Lig A'daki rakiplerimiz kimler?

Başlatan sezgin, 26 May 2006, 17:14:29

« önceki - sonraki »

sezgin

MERHABA ARKADAŞLAR BU SENE LİGT A DAKİ RAKİPLERİMİZ KİMLER VE LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI

yönetici

2006-2007 Sezonu Lig A Takımları

1-SAMSUNSPOR
2-Kocaelispor
3-Eskişehirspor
4-Karşıyaka
5-Altay
6-Orduspor
7-İstanbulspor
8-Elazığspor
9-Malatyaspor
10-Diyarbakırspor
11-Mardinspor
12-Gaziantep Bld.Spor
13-İstanbul Bld.Spor
14-Kasımpaşaspor
15-Akçaabat Sebatspor
16-Türk Telekomspor
17-Gençlerbirliği Asaşspor
18-Uşakspor

politan_55

evet arkadaşlar.lig a başlayacak.hadi hayırlısı.ama sakaryanın süper lige dönmemesi için çarşamba gecesi dua ettim.sırf onlarla olan hesabımızı lig a da görmek için.olmadı ama seneye inşallah görüşeceğiz.maç sırasında samsunsporumuza küfürlü tezahürat ettiler.hatta hindi babayı bize esenlediler.DöNeCeĞiZ  hEsAbInI gÖrEcEğİz...bekle bizi tatangalar.alemin kralı yakında karşında olacakk..SÜRGÜNDEKİ GURBETÇİ VEDAT

jean

bakacaz icabina cogu takimlardan ustunuz zaten hayirlisi olsun bakalim

kadir55ist

selam
arkadaşlar lig a süper ligden daha zor görünüyor. doğu takımları bu sezon çok fazla inşallah biz misafir oluruz lig a da.
ALLAH mahçup etmesin hayırlısıyla çıkarız inşallah.

oğuzhan55

İnşallah hayırlısıyla tekrar eski ve kıdemli yerimiz süper lige döneriz.

deli 55

evet arkadaşlar işimiz gerçekten zor ama mevcut kadromuzu dağıtmazsak çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.KOCAELİ_SAMSUN ELELE HEP BERABER SÜPER LİGE...

King Of The North

Malatya var ya o bana yeter,o şerefsizlerle hesabımız var önce onlarla olan hesap kapatılacak sonra yeniden süper lige döneceğiz.Konya,Kayseri,Manisa,Rize gibi ******* takımların defterlerini düreceğiz heyecenla bekliyorum o günleri.

yaman55

18 takımın 12-13 ü süperlige çıkmak istiyor bu sene valla bu sene 2.lig çok zevkli olacak gözüküyor bizim işimiz gerçekten çok zor futbolcular büyük ihtimal dağılacak bunca güçlü takım arasında 1.lige çıkmak önemli bir başarı olur bizim için

55ertan

hangi kanal 2.lig maclarini canli veriyor? bilen varmi

King Of The North

Bu sene çıkamazsak zaten seneye Serkan Aykut'un yeni takımıyla rakip oluruz heralde aynı ligde.