Bank Asya 1.Lig 10.Hafta Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:3

Başlatan Yaman55, 18 October 2009, 15:38:20

« önceki - sonraki »

seydo55

Sercan

samsunteksas

onur 55

beyler mutlaka alıcaz herkes maca gelsın.ölümüne destek zamanı

onur 55

55.hakan

Alıntı yapılan: onur 55 - 25 October 2009, 13:34:52
bu hafta ve haftaya macı tv verıyo.
3 hafta üst üste veriyor antep belediye maçını da veriyor

Yaman55

55.hakan

bu maçı almaları lazım dışarda zaten yokuz hiçbir bahaneye sığınmadan oynamaları gerekir...giresun da 3 puan için oynayacak

ali ihsan

Bu çalkantılı süreçte takımın maça motive olması oldukça zor.Bence bu iş İsa Turan'a düşüyor.Göreceğiz bakalım takıma olan katkısını ....

onur 55

ya beyler kaptanlıktan bı haber varmı.kım kaptan olacak

alperen

çok sıkıntılı bi dönemdeyiz ama inşallah alıcaz bu maçı...

GurbetciFanatik

16. siraya düstük

Yarinki maca alamazsak gerisini düsenemiyorum.
Pesinden de bi Altay deplasmana offf aman offfff.

sBc-1984

babasamsunlu

25 October 2009, 21:16:45 #178 Son düzenlenme: 25 October 2009, 21:17:52 babasamsunlu
maçlar bitti puan taBlosuna bakınca  iki takım içinde  3  puanın değerinin önemi çok açık...
giresun kazanmaya  geliyor çünkü iç karışıklıklardan haberleri var ...
bu maç kesinlikle kazanmak zorundayız nedenini geçen sene  sakaryaspor a  1 gol üstünlükle ligde kalmamız sanırım yeterince anlatır..çünkü lig sonundaki puantaj oalrak rakiplerimizden birisi giresun olacak...
ne kadar  kızsakta ne kadar keyfimiz kaçmş olsada bu maçın önemini bilerek tiribünde hareket edip son dakkaya kadar  maçta destek lmaktan başka çaremiz yok..

neyin hayırlı olacağını bilemeyiz ama bir alt  lige daha düşersek tamamen yok oluruz. olmaya yüz tutarız...belkide bu sezonun en kritik ilk kırılma maçı...sizlere yalvarıyorum....sadece takımı destekleyelim...

seydo55

devam zorunlulugum olan dersı hıce sayarak üniyi brakp geldım bu maca ya yenicez ya yenicez