Bank Asya'dan Kim Düşer Sizce?....

Başlatan empire55, 01 December 2009, 18:42:35

« önceki - sonraki »

cılgıntürk55

ordu giresun rize düşsün ben samsunnun az olan erlisindenim tambir samsun secdalısı ve samsunspor hatasıyım bugüne kadar karadeniz takımlarnın birbirine faydası olmadığı  için samsun hariç hepsi düşsün kümeye acımam

empire55

02 December 2009, 22:09:55 #31 Son düzenlenme: 02 December 2009, 22:16:45 empire55
tüm yorum yapan kardeşlerime tşk ederim
düşüncelerinizi cesurca paylaştığınız için
benim görüşümde şu tabla itibariyle
KOCAELİ - HACETTEPE - SAMSUNSPOR....
İNŞALLAH BU KONUDA Kİ GÖRÜŞLERİMİZ İLERLEYEN HAFTALARDA DEĞİŞİR SAMSUNSPOR İÇİN...... SEVGİLERİMLE....

europe_55

Biz düsmeyelim de kim düserse düssün...
Ama böyle giderse o 3 takimin icinde biz de olacagiz maalesef... :(

celebi

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: celebi - 03 December 2009, 08:47:26
ben şimdiden hazırladım kendimi

Bunlar varya bunlar kümede kalalım kutlama yaparlar kümede kaldık diye, hoş ben zaten ümidimi yitirdim  :(

Pergani 55

Kocaeeli
Hacettepe
Samsun
bizim düşecek takımlar arasında olacagımız hiç aklıma gelmezdi ama böyle giderse durum kötü...düşecegiz herhalde

germencisse

biz 2.yarı toparlarız erhan küçük,murat hacıoğlu,agbetu bu oyuncular ile temas halindeler agbetu geldiği takdirde kontralarımız inanılmaz kuvvetlenecek..,

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 04 December 2009, 19:52:41
Kocaeeli
Hacettepe
Samsun
bizim düşecek takımlar arasında olacagımız hiç aklıma gelmezdi ama böyle giderse durum kötü...düşecegiz herhalde

senol55

arkadaslar biz düseceez
maalesef
demedi demeyin benim dedigim cikio

kuzey55

sakarya gecen sezon ilk yarıyı 9 puanla kapatırken bile taraftarları son maçın bitiş düdüğüne kadar düşecez demediler.biz 14. haftadan havlu attık...

düşmeyeceğizzzzzz

KotuCocuk55

Devre arası transferleri,kamp dönemi ve ikinci yarının ilk 3 haftası sonunda belli olabilir kanısındayım.Şuan için birşeyler söylemek erken.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 December 2009, 00:25:23
sakarya gecen sezon ilk yarıyı 9 puanla kapatırken bile taraftarları son maçın bitiş düdüğüne kadar düşecez demediler.biz 14. haftadan havlu attık...

düşmeyeceğizzzzzz

Aynen katılıyorum ne olmuş büyük samsunspor taraftarına..

FK_SAMSUN

Kayseri Erciyesspor
Hacettepe
Kocaelispor

Oflu

Ya insallah düsmeyiz vallahi yavas yavas korkmaya basliyorum
2006 da da düsmeyiz düsmeyiz yirtariz dedim, sonunda düstük. Insallah ara transfer döneminde adam gibi adamlar alirizda, kurtaririz pacayi

Tribün_ali