Şirin anamızı ziyaret ediyoruz------21 Kasım

Başlatan Yaman55, 18 November 2009, 12:22:46

« önceki - sonraki »

Yaman55

18 November 2009, 12:22:46 Son düzenlenme: 19 November 2010, 00:14:44 samsuni
Samsunsporumuzun tarihine geçmiş sembol isimlerden bir tanesi Şirinler Trübünün en büyük varlıgı Şirin Anamızın aramızdan ayrılışının 2. yılında mezarı başında kendisini anacagız.21 Kasım 2009 cumartesi günü saat 11:30 da dernekden hareket edip çatalarmut mezarlıgına gidiyoruz

Tribün_ali

Vay be bu duyarsız kalmış baksana ne acıdır ki samsunsporumuza sembol olmuş isimlerden biridir şirin anamız onla sevdik tribünü onla büyüdük bakıyorum kimseler yorum bile yazmamış bazı organizasyonlar yapanlar nerede????? niye şirin anamızın mezarına gitmeyi düşünmüyorlar??

NUR İÇİNDE YAT ŞİRİN ANAM MEKANIN CENNET OLSUN GERÇEK SAMSUNSPORLU

mehmet yılmaz

Türk tribünlerinde bugüne kadar bir emsali olmayan, bundan sonra da olacağını zannetmediğim bir isimdi kendisi. Vefat ettiği gece çok soğuktu, gece rahmetli Teoman aramıştı; Rukiye teyze vefat etmiş deyince anlamamıştım, Şirin Ana ismi o kadar yakışmıştı ki ona gerçek adını neredeyse unutmuştuk. Sonra söyleyince adeta şok olmuştum....

Allah rahmet eylesin tekrar...

ufuk_nku

edmontdante

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 19 November 2009, 17:41:39
Vay be bu duyarsız kalmış baksana ne acıdır ki samsunsporumuza sembol olmuş isimlerden biridir şirin anamız onla sevdik tribünü onla büyüdük bakıyorum kimseler yorum bile yazmamış bazı organizasyonlar yapanlar nerede????? niye şirin anamızın mezarına gitmeyi düşünmüyorlar??

Buraya yazılmamasıyla duyarsız kalınmak arasında bence ilişki yok.Önemli olan hatırlamak ve dua etmek.Zaten  kabir ziyareti için  tarih,saat ve toplanma mekanı belli.Fırsatı olan arkadaşların orada olacağına inanıyorum.Kaldı ki facede kabir ziyareti için gerekli iletişim kuruluyor.

emoh55

allah rahmet eylesın.senın gıbı ana bırdaha gelırmı

Recep

özkan

Şirin Ana'm..Seni unutmak utanç,hatırlamak boynumuzun borcu..Keşke pazar günü olsada bende gelebilsem başına..

İnanıyorum cennetten görüyosundur bu perişan halimizi  :'( :'( :'(

red_white

Nuri Asan

Cumartesi günü ordayız.

UNUTMADIK ŞİRİN ANAM

55.hakan

Allah rahmet eylesin tekrar çok üzülmüştüm...

Yaman55

11.00 de kırmızı beyaz çay ocağında toplanıyoruz

CeLiL_55

allah gani gani rahmet eylesin eşi benzeri olmayan bi Samsunsporluydu onun gibisi gelmez tribündeki herzamanki yerinden haydi Serkanım haydi Celilim sözleri kulaklardan gitmiyor..

METE_55

allah rahmet eylesin tekrar başımız saolsun ama merak ediyorumda şu samsunda kaçtane erkek şirin ana gibi yüreklidirki şirin ana ölmeden bir önceki samsunspor kongresini hatırlayın ve orada neler yapmıştı adeta isyan etmişti şirin anamız sanki bugünleri önceden görmüştü nur içinde yat şirin ana mekanın cennet olsun...