Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

55sirinler55

babaalişo

beyler ilk yarıyı tutturdum bakalım ikinci yrıyıda tutturabilecem mi ilk yarı 1 ikinci yarı 2 demiştim şuanda bu futbolla bana olur gibi geliyo allah utandırmasın bizi

kuzey55

çarşambalı-55

ben böyle mal kaleci görmedim Allahın kovası

berusa55

İlhan Ummak'ın hale bakın. İnşallah cidden lifi atmıştır  >:( Adam geçmekten aciz...

gkhn

internet düştü geldi gol yedik..Neden bir kerede atamayızki hep hayal kırıklığı.Maç ortada gidiyo ama yaparız belki bi şeyler..

bezgınbekır

bu kadar yalandan bi gol yok ya duran top mal gibi izliyo millet  >:(

berusa55

Belki bir gol atıp kazanabileceğimiz bir maç daha gitti. Artık takımımızın iki gol atması hayal gibi. İnşallah berabere kalırız...

mehmet yılmaz

Adamların gol atabileceği tek noktaları var, o da duran top, Can Özgür sürekli faul yaparak o şansı verdi ve nihayetinde gol de saçma sapan bir şekilde öylece geldi.

Bu takım insana hayal bile kurdurmuyor!

Kadir ÇELEBİ

Tek sevindirici nokta giresunspor ve kupa maçındaki kadar kotu degiliz rakibi kendi sahamızda bu kadar kabullenmemiz dogru degil georgi hakan akman degişikliği bence olumlu olur iyi alan daraltıyoruz pres yapan oyuncuya ihtiyacımız var teknik direktor olduk bu takım sayesinde inşallah 2nci yarı gol ve goller buluruz..

cem 55

bizim adamlara kızıyoruz da bu seneki transferleri kim yaptıysa ben onun futbol bilgisine sokayım emi mk ilhan umagı sen futbolcumusun mk malı topu ileri vurmaktan aciz 3 lig topcusu orta sahada hakan bektaşa iyi dedik 3 metreye pas atamıyo düz oyuncusu gereksiz boş beleş adam can özgürmüş bu altay 180 dakika oynansa bize gol atamaz tek gol şansı serbest vuruşlar gitti kaleye yakın 2 gereksiz faul yaptı biride gol oldu işte öküz herif hakkı desen allah peygamber aşkına bi jubile yap topu gene kendi kalesine attı topu anca uzun vur başka hiçbişey yapma emi bu transferi yapanlarında bu ilhan umak hakan bektaş can özgür hakkınında allah belasını versin

cem 55

Alıntı yapılan: samsuni - 02 November 2009, 21:50:07
Adamların gol atabileceği tek noktaları var, o da duran top, Can Özgür sürekli faul yaparak o şansı verdi ve nihayetinde gol de saçma sapan bir şekilde öylece geldi.

Bu takım insana hayal bile kurdurmuyor!
abicim aynı yorum biz bunları görüyoruzda bu hoca yada yönetim nasıl görmüyo anlamıyorum

germencisse

göz boyamak için yapılan transferler..mert abinin dediği gibi 13 topçudan işe yarayan 2 tane..

cem 55

b undan sonra sercan sefa turguta kızmadan önce bi daha düşünecem bu takımda onca gereksiz mal adam varki bugun maçta daha iyi gördüm bunların topuna sövmek lazım

harbisamsunsporlu5517

02 November 2009, 21:58:55 #224 Son düzenlenme: 02 November 2009, 21:59:44 harbisamsunsporlu5517
gereksız olan basta yönetımın kendısı hoca olarak kım gelırse gelsın bu yönetım gıtmedıgı surece cok sac bas yolarız