Ic transfer Haberleri

Başlatan cagdasahmet, 17 June 2006, 12:26:34

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

gelenler :

-Erciyesspor'un stoperi Aydın Yıldırım
-Diyarbakırspor'un sağ kanat oyuncusu Göksel
-Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Serkan

gidenler :

- Tamer
- Tolga

mican 55

bende mehmet polatın kalmasından yanayım inşallah kalır

holigan55

ceyhunun alt yapısından yetiştiği salatasaray a teklif götürdüğünü fakat salatasarayın dengesiz bir oyuncu olduğu için kabul etmediğini... sonra da ankaragücü ile anlaştığını duydum sadece ,emin değilim

AllydeenleaR

mehmet polat gitmiş sanki daha iyisini bulcak ercan beyefendi

jean

ercan ne yapsin ustam adamla anlasamailarla kalacak diye bir ton parami verecekler sanki gitsin yerine adam bulunur

bengülü

CELİL SAĞIR"LA YOLLAR AYRILDI...  
Samsunspor Başkanı Mahsar Başoğlu  yaptığı açıklamada Celil Sağır ile transfer konusunda anlaşamadıklarını ve bu futbolcu ili karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin fest edildiğini belirtti  Samsunspor Başkanı Mahsar Başoğlu  yaptığı açıklamada Celil Sağır ile transfer konusunda anlaşamadıklarını ve bu futbolcu ili karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin fest edildiğini belirtti.

Başkan Başoğlu Celil Sağır transferi ile ilgili dün iki kez bir araya geldiklerini ve geçen yıllardan alacağı olan 475 bin doların üzerinde kendisine teklif götürdüklerini ancak bu futbolcunun olacağı paranın tamamını peşin istemesi ve bu konuda geri adım atmaması ile bu transferin tıkanma noktasına geldiğini vurguladı.

Başoğlu Celil Sağır istediği 475 bin dolar paranın peşin olarak kendisine verilmesinin kulübün içinde bulunduğu şartlar nedeni ile mümkün olmadığını kendisine alacaklarını belirli bir takvim çerçevesinde ve bu paranın üzerinde ödeme teklifini de kabul etmeyen bu futbolcunun Samsunspor"dan ayrılmak istediğini söylediğini ve böylesi durumda da bu transferden vazgeçilmek zorunda kalındığını açıkladı.
Bu gelişmeler sonrası Celil Sağır"ın alacaklarına karşın bonservsinin kerdisine verileceği de kaydedildi.

Shane_Falco

evet arkadaşlar mazhar beyin yaptıgı ilk açıklama çok iç açıcı valla celil i kaçırdılar elden yaaa serkanı bıraksaydınız onun alcagı parayı celil e verseydiniz keşke yaaaa Celil gitti bence takım artık yetim kaldı arkadaşlarr

sezer-55

mazhar başoğlunun açıklamasını taktirle karşılıyorum kimseye taviz yok kimse kimseden üstün değil bazı isimler kendilerini kulüpten büyük görüyorlar kimse samsunspordan büyük değil bu celilde olsa böyle çok büyük futbolcu olsaydı şimdi samsunspor 1.ligdeydi.adam zaten kafasında hangi takıma gitsem hesapları yapıyor kafasında bu işi çoktan bitirmiş.Genç futbolcuları kazanalım unutmayalım ne varsa gençlerde var bu takımın gençlere ihtiyacı var ileriye dönük projeler için.HERŞEY SAMSUNSPOR İÇİN.

MeL_55

Alıntı yapılan: "sezer-55"mazhar başoğlunun açıklamasını taktirle karşılıyorum kimseye taviz yok kimse kimseden üstün değil bazı isimler kendilerini kulüpten büyük görüyorlar kimse samsunspordan büyük değil bu celilde olsa böyle çok büyük futbolcu olsaydı şimdi samsunspor 1.ligdeydi.adam zaten kafasında hangi takıma gitsem hesapları yapıyor kafasında bu işi çoktan bitirmiş.Genç futbolcuları kazanalım unutmayalım ne varsa gençlerde var bu takımın gençlere ihtiyacı var ileriye dönük projeler için.HERŞEY SAMSUNSPOR İÇİN.

cok dogru söylüyorsun adam kaptan oldu sanki real madrid de gibi para istiyo celil herseyi planlamis 470 bin dolar vermeseniz gidicem diye bir plan yapmis istedigide oldu arkadaslar.... yollu acik olmasin takimsiz kalsin da samsunspor un ayagni öpsün....

AllydeenleaR

takım 2.lige düşmüş yönetim mi taviz verecek yoksa samsunsporluyum diyen futbolcu mu
bence çok iyi oldu artık bazı adamların gitmesi gerekiyordu serkan kenan falan
merak etmeyin 2.lig için bizim takım çok iyi celili çok da aramayız nası olsa 1.lige çıkınca celil geri gelecek
SANKİ SAMSUNSPOR DAN ÖNEMLİ!!!!!!!

bengülü

Perşembe günü Nevşehir'e kampa gidecek olan Samsunspor'da, iç transferde ön plana çıkan futbolcuların durumu netlik kazanmaya başladı. İç transferin en önemli futbolcularından Kenan Yelek ile görüşen yönetim kurulu, bu futbolcu ile anlaşma sağladı. Uzun süredir gündemi meşgul eden Celil konusu da neticelendi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu, Celil ile bizzat kendisinin görüştüğünü, kulübün içinde bulunduğu şartları da gözönünde bulundurarak en iyi teklifi sunduklarını, ancak Celil'in anlaşmaya yanaşmadığını belirterek, "Yine de düşünmesini istedik. Ancak o, teklifimizi kabul etmedi ve ayrılmayı tercih etti. Kulüpten alacağına karşılık bonservisini vererek sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Kenan Yelek ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Adnan ise büyük ihtimalle kalacak. Trabzonspor ile para konusunda henüz anlaşma sağlanmadı. Bu konuda Trabzonspor yönetiminin son kararını bekliyoruz. Eğer Perşembe gününe kadar bir gelişme olmazsa Adnan kesin olarak bu sezon kulüpte kalacak" diye konuştu.

King Of The North

Adnan kalsın o bile yeter bize hem Celil de yaşlanıyor en fazla 2 sene oynar.Bu kadar parayı veremeyeceklerini bile bile istiyorsa başka şeyler var bunun altında.Yolu açık olsun kendisine kendi adıma taşekkür edrim Samsunsporu iyi temsil etmiştir kararına saygı duyarım.

beşnumara

ne kadar nankörsünüz yaaa celilin bu takıma verdiği emekleri ne zaman unuttunuz hem siz mazhar başoğlunun açıklamalarına ne bakıyorsunuz ki siz inanıyormusunuz celille mazharın arasındaki diyalogların sadece bu olduğunu :twisted:

jean

celilin gitmesine birsey diyen yokki sadece gittigi takima kiziyoz gecen seneki olaylar yuzunden

beşnumara

Alıntı yapılan: "jean"celilin gitmesine birsey diyen yokki sadece gittigi takima kiziyoz gecen seneki olaylar yuzunden
ben de zaten hepinize demiyorum ki bazı nankörler var onlaradır sözüm celil için giderse gitsin diyenler var bu kadar mı yaaaa