Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

kuzey55

defans dedik hakkının gelmesiyle defans toparlandı ama biz 6 haftadır gol atamıyoruz...

tanju55

target_t.t.b

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TAKIMA,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE YÖNETİME,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ŞEHRE...

Ollivanders

taraftar da alıstı artık sıradan geliyor maglubiyetler kac haftadır yeniliyor ve gol atamıyoruz ama yonetim orda oturuyor.onceki o tuttugunu koparan taraftar olsaydı bu mac bole sessiz sedasız mı biterdi?  bizde bittik artık gozunuz aydın. millet babasının kulubu gibi yonetiyor. hersey yolunda yok olusa uygun adım marş....

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 November 2009, 16:30:42
taraftar da alıstı artık sıradan geliyor maglubiyetler kac haftadır yeniliyor ve gol atamıyoruz ama yonetim orda oturuyor.onceki o tuttugunu koparan taraftar olsaydı bu mac bole sessiz sedasız mı biterdi?  bizde bittik artık gozunuz aydın. millet babasının kulubu gibi yonetiyor. hersey yolunda yok olusa uygun adım marş....
AYNEN...

kuzey55

taraftar birbiriyle kavga etmekten yönetimimi düşünüyor.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 07 November 2009, 16:29:05
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TAKIMA,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE YÖNETİME,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ŞEHRE...

Kadir ÇELEBİ

her hafta ayni cümleleri tekrarlar olduk Ben eski samsunsporu istiyorum bu lanetleri degil hiçbir zaman samsunsporu temsil edemiceksiniz gozumde hakaretten anlamıyor bu yonetim LUTFEN GİDİN artık.

çapaþ 06

vay beeee bursasporlular samsuna küçük takım diyolar taraftarımız yokmuş böyle adamlra yenilrsek başka yerledende saygı görmeyiz

kuzey55

sonuca gelirsek ilk yarı oynayacağımız 5 maç var erciyes,konya,dardanel,kartal,ordu bu maçlardan alacağımız max puan 6 gibi görünüyo...ilk yarı 14 puanla bitirirsek 2. yarı bize gerekli olan 24-27 puan...bu takımla bu puanı almamz çok ama çok zor...belki konuşmak için erken ama ciddi ciddi kötü kabus dolu günler bizi bekliyor....devre arasında adam gibi bir forvet alınmalı bu takıma.ama hepsinden önce biz bu yönetimden kurtulmalıyız .

elli5

söylenecek söz yok ,artık taraftar da bitmiştir ..

şehirdeki herkez pasifleştirilmiş , çok güzel bir oyunun masum figüranlarıyız

harbisamsunsporlu5517

07 November 2009, 16:55:10 #207 Son düzenlenme: 07 November 2009, 16:58:45 harbisamsunsporlu5517
allah seven macı konuşmasın ve  yönetımden kurtulmak ısteyen http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7053.0 linktekı konuya ıtıbar etsin buhafta ilk işimiz boş durmayıp yönetımı iyi bir dille ikna ederek kongre sınırı kaldırtmak olmalı

KareAs55

Yuh yaaa defans defans dedik  adamlar şimdi gol atamiyor  yazıklar olsun  >:(

düşüyoruz :(

KareAs55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 November 2009, 16:56:29

Maçın özeti budur, çünkü Samsunspor'un kaderi saha içinde değil saha dışında çizilmiştir bu sezon. 6 maç üstüste gol atamadan, gol pozisyonuna dahi giremeden kaybeden bir takım için, şöyle oldu böyle oldu yazmak mantıksız olur du zaten.

gol pozisyonuna kaçkez girdikde atabilen olsa kalecimi şanslı desek bizim forvetlermi kazma >:(