yaptık orta alanda gerekli yerde pres uyguladık gerekli yerde çekildik belkide senelerdir ilk kez bu kadar güzel kontra ataklara çıktık ki erciyes maçının tesadüfi bir galibiyet olmadığını anlamış olduk.Hocanın tek ve belkide en önemli eksiği oyuna hızlı müdehale edememesiydi, sefa oyundan düştü tüm pasları olumsuz kullandı geç çıktı,ilhan ikinci yarı boyu sahada gezindi yerine Oktayı kesinlikle düşünmeliydi. 1-0 öndeyken hoca hazır olmadığını düşünsede Oktay ben eminim ki ya atar ya da turguta golü attırırdı ama işte defansif düşünce yapısı ve oyuncu ilişkilerindeki zafiyet alacağımız maçı büyük hakem hatalarıyla beraber Hüseyin hocanında heyecandan kilitlenmesiyle kaybettik.Halbuki turgay boşboş kafa vuruşunu yapabilse ya da burhan sol ayağı yerine topu vurur gibi yapıp sağ ayağına çekip köşeye gönderseydi şimdi sevinç çığlıkları atıyorduk.

Sonuç olarak  uzun zamandır ilk kez bir maçımız hakkında uzunca yazmak geldi içimden.Kaybedebilirdik ki kaybettik ama gerçek bir takım taraftarı ne kadar acı bir yenilgide olsa bu şekilde olmasından bile kendine mutluluk çıkarabilir.Bi tabir vardır ya ''böyle oynayın gerisi önemli değil'' ben bunu bugün hissettim,eminim bir çoğumuzda mücadeleden dolayı böyle hissetmiştir.İnşallah bu bir başlangıç olur umut fakirin ekmeği....

seckin55

serkan aykut, cenk gibi golculermız olsaydı şuan çok farklı yerlerde  olurduk..3-4 luk bir maçı hediye ettik.canını yuregıne koyup da oynuyanlara sonsuz teşekkurler..ozellikle adem murat

kaan

Telefonla çok yazamıyorum hepsini ama şunu belirtmek isterim.

Yönetim yok.
Siyasi yok.
Para yok.
Futbolcu yok.
Sahip çıkan yok.
Teknik direktör ortada oda yok.

Elde ne var.

Borç çok.
Bize garezi olan **** çok.
Yeteneksiz çok.

Işte seni bu yüzden seviyorum.Hayata kafa tutuyosunya, hani dünyada en fazla zorluğu çektiği halde hala ayakta kalmaya çalışıyosunya kırmızıyla beyazla sahipsiz bir bizin var başka kimsen yok.Işte bu yüzden seviyorum seni.

Gerisi boş artık hüsrana alıştı bedenim.Ne büyük bi takımsın sen tek başına kafa tutuyorsun bütün aleme...

Sempatik Bengülü

ömrümü yediniz bitirdiniz bee.evden çıkmadan gol attık sevinerek  çıktım işe gidiyordum servise bindim şok oldum 2-1 ne oluyor dedim hangi arada yedik bu 2 golü yeter artık kanser ettiniz bizi yaa >:(