Besim DURMUŞ ile cepten SAMSUNSPOR üzerine....

Başlatan cuneytavar55, 21 October 2009, 13:31:17

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

21 October 2009, 13:31:17 Son düzenlenme: 21 October 2009, 13:43:33 cuneytavar55
C.AVAR:Slm hocam
B.DURMUZ:Slm Kardeşim
C.AVAR.Nasılsın Hocam Attınmı İmzayı
B.DURMUŞ:Gönlümüz SAMSUNSPORDA cüneytim.
C.AVAR:Bize şu an Bize SAMUSNSPORU tanıyan bilen biri lazım.Yerlilerin içindede tecrübeli isimlerden birisin.Şu an SAMSUNSPORUN menfaatlerini Düşünen biri lazım hocam.
B.DURMUŞ:Doğru kardeşim.Bugün tahminim öğleden sonra kulüple görüşmelerim olacak.Dışardan Metin TEKİNle görüşülmüş olmamış.
C.AVAR:Bize sen lazımsın hocam.
B.Durmuş.saolasın.Sen napıyorsun istanbulda.
C.AVAR:Valla hocalar döndü samsuna belki bende dönerim hocam(gülüşmeler).Hocam varmı isteğin.kendine iyi bak imzayı at hocam.
B.DURMUŞ:İnşallah kendine iyi bak cüneytim.görüşürüz.
C.AVAR:SENDE HOCAM

FORZA ŞİMŞEKLER TARAFTAR
                                                                                                               GURUBU

Ertuğrul Sağlam

kral.samsun

inş besim hoca gelcek oda bizden biri samsunun özçocugu ama metin tekine ondan önce teklif götürülmesi üzmüştür tabi besim hocamızı tahsin ve saz ekibi eğer besim hocayı takımın basına getirirse ki  ins getirecek yönetime  geldikleri günden bugüne yaptıkları tek doğru besim hocayı takımın basına getirmeleri olcaktır

cuneytavar55

Metin tekin ismi üzse hissederdim telefonda.Zaten federasyondan arkadaşlar.Sıkıntı olmaz tahminim...

sadece55

Ben aslında Besim Hocayı şuan için istemem Çünkü bu kadar karakteri düzgün bir insan bu şarlatanlarla çalıştırılıp küstürülmesin

babasamsunlu

Yok küsmez  o  samsunun  çocuğu...ama bunalr kesin biz sitedik hoca istemedi diyecek göründe bakın..sonr da  parada  anlaşamadık diecekler...
>:( >:( >:( >:(

cuneytavar55

Alıntı yapılan: erdo55 - 21 October 2009, 13:45:06
Ben aslında Besim Hocayı şuan için istemem Çünkü bu kadar karakteri düzgün bir insan bu şarlatanlarla çalıştırılıp küstürülmesin
Çok doğru.ançak şu an SAMSUNSPORUN mnefaatleri önemli..

kral.samsun

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 October 2009, 13:51:07
Yok küsmez  o  samsunun  çocuğu...ama bunalr kesin biz sitedik hoca istemedi diyecek göründe bakın..sonr da  parada  anlaşamadık diecekler...
>:( >:( >:( >:(
aynen

Nuri Asan

Alıntı yapılan: erdo55 - 21 October 2009, 13:45:06

korktuğum noktaya tercüme olmuşsun.
Cüneyt Abi;Keşke yönetim hakkında neler düşündüğünüde sorsaydın.
Bu yönetim ekibinin sıkıntılı olduğunu biliyormuydu acaba Besim Hoca Cüneyt abi ile görüşürken?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 21 October 2009, 13:52:10
Çok doğru.ançak şu an SAMSUNSPORUN mnefaatleri önemli..

Evet çok haklısın...peki  bunu düşünecek bir yönetim varmı sence a bicim ????

cuneytavar55

Nuri ASAN DEEİĞİM GİBİ ÖNCE SAMSUNSPORUN MENFAATLEWRİNİ KONUŞTUK..

55.hakan

Besim Hoca nın gelmesini istiyorum ben de önemli bir süper lige çıkarma tecrübesi var ve Samsun 'un evladı.Umarım bugünkü görüşmesi olumlu sonuçlanır

Nuri Asan

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 21 October 2009, 14:00:01
Nuri ASAN DEEİĞİM GİBİ ÖNCE SAMSUNSPORUN MENFAATLEWRİNİ KONUŞTUK..

Abicim iyi diyorsunda SAMSUSPORUN menfaatleri için ilk önce bu kenelerin gitmesi lazım.
Besim Hoca çok sevdiğim bir insan,ama bu yönetimle ne kadar olur,Hoca nasıl yapabilir o merak konusu.
Besim Hocanın bilgisine,adamlığına hiç bişey demiyoruz ama bu yönetimle nasıl olacak?
Samsunsporun menfaatleri elbette her şeyden önce gelir,Besim Hocada başarılı olur amma velakin bu yönetimle nereye kadar?