Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 18 October 2009, 14:01:56
Bucayı yenelim atakum'da çaylar benden :)

işte bu dahada hoşuma gitti.hadi samsunummm ;D

çarşambalı-55

Yaman55

buca çok iyi hucum ediyor bizde çok kötü savunma yapıyoruz futbol süprizlere açık ama... pekde umudum yok

55JNR55

deplasman durumumuzun farkında bir takım iyice yüklenicekler biraz şans bizim yanımızda olursa kontralardan bişeler umuyorum ha rakibin bizi küçük görmesi gibi bir durum varsa bu bizim işimize gelir açıkcası ama bir tempo tuttururlarsa baş aşşağı çakılırız...

Akyol

Az önce Edmontdante ile konuştum, hava oldukça sıcakmış biletler 5 lira birazdan içeriye gireceklermiş herşey yolundaymış. İnşallah puanlarla dönersiniz haydi bismillah...

KotuCocuk55

Kırmızı-Beyaz Şampiyon Samsun!
Her zaman ve Her yerde!

germencisse

GurbetciFanatik

skor tahminim 4- 1 yeniliriz.

Hem deplasman fobisi
hem kalecimiz yok
hem takimda yine huzuzrsuzlik var , burhan volkan para meselesi.
Hersey onu gösteriyo maglup olcakmis gibi
ama............
Samsunspor iste nerde neyapcagi belli olmaz
insallah yanilirimda 3 puanla döneriz , ümidim yok ama....

estalpi

Ne kadar kötü bir durumdayız yaaaaaaaaa...... Şurda Bucayı yenermiyiz diye yorum yapıyoruz.
Nekadar sıradan bir takım olduk.Deplasmanda puan alamamak işmi bu şimdi..... Artık benburdan ona buna sallamayacam. Yok samsunun zengini,yok eski topçuları,yok o yok belediye.
Kardeşler yok işte yok.Bu şehirde bırakın zengini 2000 tane gerçek SAMSUNSPOR taraftarı bile yok.
ne ilginç kimse hiçbirşey yapmıyor... İsmail Uyanık biz hiçbir şey istemiyoruz sadece rus pazarının gelirini belediye bize versin ayda 400 milyar geliri var, biz bu takımı şampiyonluğa oynatalaım dedi ancak kabul görmedi. Şimdi fuarda otopark açıldı ben işimçok uzak biryerde bile olsa sırf samsunsporum para kazansın die oraya park ediyorum.
Ya ne hallere kaldık ya rabbbi yaaaa.... vallaha sinirimden ağlayasım geliyor.Etmesin kimse yardım kim bu zamana kadar yardım ettiki ama elimizde onurlu topçular vardı...şimdi şu takımda bir ercan Kol olsaydı bu topçuları varya soyunma odasında döve döve maça çıkarırdı...

yani işimiz bu sezon çok zor... Buca maçı çok farklı bir mağlubiyet bekliyorum ben... ve bu maçtan sonra hoca gider belki biraz daha rahat ederiz.kendi sahamızda bie defans yapmaktan bıktık yaaaa. Bolu maçında sıkıldım vallaha keşke 1-0 yenseydikte tek kale oynasaydık maçı...

Yaman55

bucadan sonra giresunada yenilirsek hoca gider

KotuCocuk55

uSTAlar bozmayın be moralinizi,Samsunspordur bu! Arması O KIRMIZI BEYAZ renkleri yeter!
Yine umutlar yok bu deplasmanda klasik bir samsunspor süprizi daha alırmıyız!

İddacılar DİKKAT!

Gaziosmanpaşalı3455

samsunum bu hafta çakar herkes azını  bi karış açarda bakar
YAZIN Bİ KENARA

Sempatik Bengülü

bana göre bu maç berabere biticek gibi hani yeneriz demeyi çok istiyorum ama bizim futbolcular buca karşısında nasıl bi futbol sergilerler bilemicem.bu maçtan 1 puan alıcaz gibi geliyor bana 1 puan alsak bunada şükür dicez artık

Akyol

Dua edelim arkadaşlar bu kadar da umutsuzluk olmaz! Barcelona ile de oynasak eğer sahada SAMSUNSPOR'umuz varsa yenmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Biz duamızı edelim destek çıkalım onlar yapamazsa hesabı sorarız önce destek...

_samsunspor_

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 18 October 2009, 14:48:50
bana göre bu maç berabere biticek gibi hani yeneriz demeyi çok istiyorum ama bizim futbolcular buca karşısında nasıl bi futbol sergilerler bilemicem.bu maçtan 1 puan alıcaz gibi geliyor bana 1 puan alsak bunada şükür dicez artık

haklıısn kardes...bende 1 puan beklıyorum.