Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hocam iyi mücadele etmişiz ama diyor sabah okulun Kavaklı ve Samsunsporlu hademesi Mehmet Agabey...

İyi de abi, elde ne var? Hiç... Yine 0 puan. Keşke kötü oynasak da kazansak...

Dün maçı 8 yaşındaki oğlum Ertuğrul'la birlikte izledik. Daha doğrusu ona izletmek istemedim ama geldi yanıma, 'aaa...Samsunspor baba; bizim takımımız' deyip başladı izlemeye. Golü yediğimizi anlayamadı bile. Devre bittiğinde üstte 1-0 'ı görünce üzüldü. İkinci devre başladığında kısa bir sürelğine mutfağa gittiğimde bana sesleniyordu, 'baba, Samsunspor 1 olunca haber veririm sana' diyordu. Halbuki, Samsunspor'un 1 olamayacağını bilmiyordu maalesef. Son bölümlerde iyice umudunu kesit o da ve bitiş düdüğüyle birlikte benim öfkeme onun üzüntüsü karıştı...

ali ihsan

Altay'ın attığı golü görünce Çelebi ve Emre55 ile neden biz böyle bedava gol bulamıyoruz diye konuştuk.Duran toplarda karambolü bile beceremiyoruz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 November 2009, 13:49:49
Altay'ın attığı golü görünce Çelebi ve Emre55 ile neden biz böyle bedava gol bulamıyoruz diye konuştuk.Duran toplarda karambolü bile beceremiyoruz.

ben de aynısını yanımdakilere dedim.. gerçi cümlelerim pek anlaşılmadı, yutmaya çalıştığım kufurlerimin ve alkolun etkisine bir de kız arkadaşla maç izlemek gibi bir hata yapınca iyiden iyiye zehir oldu maç.. en zor kısmı da sinirden akmaya çalışan göz yaşlarını dizginleme çabaları zaten.. oooof off..

edmontdante

Herkes haddini bilecek sahada.Bunu da bilmiyor bizimkiler.
Mesela Sercan.Kardeşim güçsüzsün 2 çalım at bırak artık devamını getirmeyi.Üçüncüyü zorlama.Sağ ayağın hiç yok hala sağ taç çzgisine doğru çalım atıyorsun yani gidebileceğin en iyi nokta taç kazanmak.Tamam hoca seni oraya koymuş ama o zaman içeri zorla bunuda mı anlamıyorsun.

Hakan H.Bektaş.Düz pas ver bize yeter.Yeter ki adama gitsin.Her topu havadan ve kesme veyahut dibine vurarak oynamak zorunluluğu yok ki bu oyunda.Basitini yapsan yeterli.

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2009, 13:58:07
ben de aynısını yanımdakilere dedim.. gerçi cümlelerim pek anlaşılmadı, yutmaya çalıştığım kufurlerimin ve alkolun etkisine bir de kız arkadaşla maç izlemek gibi bir hata yapınca iyiden iyiye zehir oldu maç.. en zor kısmı da sinirden akmaya çalışan göz yaşlarını dizginleme çabaları zaten.. oooof off..

Eve dönerken arabanın radyosunda çalan şarkının sözleri ise çok manidardı." Toz pembe hayaller vardı / pembesi gitti tozu kaldı " Bizde tozu bile kalmadı galiba.
Eskiden hüsrana komşuyduk şimdi iç güveysi olduk beeee . Darlandım iyiceeeeeeee

lucarelli

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 November 2009, 13:58:55
Herkes haddini bilecek sahada.Bunu da bilmiyor bizimkiler.
Mesela Sercan.Kardeşim güçsüzsün 2 çalım at bırak artık devamını getirmeyi.Üçüncüyü zorlama.Sağ ayağın hiç yok hala sağ taç çzgisine doğru çalım atıyorsun yani gidebileceğin en iyi nokta taç kazanmak.Tamam hoca seni oraya koymuş ama o zaman içeri zorla bunuda mı anlamıyorsun.

Hakan H.Bektaş.Düz pas ver bize yeter.Yeter ki adama gitsin.Her topu havadan ve kesme veyahut dibine vurarak oynamak zorunluluğu yok ki bu oyunda.Basitini yapsan yeterli.

Zaten daha basit oynasaydık bir şeyler olabilirdi bu deplasmanda ama topu alan kendine oynuyor.

red_white

evet aynı görüşleri bende paylaşıyorum hacı bektaşın babasına bir çift lafım var önce hak etsin oğlun parayı sonra para istesin ne war düz yerde dibine dibne giriyon topun koşamıyosun yıkılıyorsun hak etsinde öyle istesin oğlun parayı

lucarelli

Bu hacıbektaş geleli ne kadar oldu da para problemi yaratıyor. Zaten çok iyi de değil..

Sioux

Bu takımın acilen Oktay'a ihtiyacı var. Hücum yapamıyoruz, hücum...

yunusefa

BOmboş kaleye topu taca atan bizlere Ankara 19 mayıs stadında hareket çeken Samsunspor formasını hak etmeyen TURGUT a çiftlikte iyi bir ders verelim...

gozgoz yýlmaz

Büyük yetenek Turgut, takımın yıldız oyuncusu.  ??? Golü geçtim, ne bir çalım, ne bir dripling, ne bir pas, ne bir şut var! Ama yıldız kendileri... Külahımın yıldızı, pöh..

King Of The North

1965'ten beri belki de en kötü sezonumuz geçiriyoruz,4 maçtı gol bile atamıyoruz,Türk futboluna nice isimler vermiş Tanjular,Serkanlar,Ertuğrullar hatta İlhanları ülkeye sunan bu değer kaybolup gitmekte,Samsunspordan konuşamaz hale getirdiler bizi.

cem

ilk yarı takım çok iyiydi ancak..........ikinci yarı rezalet hakan hacıbektaşoğlu acemi çaylak gibiydi turgut önünde düşen bir pozisyonda topa öyle bir vurdu ki top kaleye palel auta değil taca çıktı bu nasıl bir futbolcu koskocaman samsunspor bu zibidilere kaldı yazık ya...

çarşambalı-55

Türk futboluna bu kadar yetenekli forvetler kazandıran bir takımın forvetinde oynayan adama bakın siz >:(

çarşambalı-55

adam topu taca attı ya adam topu taca attı taca >:(