Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

ata55

aylar önce sunları yazmıştım
Alıntı yapılan: 10numara - 27 July 2009, 22:16:53
yonetım kımlerden olusuyor? ıkı kısı var gorunurde. bastakı ısım hakkı tomac. kımdır bu, hasbı mentesoglu donemınde onun parasıyla asbaskanlık yapmıs, sonra kazadan gelen devlet prasıyla dev butcelı takımı kume dusurmus, ısmaıl uyanıkı cekememesı, onun tırnagı bıle olamamsı yuzunden kendını alkole vermıs bır adamcagız. yıllarca hep bugunlerı beklemıs demek kı yusuf zıyanın hakkı abısı. gozu aydın yıne baskan oldu ama...

aması su, hakkı tomacı kendı yonetımı bıle ıplemıyor. sehır kucuk, duyuyoruz, arkasından atıp tutuyorlar. hatta hepsı bırbırının arkasından atıp tutuyor.
ıkı numara kım? tahsın kosıf. bır ara gercekten de ınanmıstık onun bırseyler yapabılecegıne ama dostları arasındakı lakabıyla palavracı tahsın. sureklı sallıyor, herseyın ıyısını ve dogrusunu kendısı bılıyor. ısmaıl uyanıkın arkasından sallayıp yanında el pence oluyor. fuat koktasın pesınden hıc ayrılmadı ama onu sırtından hancerleyen, arkasından dedıkodu yapanda o oldu.
ve esas patron. sız bakmayın onun gun yuzune cıkmadıgına. gecen yıl gırecektı yonetıme ama fuat koktas rest cektı, onun oldugu yonetıme guven olmayacagını bılıyordu. samsun ıs cevresındekı tıcarı ıtıabrı sıfır, bır suru alacaklısı var, ıslerı kotu gıdıyor ama o samsunsporun pesınde. cunku beledıye ıle kopruyu o saglıyor. hakkı tomcı masa olarak kullanıyor ve son sozu o soyluyor, erkut tutu denılen sahıstan soz edıyorum.
maalsef bu kadar palavranın, bu kadar dusuk kalıtenın oldugu bır ortamda basarı gelmez.
fuat kotas sportıf olarak basarılı olamadı ama sehre guven verdı. erkut tutunun oldugu yonetıme hıc bır ıs adamı yardım yapmaz, bunu bılmek ıcın de ıs cevresının ıcınde olmak lazım.
buyuksehır dalga gecıyor hepımızle.

KotuCocuk55

Yıllardır hep aynı isimler!
Başkanın adı mazhar olmuş adnan omuş fuat olmuş hakkı olmuş farketmiyor..Arkasındaki adamlara bakın hep aynı isimler!

Bir çok anadolu kulübünde parası olan ama herhangi bir eğitim yada etiketi olmayan insanlar, şehrin fubol kulübü üzerinden prim yapmaya çalışıyor.

Zaman zaman hakkaten aşkla bu işe soyunan kendi ticari ve eğitim kariyeri parlak insanlarda geliyor başa ve bu hemen takıma pozitif olarak yansıyor...
Ama ne yazıkki samsunsporumuzun yönetim kuruluna İsmail Uyanık ve birkaç arkadaşından sonra bırakın bu niteliklere sahip yöneticileri aksine hep basiretsiz,beceriksiz,ticari ve ünvan olarak bitmiş kişiler geldi.

Düşünün sizler gururlu,onurlu,hırslı,namuslu,başarılı bir işadamı olacaksınız bu değerlerinizle mevcut yönetimin bir parçası olacaksınız.
Sorarım size,İnsan içine çıkmaya utanmazmısınız?

Benim aklıma sürekli bu kayyum hikayesi yüzünden birilerinin bu adamları mecburiyetten burda tuttuğu geliyor.Bunlardan sonra yine diyeceklerki; Aman abi kayyuma kalırsak yanarız,o listede samsunda bir yeri olan en az yüz adam var,kayyuma kalmadan bu işleri birileri idareten yürütecek ve o arada şansımız yaver gitsin diye dua edeceğiz diyorlar..

Bir diğer konuda samsunspor başkanlığının kendini aklama yeri olması.Bütün geçmişin sıfırlanıyor adam koskoca samsunsporun başkanı deniyor.Aziz yıldırımla Adnan polatla oturuyor kalkıyorsun.Ondan önce kimdin herşeyini kaybetmiş biri! Senin için önemlimi ki samsunspor ve taraftarları sen kendi çıkarının peşindesin.

Beni en çok şaşırtan başka bir durum ise  kulübün bu kadar borcu varken ve sıkıntılı bir durumdayken durumu ve gücü gerçekten yerinde olan bir ismail uyanık yada galip öztürk için insanlar gelsin diye yalvarırken adamlar gelmiyor aradan bir tanju çolak çıkıyor ben talibim diyor .Bunları tanjuya muhaliflikten yazmıyorum sadece biz bu adamlara yalvarıyoruz adamlar durumu görüp gelmiyor  tanju ise gelicem diye hopluyor zıplıyor.Acaba bizim bilmediğimiz başka bir planı mı var yoksa bu adama hakkaten çokmu seviyor bu takımı diye düşünmeken de kendimi alamıyorum.   

ali ihsan

İsmail Uyanık maddi anlamda zor günler geçiriyor.Yoksa bu duruma daha fazla katlanmaz gelirdi.Tanju ise piyasaya girmeye çalışıyor.Reklammı yoksa ciddi mi anlarız yakında zaten.

jean

Ollivanders

Alıntı yapılan: jean - 16 November 2009, 23:57:05
kongre tarihi belirlense artik

hangi kongre tarihi kardes? adamların daha istifa edip etmedigi belli degil...

kuzey55

savaş güven adı geçiyormuş bilgisi olan varmı?

ali ihsan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 November 2009, 13:31:19
Samsunspor yönetim kurulunun, devre arasında görevi bırakacağı kesinlik kazandı. Yönetim kurulu görevinden ayrılmadan önce teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın istediği transferleri de yapacağını da taahhüt ettiği öğrenildi

Samsunspor yönetiminin ne zaman istifa edeceği sorusu önceki gün yapılan toplantıda cevabını buldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrası olağanüstü toplanan ve istifa dilekçelerini hazırlayan ancak işleme koymayan yönetim kurulunun devre arasında resmi olarak görevi bırakacağı netleşti. Bununla ilgili hazırlıklarına başlayan yönetim kurulu teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın alınması istediği oyuncuların takıma kazandırılması noktasında da teknik ekibe taahhütte bulunduğu açıklandı.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=33014

Bu nasıl iş anlamadım.Git hemen kongreye,gelecek olan yönetim devre arasında transferini yapsın.Takımı toparlamak için zamanı olsun.

Ollivanders

Ben Ofosu

gidişleri bile zarar takıma. hala hüseyin kalpar'ın istediği adamları alıyorlar, bu adam komisyoncunun billahı ne zaman anlayacaksınız. yeni gelecek yönetim belki hüseyin kalpar ile çalışmak istemeyecek ne yapacağız aldığımız adamları? hüseyin hoca, takımdaki boşluktan faydalanıp operasyon yapmanın derdinde, siz de bu adama çanak tutuyorsunuz, sizden adam olmaz.

Sioux

Biz, 6 hafta sonra gelen bir galibiyete manyak gibi sevindiren YÖNETİM İSTİFA

Nuri Asan

5-1 lik skorla kandıramassın hakkı topaç
bir an önce git,Samsunspor tarihinde yaptığın en şerefli davranış istifa etmek olsun

mehmet yılmaz

Maalesef halen takımın başındalar ve üstelik bırakmayacak gibi de duruyorlar! Yazıklar olsun...

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 29 November 2009, 18:21:31
Maalesef halen takımın başındalar ve üstelik bırakmayacak gibi de duruyorlar! Yazıklar olsun...

hiç sorma ya abi nedir bu çektiğimiz.Maçtan sonra yonetim ne yapsin diyenleri duyunca sinirden deliye donuyorum.

mehmet yılmaz

Sağdan soldan duyuyoruz, bazı değerli yöneticilerimiz samsunspor.biz'den rahatsızlarmış; tepkililermiş... Hatta bazıları da arkamızdan sinkaflı cümleler kuruyorlarmış. Halbuki işin ilginç yanı kendilerini bu şehirde içinde Samsunspor sevdası olup da destekleyen, halen yönetimde kalmalarını isteyen kişi sayısı oldukça azdır. Biz bir azınlık olsak belki anlayabilirim ama hiç de öyle değil!

Artık tekrarlamaktan sıkıldım, bu kişilerle ben ve arkadaşlarımın gerçek hayatta şahsi hiçbir alışverişi yoktur, olmaz da! İyi insanlardır, şöyledirler böyledirler; bunlara eyvallah... Ancak ortada Samsunspor ve onu yönetmek adına bir şeyler varsa bu konuda olabilecek en başarısız noktaya yakınlar. Kendi iş hayatlarında emanet ettikleri bir müesseselerinin yönetim kurulu Samsunspor'un içinde bulunduğu gibi bir tablo ile karşılarına çıksa nasıl bir tepki verirler acaba?

Ligde 14 hafta geride kalmış ve 11 puanla diplerde sürünen bir Samsunspor var. Takımın ekonomik dengelerinin iyi olduğu söyleniyor. Bu sanılanın aksine bir yönetim başarısı değil yönetim başarısızlığıdır. Çünkü para yokken başarısız olmayı anlayabiliriz ama para varken başarısız olmak ayrı bir marifet gerektirir! Daha önce de yazdığım birkaç şeyi tekrar edeyim. Zira mazrufa değil zarfa bakmaktan anlamıyor olabilirler.

Samsunspor sahipsiz kalmasın diye iş başına gelenler sahip çıkmasalardı ne olurdu acaba? Açıkçası bugünkü tablodan çok da farklı bir durum olmazdı. 11 puan yerine 7-8 puanımız olurdu belki ve yine düşmenin en büyük adaylarından birisi olmaya devam ederdik. Bu durumda "ya sahip çıkmasalardı?" diye sormaya gerek bile yok bence...

Bir insan sevdiğine zarar verir mi? Elbette hayır... Ama Samsunspor'u sevdiğini iddia ederek takımı idare edenler ona bilerek ya da bilmeyerek zarar veriyorlar. Rasyonel düşünce ve istatistikler ise şunu söylüyor; Samsunspor tarihinin en kötü yönetim tablosuyla karşı karşıyayız. Bundan daha kötüsü ise asla yaşanmadı...

Futbolcu kadrosunun hiç mi suçu yok? Tabii ki var ama o kadroyu kuranlar ortada iken değil Samsunspor'da oynaması, idmana çıkmasına bile müsaade edilmeyecek bazı isimleri futbol bilgisi üst düzey şahıslar takıma kazandırmışken ben onlara çok bir şey demem bile. Çünkü çoğu kötü futbolcu! Samsunspor'umun bence mukaddes olan o formasını giymeye bence çoğu layık değil!

Hakkı Tomaç ve ekibi bir an önce muallaklığı ortadan kaldırmalı ve "biz uğraştık, bu kadarını yapabildik!" deyip derhal genel kurul tarihini açıklamalı. Bunun da aralık ayı çıkmadan yapılmasını sağlamalı. "Efendim, onlar da bırakırsa kimse gelmez!" mazeretinin bir geçerliliği yok, kimsenin gelmeyeceğine inanmıyorum, kimse gelmezse de "yönetimle değil yönetimsiz küme düşülür!" O ayıp da ( tamamen değilse bile ) bu birkaç kişinin değil Samsunspor camiasının olur.

Masalcı amcalar, burunlarından kıl aldırmamaya, kendilerini başarılı görmeye devam etsinler; dilim varmıyor söylemeye ama bu gidiş gidiş değil; yapılanlar iş değil!..

Allah razı olsun, iyi ki de sahip çıkmışlar! Yoksa nice olurdu halimiz? Gazetelerdeki puan tablosunu tersten okuyorlar demek ki!

cem

o sinkaflı cümleler kuran yöneticilerin sülalerine selam yolluyorum......
defolun gidin yeter artık sizin yandaşlığınızı köpekliliğinizimi yapacaktık
samsunspor sahipsiz kalsa bu kadar kötü durumda olmazdı....