Bank Asya 1.Lig 15.Hafta l Konyaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 November 2009, 17:44:11

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

Sercan

Off İlhan bu atak gol olsaydı çok iyi olurdu...

**KaR6**

yaa çıkarsa burhan'a bitti iş, ne düşündü çok merak ediyorum!

sadece55

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 December 2009, 15:24:00
yaa çıkarsa burhan'a bitti iş, ne düşündü çok merak ediyorum!

Ya da ne düşünemedi... >:(

Kadir ÇELEBİ

Takımı o kadar kotu bulmadım buldugumuz pozisyoları 2nci yarıda cömertce harcarsak o zaman vahim durum orta sahada daha fazla pres yapmamız gerek ileride turgut burhan iyi görünselerde zaman zaman oyundan kopuyorlar haydi Samsunsporum güldür bu hafta yuzumuzu..

çarşambalı-55

atamayana atarlar maçı olcak gene galiba desenize :-[ ilhan tam sığır haklısınız bu kurbanda kesmek lazımdı onu ama artık seneye kaldı

supernatural_55

Basabas bir mücadele var konya'da.bugün gol yersek bu defanstaki bireysel hatalardan kaynaklanacak.girmiş olduğunuz birkaç net pozisyon var. İnsallah kazanırız. Konya'dan sevgiler supernatural55 serpico55 dartagnan

bluegreen55

vaybe canlı verilen maçı yayınlayacak bir samsunsporlu olmadığı gibi konyalıda yok demekki..

Shane_Falco

çarşambalı-55

deplasmanda gol attığımız hiçbir maçı katbetmedik bir gol gelse

eLLis

Pozisyonları iyi değerlendirsek gol atarız ama yok işte konya tribünleri bizim geçen haftaki dardanel maçı kadar yoktur...

**KaR6**

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 December 2009, 15:38:43
Can Özgür'den korkuyorum çok dengesiz yerlerde faul yapıyor. Pozisyonları değerlendirmeliydik, 0-0'a yatarsak kaybedebiliriz.

maçı www.isteizle.com'dan izliyoruz, satın aldık 5 tl'ye.

Herkese açık bi yayın değil sanırım kardeşim yanılmıyorum değilmi bnmde izleyebilmek için satın almammı gerekiyo ???