Bank Asya'dan Kim Düşer Sizce?....

Başlatan empire55, 01 December 2009, 18:42:35

« önceki - sonraki »

empire55

01 December 2009, 18:42:35 Son düzenlenme: 01 December 2009, 20:42:31 samsuni
14. HAFTA OYNANDI... BU LİGİN BİTMESİNE 20 HAFTA KALDI.. ŞU DURUMDA VE İMKANLARDA İLERİYİ GÖREBİLMEK ADINA (TAHMİN) BANK ASYA LİGİNDEN KİMLER DÜŞER..........????????????????

tanju55

kim düserse düssün ama biz düsmeyelim...
ama hic giresun,canakkele,kocaeli gicik oldugum takimlar...

emre

5 in 3 lü kombinasyonları..

kocaeli ,erciyes,hacettepe,antep bb,biz

55Melek55

KareAs55

kocaelispor-hacettepe-erciyes     bizde bu gidişle 15 inci oluruz

berusa55

Ne dilimiz söylemeye ne de elimiz yazmaya varmak istemiyor ama şu anki tabloya göre malesef ama malesef düşmeye dört aday Kocaeli, Erciyes, Hacettepe ve biziz... Allah'ım bizi kötü sondan koru diyelim.

Dartagnan

babasamsunlu

kocaeli ve hacettepe gider gibi...3. şanslı için bizde adaylar arasındayız...ama inşallah birşeyler değişir ve söylemek istemediklerimizi yaşamak zorunda kalmayız...

Ollivanders

cembaba

Bence : Biz, kocaeli, hacettepe giresun kalır bu lıgde...

kalptenþimþek

Devreyi 17 puanla kapatırlar,
25.hafta 33 puan yapıp taraftarı hayal alemine gark ederler,
34.hafta 42 puanla ligi kapatırlar..

hacettepe-erciyes-giresun düşer..    

eakgül55

kocaeli-hacettepe-G.antep he biz ne oluruz diyosanız geçene sezon gibi en kötü kurtarırız .

kuzey55

biz düşmeyiz...puan barajı da gecen seneye göre daha düşük olur diye düşünüyorum.çünkü ilk devre 22 puan toplayan güngören ve 17 puan toplayama malatya düştü.bu sezon 36 ligde kaldır diye düşünüyorum.2. devre bikaç transfer yaparsak bu yönetim de giderse 24 puan almak çok zor olmaz.

kocaeli,hacettepe ve erciyes şuan en zayıf halka görünümünde..gbb ve giresun düşmez...

Nuri Asan

Şu anda düşmemeyi garantileyen tek takım Konya ve Karabük,bu ligin üstünden daha çok sular akar neler olacağı belli olmaz ama;

Kocaeli 2.yarı toparlanacağız diyor,paralarnı yatırmazlarsa ilk aday :Kocaeli.
Tomaç istifa etmez ise biz
3.takım erciyes olur.

Tomaç istifa ederse ,3.takım Hacettepe olur.

bluegreen55

antep bb, hacettepe ve erciyes

kesin bunlar düşer...