Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

samsunfan55

AH gereksiz top kayıpları ve haddiden fazda verilen hücüm ribantları maçı kaybetmemizde başlıca nedenler oldu. Tüm salonun gözü önunde Cantuğ hoca ile Fırat hocanın tartışmasıda hiç yakışmadı.
http://www.samsunpost.com/haber_detay.asp?NewsId=658

edmontdante

Bence uzunlar da ,kaptan da bomba.21 sayı atmış ama 2 maçını izledim potayı bulmayan 5 şutu oldu her iki maçta da neredeyse.

Yaman55

pivot vede power forvetsiz bu kadar oluyor rotasyondan guard'mız da yok yokda yok napalım kızlar'ın elinden gelen bu son topu gülşahla kullanmak gülşahı bitirmektir cheaney devreye sokmamız lazımdı son topta

Akyol

Alıntı yapılan: samsunfan55 - 19 November 2009, 23:57:04
AH gereksiz top kayıpları ve haddiden fazda verilen hücüm ribantları maçı kaybetmemizde başlıca nedenler oldu. Tüm salonun gözü önunde Cantuğ hoca ile Fırat hocanın tartışmasıda hiç yakışmadı.
http://www.samsunpost.com/haber_detay.asp?NewsId=658
Apikoğlu Apikoğlu... Akşama babacağım unutma Ülker getir... Reksan reklam sunar...

errea

haberde yanlış yazılmış, fırat hoca değil cantuğ hoca elindeki taktik tahtasını yere fırlattı.

Jnr.Serkan

çok acemi top kayıpları yaptı takımdakiler.rumların maşallahı vardı.takır takır top çevirdiler.bizde sadece quinna ya bel bağlıyoruz

L$_Oznn

dün gülşah iyidi elinden geleni yaptı  ama bizim uzunlarda iş yokki

Revenge

Bir Avrupa maçını daha geride bıraktık ama yankıları halen devam ediyor. Öncelikle maç içerisinde yaşanan Cantuğ Hoca-Fırat kavgasına değinelim. Hangi gerekçeyle  olursa olsun,Takımın baş Antrönörü ve yardımcı antrönörünün binlerce seyircinin gözleri önünde üstelikte maç devam ederken böyle bir olaya sebebiyet vermeleri çok üzücü. Böyle bir olaydan başabaş giden bir maç oynayan oyuncuların etkilenmemesine imkan varmı?Üstelikte bu oyuncular bayan iseler. Yaşananlarda her iki tarafında suçu olmakla birlikte Fırat Hocaya ayrı bir parentez açmak gerekir. Bir kere sen yardımcı bir hocasın. Asıl vazifen tabi olduğun baş antrönere yardımcı olmaktır. Eğer oyun anlayışlarınız farklı, kafa yapılarınız birbirinize uymuyorsa yapman gereken maç içerisinde hocaya posta koyup ''Bana ne ben küstüm oynamıyorum'' deyip salonu terk etmek değil,Hocam biz anlaşamıyoruz,farklı düşünüyoruz deyip yolları ayırmaktır. Kimsenin Samsun'u,SBK yı ve o seyirciye küçük düşürmeye hakkı yoktur. 
  Bir laf da Cantuğ Hocaya.Hocam sen alt tarafı yardımcı hocayı bu kadar yetkiyle donatırsan,Maçlarda taktik tahtasını o adamın eline verip,kenardan seyretmeyi secersen olacağı buydu işte. Sana yapılan tavrı hakediyorsun demiyorum ama hocam,tüm bunlara biraz da sen sebep olmadın mı.
   Böyle bir olay yaşanmasa iyiydi ama yaşandı malasef. Bundan sonra yapılması gereken şey bellidir. Fırat Hocanın hala klüple ilişiği kesilmediyse derhal kesilmelidir. Sakın ola ki yarın Arkadaşlar takım içerisinde böyle olaylar maçın stresiyle yaşanabilir,burda da öyle oldu ama biz bir aileyiz her ailede böyle ufak tefek olaylar olur.Ama biz yine beraberiz Fırat Hoca ve Cantuğ HOCAMIZ BU OLAYI UNUTTULAR BİLE SİZDE UNUTUN demeyin.Sakın böyle demeyin.
   İkincisi Cantuğ hoca maç sonrası bir açıklama yapmış. Bazı oyuncuların gerçek oyunlarını sahaya yansıtmadıklarını  bazı oyuncularının ise Avrupa liglerinde oynayacak kapasitede olmamalarının yanı sıra Türkiye Ligleri'nde oynayacak kadar bile iyi olmadıklarını söylemiş.Yani açık açık oyuncularını suçlamış.E o zaman sormazlar mı adama,Hoca bu oyuncuları sen aldırmadın mı diye. Oyuncuların kapasiteleri ile ilgili söylediği laflar yanlış mı hocanın. Yooo değil sonuna kadar doğru. Ben bazı oyuncuların ne kadar yeteneksiz olduğunu burda aylardır yazıyorum.Hocanın dediği yanlış değil yanlış olmasınada bu açıklamanın hoca tarafından yapılması yanlış. Sen şimdi hocam açık açık suçladığın bu oyunculardan nasıl verim alacan. Geri kalan maçlarda bu oyuncuların sana güvenmesini nasıl temin edecen.
   SBK malasef iki mağlubiyette dağıldı. Hocalar dengelerini kaybetti,ne yaptıklarını ne söylediklerini bilmiyorlar. Burada görev artık yöneticilere düşüyor. Takımı derleyip düzenlemesi gereken yöneticilere.

Revenge

CANTUĞ HOCAYA AÇIK MEKTUP
  Hocam biliyorum ki bu siteyi ve bu forumu takip ediyorsun. Yine biliyorum ki benden de hiç hazetmiyorsun. Ama Hocam Lütfen sesime kulak ver. Kurulduğu günden beri bu takımı takip ediyorum. Bu takımı kurup başkanla birlikte nerelerden nereye getirdiğinizi en iyi ben beliyorum. Bu durum senin eleştirilmene engel mi?Tabiki değil. Ama bu durum daha dün Samsuna gelmiş bir yardımcı antrönörün sana o saygısızlığı yapmasına engel.
   Hocam bu adam gitmelidir. Aksi takdirde giden senin otoriten olur. Kimse takmaz artık seni.O takımın baş antrönörü değil ancak kenar süsü olursun.
   Hocam ben yine biliyorum ki,bu takımın geleceği için kader birliği yaptığın başkan Tayıncı seni kırmaz. Bu gidecek dersen yollar. İyi düşün hocam. İyi düşün.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site üyesi arkadaşlar siz ne diyorsunuz Fırat Hoca kalmalı mı gitmeli mi?  Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

cem

arkadaşlar iyi bir duyuma göre dünkü tartışmadan sonra fırat hoca artk sbk ya faydalı olamayacağını belirtmiş kulübe istifa ettiğini açıklamış artık 1.yardımcı hoca ARMAN hoca olmuştur bilginize...
yakında kulüpten açıklama yapılır....

berusa55

Yardımcı hoca olarak baş antrönöre posta koymayı bilen istifa etmesini de bilmeli. Hayırlısı olsun...

cem

fırat hoca işini iyi yapan işini seven bir hocaydı üzüldüm ancak;yardımcı hoca vasfını çoğu zaman aşdığına şahit olduk neyse hayırlısı...

Revenge

Bu bizim kazma uzunlarla ilgili bir sürü yazı yazdım anlamadılar. Bir de İngilizce yazalım belki okurlarda bir ders alırlar yazdıklarımızdan.

VERA AND LYUBOV
if your basketball club wasnt in a money problem you couldnt even dream of playing for this team and if you are playing for this club that is totally because you are a cheap player! i am sure you realise that too that you are a useless player .only way to cover this gap up and help your team out you must work very hard and put all your heart into it please do as i said because these funs cant stand you any more."

Yaman55

Alıntı yapılan: Revenge - 22 November 2009, 03:19:23
Bu bizim kazma uzunlarla ilgili bir sürü yazı yazdım anlamadılar. Bir de İngilizce yazalım belki okurlarda bir ders alırlar yazdıklarımızdan.

VERA AND LYUBOV
if your basketball club wasnt in a money problem you couldnt even dream of playing for this team and if you are playing for this club that is totally because you are a cheap player! i am sure you realise that too that you are a useless player .only way to cover this gap up and help your team out you must work very hard and put all your heart into it please do as i said because these funs cant stand you any more."

anlicaklarını sanmıyorum kardeşim  2si bir larkins etmez

jean

sayfa 61 de kaldi gecelim bu sayfayi