Cenk İşler Acı Konuştu

Başlatan bengülü, 02 December 2009, 23:46:31

« önceki - sonraki »

Ollivanders

ya inanasim gelmiyor ya bu takim nasil basarili olsun basimizda bu kadar akbaba varken ya. Lanet olsun her birinize. Allahim da bizi duymuyor hep biz cekiyoruz.Var mi bu kadar aci ceken taraftar . Bıktık usandık yıprandık. Gitmeyeceğimiz maca yine gitmeyi dusunuyoruz. Ne kadar çok sevmişiz bea seni samsunsporum

ali ihsan

55.hakan

Bu yönetim gidecek bu takım sevdalıları başı gelecek..Cenk de iyi güzel düşünmüş destek alamamış peki neden basını kullanmamış basını..basın 4. büyük güçtür,bana destek verilmiyor 5 oyuncu ve kendim de Samsunspor a geliyorum deseydi en azından kamuoyu baskısı oluşurdu.Şimdi içimiz yanıyor vah vah diye...

Dartagnan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 December 2009, 01:40:30
Bu yönetim gidecek bu takım sevdalıları başı gelecek..Cenk de iyi güzel düşünmüş destek alamamış peki neden basını kullanmamış basını..basın 4. büyük güçtür,bana destek verilmiyor 5 oyuncu ve kendim de Samsunspor a geliyorum deseydi en azından kamuoyu baskısı oluşurdu.Şimdi içimiz yanıyor vah vah diye...

bizim basınımızı hepımız bılıyoruz:S kımlerın elınde ve nasıl ısler yaptıklarını  >:(

CeLiL_55

Cenk,Celil çok uğraştı ama şehrin ileri gelenleri başta olmak üzere istemediler ne şimdiki yönetim nede önceki yönetimler kabul etmedi Samsunspor'un başarısı Samsun Şehri tarafından engellenmekte

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 02 December 2009, 23:51:37
13 tane orhan alacağına 4 tane cenk alacaksın; mantık budur. nicelik, nitelik durumu da tabii bunu anlayabileceği geçtim dinleyebilecek kapasite yok ki malum eşhasta!

Sercan

Bu takımın kurtuluşu yalnızca Samsunspor Sevdalıları'nın sayesinde olacak.Ama ne var ki ş.refsiz çok >:( >:(

kumköylü ahmet

03 December 2009, 12:56:25 #22 Son düzenlenme: 03 December 2009, 12:58:50 kumköylü ahmet
ne gerek var 4 tane cenke 1 tane cenk bile yeterdi o 15 adama karsiii
ama serefsizler isde
cenk isler seviyoruz seni adam gibi adam isde budur
cenki samsunspordan ayrildigindan beri takip ediyorum ve cok begendigim bir futbolcu,zamaninda hakan süküre sormuslardi forvette kiminle oynamak istersin diyede oda SAMSUNSPORDAN Cenk demisdi hic unutamiyorum o gunleri..
ALLAH yolunu acik etsin Cenk Isler

emre

öyle demeyin arkadaşlar HİÇ BİŞEY SİZİN BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL!!  >:(  >:(  >:(

jean

adam futbolu birakacak bir turlu geri almadilar su adami kendi dedigi gibi sene basinda o kadar istedi gelmeyi bir turlu almadilar dedigi projeyi hayata gecirse kesin super ligdeydik

kaptan 55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 03 December 2009, 10:05:55
Bu takımın kurtuluşu yalnızca Samsunspor Sevdalıları'nın sayesinde olacak.Ama ne var ki ş.refsiz çok >:( >:(

alınmasınlar?

Mustee13

ilk düşüğümüz sene de aynısını yapmak istemişlerdi.. yine destek çıkmamıştı..

sadece55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 December 2009, 14:39:33
alınmasınlar?

ALınacaklar diğer ******* diye tabir edilen insanlar olur bunlarla bizi aynı kategoriye koymayın diye !!!

cem

bu şehirde bizler hariç hiç kimsenin umrunda değil samsunspor...alın size kanıtı....

Nuri Asan

yzy nin çok acil ölmesi lazım,yaşadığı her gün aldığı her nefeste Samsunsporumuz dibe vuruyor.