Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Sercan

3G Fatih senden bekliyoruz haberleri...

celebi

la fatih çık artık şu adanadan yaw sıkılmadın mı oradan

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 30 October 2009, 00:55:25
la fatih çık artık şu adanadan yaw sıkılmadın mı oradan
:D :D
yok abi demir attım ama her an meçhule giden bir gemi kalkabilir bu limandan ;)

**KaR6**

fatih o değilde o avatar nası olcak :) seni kendim zannediyorum hep bak ???

;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 October 2009, 01:39:56
fatih o değilde o avatar nası olcak :) seni kendim zannediyorum hep bak ???

;D ;D

kardeşim babanın kolu da baya uzunmuş :D :D yoksa resim mi uzun göstermiş

Tribün_ali

Fenerruma gönderdikleri çelenkten sonra uyuz oluyorum bu takıma

salon55

ya kardeşim samsunspor sbkya harcanan 750000 lira ile kurtulacakmı?fiskobirliğin isminin duyurulamaması giresunluların kabahati biz samsunun adını allahına kadar duyurmaya yemin ettik ama sen ve senin kafandakilerin gölge etmemesi yeter

raufss

kimsenin duyduğu yok. kendi kendimizi kandırıyoruz. bayan basketbolu kimsenin bir tarafında değil. erkenk basket takımı osla bir yere kadar anlarım. fiskobirlik niye reklaa ihtiyaç duydsun ki. zaten tekeldi, rakibi yokrtu. müessese takımıydı. samsun basketi sadece biz ve azınlıktaki baskatseverler biliyor. kendi kendimizi kandırmayalım.

Fecr_55

Alıntı yapılan: raufss - 30 October 2009, 18:47:56
bayan basketbolu kimsenin bir tarafında değil.

maclarda tribünler tiklim tiklim doluyor, neden dersin acaba? sadece Samsun halki degil, tüm basketseverlerin SBK'nin adini duymuslugu vardir emin ol..
sporun bayani veya erkegi olmamali, erkek basketbol da destek bekler, SBK da..

Samsunsporlu oldugumuz kadar Samsunluyuz..Samsun adina ne varsa piyasada, sahip cikmak görevimiz..

raufss

öyle mantıkmı olur. o zaman samsun büyükşehir belediyesini de destekleyelim. biz samsun  takımı odluuğ için ilgi duyuoruz. mesela bayanlar voleybol lifginden 4 taım sayabilirmisin? hayır. niye, çünkü ilgi yok.

Fecr_55

30 October 2009, 19:10:26 #475 Son düzenlenme: 30 October 2009, 19:11:13 Nuray_55
Alıntı yapılan: raufss - 30 October 2009, 19:01:56
öyle mantıkmı olur. o zaman samsun büyükşehir belediyesini de destekleyelim. biz samsun  takımı odluuğ için ilgi duyuoruz. mesela bayanlar voleybol lifginden 4 taım sayabilirmisin? hayır. niye, çünkü ilgi yok.

Eczacibasi, Günes Sigorta, Yesilyurt, Febe, Bejeke, Gese, Karsiyaka..

4 az gelir, fazla saydim ki, seninde haberin olsun..arastirmadan bildigim takimlari saydim, sen arastir istersen dogru mu yazmisim..!!!

Spor sirf futbol degildir..sen kendini diger sporlardan memnun kilamiyorsan, bu senin spor anlayisinin eksikligindendir..yeri gelir Samsun B.B. destekleriz..

Samsun'un spor markasi su an öncelikle SAMSUNSPORumuz sonra SBK dir..bunu görememek icin cok büyük caba sarfetmis olman gerekiyor..tebrikler..

cem

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 30 October 2009, 18:57:56
maclarda tribünler tiklim tiklim doluyor, neden dersin acaba? sadece Samsun halki degil, tüm basketseverlerin SBK'nin adini duymuslugu vardir emin ol..
sporun bayani veya erkegi olmamali, erkek basketbol da destek bekler, SBK da..

Samsunsporlu oldugumuz kadar Samsunluyuz..Samsun adina ne varsa piyasada, sahip cikmak görevimiz..

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 30 October 2009, 18:57:56

jean

taninamis diye o zman hic ugrasmayalim sonucta spor ve samsunun reklami oluyor avrupa macina cikacagiz maca gelen yabanci taraftarlar samsun turkiyede diye tanimis lacak olaya bu yonden bakmak lazim d spor canli veriyor maci ben bakiyorum yasar dogu spor salonu diyor sibiker yasar doguyu arastirip samsunlu guresci oldugunu anlicaklar herkes birbirine ekli sbk yi destekliyoruz sonuna kadar

GençKozluklu

Arkadaşlar bugünkü Botaş maçı herhangi bir kanaldayayınlanıyor mu? Bilgi olan var mıdır?

Teşekkürler