Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

AntZ

30 November 2009, 02:50:57 #135 Son düzenlenme: 30 November 2009, 02:52:45 Ant55
Yok mantığım almıyor, kesin bizim bilmediğimiz birşeyler var! Görün bakın 2. yarı hoooop diye sıçrama yapıp süper lige çıkacağız. Yoksa takımı bu duruma getirenler adamım diye nasıl ortalarda dolaşır? Bizim aklımız almaz böyle şeyleri, kafamız basmaz, rahat olun, kendinizi yöneticilerimizin şefkatli kolarına bırakın, saatte geç oldu, uyuyun.  ;)

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 November 2009, 02:50:57
Yok mantığım almıyor, kesin bizim bilmediğimiz birşeyler var! Görün bakın 2. yarı hoooop diye sıçrama yapıp süper lige çıkacağız. Yoksa takımı bu duruma getirenler adamım diye nasıl ortalarda dolaşır? Bizim aklımız almaz böyle şeyleri, kafamız basmaz, rahat olun, kendinizi yöneticilerimizin şefkatli kolarına bırakın, saatte geç oldu, uyuyun.  ;)

İMZA...

mahkumsun

pekı bu ımza kımın acaba ant55 yoksa sende yonetıcımısın

AntZ

Alıntı yapılan: mahkumsun - 30 November 2009, 02:54:59

Kosif ben, tanımadın mı?  ??? Küfür etsen daha iyiydi  >:(

mahkumsun

walla ben buyuklerıme kufur etmem nerden bılım senın kosif oldugunu ondann ama senın yonetıcı oldugun bellı

YaşarDoğu

@mahkumsun

Evet o yönetici ama Kosif değil , Tutu bende  Tomaç ;) ??? ??? ??? ???

gozgoz yýlmaz

Hadi be... Nasıl da şappadanak anladı kimler olduğumuzu. Oğlum ben daha saklayamayacağım. Ben Tomaç. Ant55 Tahsin, yaşardoğu Hakkı tomaç. nuri alço ile tecavüzcü coşkun da var.. saklayalım dedik ama senin gibi bir akılküpünün varlığını unutmuuşuz. bence sen fazla kasma kendini, cengiz devre arası gidecekmiş yaz, bazıları gidecekmiş yaz, gidecek olan varmış yaz.... zaman zaman özne ile yüklemin yerini değiştir. gidecekmiş devr arası cengiz
cengiz devre arası gidecekmiş
devre arası cengiz gidecekmiş
ali topu tut
oya ip atla
atla oya atla
mendilini katla...

AntZ

30 November 2009, 03:21:25 #142 Son düzenlenme: 30 November 2009, 03:25:31 Ant55
@Hakkı pardon Gozgoz
Yarın gelin de toplantı yapalım. Fener maçını da konuşuruz, Samsun bugün yenilmiş diyorlar, hem toplanıyor, çözüm arıyor görünürüz, hem de ajitasyon yapacak birşeyler buluruz. Maçta taraftar kisvesi altında bir kısım, yönetim istifa diye bağırmış, bunun üzerine çalışın, sallayacak birşeyler bulun, bu hafta da bahanemiz çıktı. Bu arada geçen hafta getirdiğin fıstıklar bayat çıktı, Turgut'a söyle haftaya mevlana şekeri getirsin. O kadar gezmeye gönderiyoruz bir faydaları dokunsun.

berusa55

30 November 2009, 04:12:11 #143 Son düzenlenme: 30 November 2009, 05:16:27 berusa55
Selamunaleyküm mahkumsun kardeşim aramıza hoş geldin. Ben de yöneticilerden Erkut Tutimucizeyiguyem

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: mahkumsun - 30 November 2009, 02:54:59

Mahkummusun,müebbetmisin ?!!!Ant55 yani Murat kardeşimin ifadelerini teyid ettiğimi yazısının altına İMZA atarak onayladığımı belirttim.Senden onay almammı gerekiyor???Yönetici olunca ne oluyor kanının rengimi farklı o İ...lerin???Bu forumdaki tüm kardeşlerim yönetici geçinen o İ...lere yöneticilik dersi verir...

AntZ

30 November 2009, 04:56:47 #145 Son düzenlenme: 30 November 2009, 09:30:25 Ant55
Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 30 November 2009, 04:45:33
Mahkummusun,müebbetmisin ?!!!Ant55 yani Murat kardeşimin ifadelerini teyid ettiğimi yazısının altına İMZA atarak onayladığımı belirttim.Senden onay almammı gerekiyor???Yönetici olunca ne oluyor kanının rengimi farklı o İ...lerin???Bu forumdaki tüm kardeşlerim yönetici geçinen o İ...lere yöneticilik dersi verir...

Eyvallah abicim.

İyi niyetlerini bildiğim için birşey söylemek istemiyorum ama sadece arkadaşlarımdan ricam, yazılanları okurken hemen klavyeye saldırmayın, yazmadan önce içinizden 5 e kadar sayıp okuduğunuzu düşünün. Ben Amerikan başkanıyım desem inanacak insanlar var yahu!

Bir de ek olarak Türkçe kelimelerde ingilizce, kürtçe vs. dillerin harflerini kullanmazsanız mutlu olurum (walla, malla vs...), konu katloldu bari Türkçe'yi katletmeyelim.

kaptan 55

bu yaşıma kadar bu camiada o kadar başkan bir o kadar da yönetici gördüm ama bunlar kadar basiretsiz,utanmaz,sıkılmaz,koltuk sevdası peşinde koşan ne başkan ne yönetim kurulu gördüm.

daha ne bekliyorsunuz be YÖNETİM İSTİFA ULAN

cem

30 November 2009, 14:58:22 #147 Son düzenlenme: 30 November 2009, 14:59:23 cem
Ana ANT55 kosifmiş baksanıza kendi açıkladı  :P :P bakalım daha neler çıkacak formda :P :P

emre

yoksa ant55  anti-55 mi ??  ???  ???  ::)

Nuri Asan

helal olsun yönetime bu zor günde takımı sahipsiz yönetimsiz bırakmadılar,hepsini teker teker kutluyorum.özellikle tomaçı o kadar baskı yapılmasına rağmen takımı bırakmadı.başkan dediğin böyle olur takımını zor günde bırakmaz.