Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

kalptenþimþek

Gaziosmanpaşalı3455

55.hakan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 21 November 2009, 16:20:56
ula bu maçta kesin şike var bu iş bu adamların işi olamaz ;D ;D ;D
Erciyes çok rahat olsa şike diyeceğim de Erciyes de zor durumda niye satsın maçı

Jnr.Serkan

estalpi

Alıntı yapılan: estalpi - 21 November 2009, 15:52:31
YAV ARKADAŞLAR TEK SORUNUMUZ GÜVENNNNN.... NORMALDE ŞÖYLE OLUR BU MAÇ 3 E 4 E BİLE GİDER....ŞİMDİ ERCİYES İİCE AÇILACAK BİZ HAVAYI YAKALDIK.... ŞU GÜVEN SORUNU HORTLAMAZSA 3-1 ALIRIZ MAÇI..... AMA SON DAKKALAR ÖNEMLİİİİ TABİİİİ HAKEM TUTUMLARI FALAN..... TAHMİNİM ALLAHIN İZNİYLE 3-1 AMA İŞTE TEK SORUN GÜVEN BUNALIMI BİR ATLATIRSAK ÇOK RAHAT 3 PUAN ALIRIZZZZZZZ......ÇOK RAHAT.....

işte sevgili arkadaşlar taaaaaaaaa kaç sayfa önce bu cümleleri yazdımmmmmm.... ben haftalar öncesinden yazdımmmmm.... hep rahat olun bu maçı kazanacaz dedimmmm yazdığım gibi 10 kişi daha ii olur dedimmmm maç 3- 4 gider dedimmmmm 5 oldu...... ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNN......HEDEF 10 PUAN DEĞİL ARTIK 12 PUAN OLDU..........  

Jnr.Serkan

MeL_55

berusa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 November 2009, 16:01:48
Allah'ım şu ölü toprağını atmamız adına silkelenmemiz adına şu maçtan şu son 20dk'da 3 puanı bize nasip et yarabbim  :(

Duamın kabul olmasına çok sevindim. Şükürler olsun yaraabbim

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 20 November 2009, 21:14:53
Maçımız yarın radyomuzdan yayınlanacak. Rüyamda teletekstten bakıyorum, 5-2 kazanmışız. Sonradan gerçeğin 5-2 değil 2-2 olduğunu görüyorum. İçimizdeki umutları da kurutmaya başladılar; bu futbolcu grubunun yapabileceği en iyi şey 0-0 olur herhalde. Maalesef kötü bir kadromuz var. İnşalah ilk devre mümkün olduğunca çok puan toplarız, sonrasında bu şanlı yönetimin bize sunabileceği en büyük başarı kümede kalmak olur. Onu da becerebileceklerini sanmıyorum ya...

Allah büyüktür; bu kadar çok acı fazla bize. Yüzümüz gülmeye başlar inşallah.

dikkat dikat !!!!!!!
Samsuni  artık bir "ermiş" dir... Maçın skorunu rüyasında görmüştür..Bundan sonra şeyhimiz ne derse odur ..
Ondan kellisi yalandır boştur ...
Şeyhimiz sen çok yaşa :):):):)

serkancengiz

Akyol

55Melek55

aman allahim aglamak istiyorum aglamak hickira hickira......birileri dügmeye mi basdi....ne oldu....devre arasi saglam bi yönetm baskan gelse....

Baskent_Samsunspor

KareAs55