Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

cgr

ben geçen hafta demiştim bu 14 ve 6 numaradan bi cacık olmaz diye... İmkanlar ölçüsünde bu kadarı işte...

red_white

uzunlarımız çok kötü çokk  :(

edmontdante

Geçen sezonki takım olsa  bjk yı ezerdi.Bir Larkins olsa yeterdi.Bizim Beyazlar çok kötülerdi pek sporcuya benzemiyorlar açıkçası ama kapasite ve fizik yapısı bu ne yapalım.
Bu arada tribüne atlayan siyahi oyuncu çok kişinin hayallerini süslüyodur sanırım : )))

jean

yine basbasa oynamak guzel birsey ligi yinede ilk 4 cinde bitirmeliyiz

Fecr_55

Cok erken basladik evimizde kaybetmeye..Sayi atamayisimiz ligde cok zorlayacak bizi..
Maclari sirf savunma yaparak kazanamayiz, el ve göz ayarlarini saglamlastirmali oyuncularimiz..

Ertuğrul Sağlam

İki Yabancı Pivot ve Gülşah Akkaya'dan maalesef Sbk istediği verimi alamıyor.

hakemlerden biride berbattı deli etti resmen bizi...

Yaman55

bu heyecanı yaşamak bile güzel

errea

hakem onların alehine de çok hatalı kararlar verdi, bizi yaktı demek doğru olmaz.
ilsu iyi olduğu zaman takım iyi, yoksa böyle oluyor işte.heralde yorgundu ilsu.
hande gayet başarılıydı iyide süre aldı.
maçın tek güzel yanı Serkan Aykuttu. tezahuratlara bile eşlik etti.

atakan

ben o sahaya atılan maddelerden,son bölümde çıkan olaylardan utandım.

Revenge

Bu parasızlığın gözü kör olsun. Bizi iki adet sevimsiz ve beceriksiz uzuna mahkum ettiği için. Cantuğ Hocam be. Bu iki dandik uzun ve Gülşah AKKAYA'ya verilen para toplamı ile Larkins elde tutulamazmıydı?
   Cantuğ Hocayı hiç tanımam,ama tanısaydım heralde aramızda şöyle bir muhabbet geçerdi.
-Hocam bu dandik uzunları çok aradınızmı
-Cantuğ Hoca:PARA YOK
-Revenge:Peki Hocam,yıllardır koçluk yapıyorsunuz,hiç böylesine beceriksiz uzunlarla daha önce çalıştınız mı?
-Cantuğ Hoca:eeee ne diyebilirim ki PARA YOK.
-Revenge:Hocam bu herbiri ayrı bir şahaser olan uzunlarımız zıpladıklarında, baktınız mı ayaklarının altından sigara kağıdı geçiyor mu?
- Cantuğ Hoca:Baktım ge..PARA YOK
- Revenge:Peki Hocam gelelim,yorgun savaşcıya.Bu güne kadar tozlanmış tekaütlerin pasını alıp,onların tekrardan yıldızını parlatmayı  başardınız. Bu Gülşah AKKAYA'da niye olmuyor hocam.
-Cantuğ Hoca:Hah işte bu güzel bir soru.Bunu şöyle cevaplayım istersen eee.. şimdi.... ne diyordum.. hah buldum.PARA YOK.
-Revenge:Hocam takımın yıldızı konumundaki Chaney'in dünki maçta ilk yarı 13 sayı attıktan sonra,ikinci ve üçüncü periyodlarda tek bir sayı bile atamamasıı neye bağlıyorsunuz.
-Cantuğ Hoca: Evet teknik ve güzel bir soru,bende buna teknik bir cevap vereyim. PARA YOK.
-Revenge:Hocam çok aydınlatıcı ve bilgilendirici bir sohbet oldu.Çok şey öğrendik.Çok teşekkür ederiz. Sizin son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?
-Cantuğ Hoca: ben teşekkür ederim. Sn olarak şunu söylemek istiyorum.PARA YOK.

Tribün_ali

gitmiyorum bunların maçlarına o fenerrruma verilen celenkten sonra

jean

birdaki avrupa macini tv versede baksak

Revenge

Tüüh ya,tamda oynamaya başlamışken Cansu sakatlanmış.Talihsizlik işte. Gerçi Hanife de sakatmış ama o zaten müzmin bir yedek olduğundan çok da önemli değil. Ama umarım Cansu en kısa zamanda parkelere döner. Bu arada bilen yok mu acaba sakatlığı ne kadar ciddi,ne zamana kadar olmayacak. Salon55 biliyordur mutlaka yazarsa seviniriz.

Yaman55

red_white