Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

AlıntıSağdan soldan duyuyoruz, bazı değerli yöneticilerimiz samsunspor.biz'den rahatsızlarmış; tepkililermiş

o bazıları sadece bu siteden değil,taraftardan da rahatsızmış,sebebi istedikleri gibi at koşturamamakmış.
ne gerek varmış Samsunspor taraftarına,taraftar sitesine.Takım ne güzel gidiyor işte!bu sitede needen çıktı şimdi

gozgoz yýlmaz

Siteden şikayetçilerse, buradaki Gerçek Samsunsporlulara   küfür etmişlerse demek ki doğru yoldayız, doğru şeyler düşünüyoruz... Bunlarla aynı fikirde olmak bile utanç verir insana!!!!

Bırakın gidin de,son anınıza adamlık yaptılar diyelim bari... O da yok!

mahkumsun

onlar hangı yuzle bu sıteye bakıyorlar bu sıteye ancak gercek samsunsporlular bakar

gozgoz yýlmaz

Onların kuşları vardır, haber uçururlar...

mahkumsun

O KUŞLARIN KANATLARINI YOLMAK LAZIM CUNKU ONLARA HABER UCURAN GERCEK SAMSUNSPORLU DEGILDIR CIKSINLAR CIFTLIK CADDESINE ETEK GIYIP GEZSINLER

kuzey55

30 November 2009, 02:30:15 #125 Son düzenlenme: 30 November 2009, 02:31:46 kuzey55
zoruna gidenin bi tarafına gitsin.bu takımın sahibi taraftardır.Ve bu takıma sahip çıkacak taraftar potansiyeli de bu forumda fazlasıyla mevcut.kimse sahip çıkılmıyo biz bırakırsak kimse almaz edebiyatı yapmasın..hele de bize süper lig sözü veren muhteşem 13 transferle lige başlamamıza versile olan paf takımla mücadele eden kocaelisporun sadece 3 puan önünde olmamızda pay sahibi olan muhterem şahsiyetlerinn hiç hakkı yok...

puan durumlarına bakmaya utanır duruma geldik.konyasporlu adam adanadan 1 puan aldık haftaya samsuna fark atıp moral düzeltiriz diyor.bunu söyleten kim varsa topunun ALLAH belasını versin rezil rüsva ettiniz bizi...

mahkumsun

WALLA KARDES BUGUN KONYASPORLU BIR FUTBOLCUYLA KONUSTUM ADAM SU LAFI DEDI ADANA MACININ HINCINI SAMSUNDAN CIKARAZ VE TARAFTARIMIZA GOL SHOW YAPACAZ DEDI BENDE DEDIM SIZIN GUCUNUZ SAMSUNSPORAMI YETIYOR NIYE ADANAYA YAPMADINIZ DEDIM HEMEN CIKTI.

gozgoz yýlmaz

pişkinlikte sınırı yok bu adamların, hem kel hem fodullar... sanki konumumuz çok iyiymiş gibi, ukalalıkta önde gidiyorlar. Bu tablo kimin eseri? Ne biçim insan bunlar?

AntZ

Haksız da sayılmazlar, arada bir bu arı gibi çalışan adamları öven birşeyler yazmak lazım, tamam sondan 2. yiz, tamam tarihimizin en berbat dönemini yaşıyoruz, tamam kabul ediyorum beceriksizler ama hiç mi olumlu birşey yapmadı bu adamlar yahu. Hep olumsuz yönlerini görüyoruz bu sitede, adamlara haksızlık ediyoruz, silkinin kendinize gelin. Tez zamanda bir ekip kurula, yapılan olumlu şeyler araştırıla, varsa manşetten verile, bulunamazsa da uydurula.

kuzey55

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 November 2009, 02:34:14
Haksız da sayılmazlar, arada bir bu arı gibi çalışan adamları öven birşeyler yazmak lazım, tamam sondan 2. yiz, tamam tarihimizin en berbat dönemini yaşıyoruz, tamam kabul ediyorum beceriksizler ama hiç mi olumlu birşey yapmadı bu adamlar yahu. Hep olumsuz yönlerini görüyoruz bu sitede, adamlara haksızlık ediyoruz, silkinin kendinize gelin. Tez zamanda bir ekip kurula, yapılan olumlu şeyler araştırıla, varsa manşetten verile, bulunamazsa da uydurula.

.............

takım 17. sırada tarihin en kötü dönemini yaşıyo.bu yönetimin iyi yanı beni bağlamaz...yapılanlar sportif başarı içindir o da koca bir 0.. bizi rezil ettiler cümle aleme neyin başarısından neyin olumlu işinden bahsediyoruz...

mehmet yılmaz

30 November 2009, 02:41:30 #130 Son düzenlenme: 30 November 2009, 02:41:56 samsuni
Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 November 2009, 02:37:42

.............

takım 17. sırada tarihin en kötü dönemini yaşıyo.bu yönetimin iyi yanı beni bağlamaz...yapılanlar sportif başarı içindir o da koca bir 0.. bizi rezil ettiler cümle aleme neyin başarısından neyin olumlu işinden bahsediyoruz...

Zaten Ant55 de kinaye yapıyor. Ama haksız da değil. Bakın mesela evimizde mağlup olduğumuz haftada bile 1 sıra yükselmişiz bu büyük yönetimin sayesinde. Demek ki hiç birşey bizim bildiğimiz gibi değilmiş hakikaten. Bunlar yenile yenile şampiyon yapacaklar bizi! Süper taktik, gizli forvet gibi...  ;D :P >:(

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 30 November 2009, 02:41:30
Zaten Ant55 de kinaye yapıyor. Ama haksız da değil. Bakın mesela evimizde mağlup olduğumuz haftada bile 1 sıra yükselmişiz bu büyük yönetimin sayesinde. Demek ki hiç birşey bizim bildiğimiz gibi değilmiş hakikaten. Bunlar yenile yenile şampiyon yapacaklar bizi! Süper taktik, gizli forvet gibi...  ;D :P >:(

evet yenildikçe yükseliyoruz biz böyle bir ligde bile hala son 3 içerisindeyiz.haftaya konyada folloş olunca da böyle yükselecekmiyiz bakalım.onun da bir kılıfını bulurlar yine...11 puanda kalalım biran önce devre arası gelsin şu basiretsizler gitsin başka bir dileğim yok...

mahkumsun

aynen kardes ama o bırıncılık bıraz sondan olacak galıba ama sunu soylım sezon sonu bu takım kume duserse yonetımın kafasına nurı asanı yıkırlar bende demesı ınsallah dusmeyız ve yonetım gıder

Ollivanders

Alıntı yapılan: mahkumsun - 30 November 2009, 02:46:07
aynen kardes ama o bırıncılık bıraz sondan olacak galıba ama sunu soylım sezon sonu bu takım kume duserse yonetımın kafasına nurı asanı yıkırlar bende demesı ınsallah dusmeyız ve yonetım gıder

hic birsey olmaz elini kolunu sallayıp kulubeden gulerek cıkarlar

mahkumsun

aynen zaten devre arasın bazı oyuncular kulupleyolları ayıracakmıs