volkan çekiç ve burhan coşkun kulube ihtar çekmiş

Başlatan atakan, 16 October 2009, 13:42:55

« önceki - sonraki »

atakan

İHTAR ÇEKTİLER
16 Ekim 2009 / 12:33
Transfer taksitlerini alamayan Volkan Çekiç ve Burhan Coşkun kulübe ihtar çektiler. İki futbolcunun tutumu karşısında şok yaşayan yönetim kurulu ise yeniden hortlayan para krizini çözmek adına arayışlara başladı
NOTERE GİTTİLER
Samsunspor'da sıkıntılı günler bitmek bilmiyor. Ligde ard arda alınan başarısız sonuçlar camiayı gelecek adına tedirgin ederken son dönemde yaşanan para krizi ise bugünlerde ayyuka çıkmış durumda. Transfer taksitlerini alamadıklarını öne süren futbolcular Burhan Coşkun ve Volkan Çekiç, önceki gün noter kanalıyla kulübe ihtar çekti. Burhan ve Vohlkan'ın bu tutumu karşısında büyük şok yaşayan yönetim kurulu ise, para sorununu halletmek adına girişimlerine başladı bile.

YÖNETİM SIKINTILI
Ekonomik anlamda yaşanılan büyük sorunları ortadan kaldırabilmek için bir takım projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Samsunspor Yönetim Kurulu, futbolcularının ödemelerinin en kısa sürede yapılması noktasında büyük uğraş veriyor. Yönetim Kurulu'nun hafta sonu oynanacak zorlu Bucaspor karşılaşması öncesi takım içinde yaşanan para sorununa nasıl bir önlem alacağı ise ayrı bir merak konusu. Teknik heyet ise futbolcularını lige nasıl motive edeceğinin hesaplarını yapıyor. Özgür KALANBAK

buyur burdan yak.proje yok,otorite yok,disiplin yok,parada yok.sadece palavra var.

Kaya

Bu isimlerin neden sezon başı gönderileceğine dair söylentiler vardı anladık şimdi >:( Volkan ı bilmiyorum da bu Burhan sürekli yapıyor bu işi derhal gönderilmeli bence bir halta yaradığı da yok zaten.Terbiyesizler sanki bu takımda paranız kalacak bir şekilde alacaksınız illa huzursuzluk yapacaksınız.

Ertuğrul Sağlam

Paralarını istemekte haklı adamlar, belli bir sözleşme yapmışsın ve buna uyup paralarını zamanında ödemen gerekli ama birde dönüp bu taraftan baktığın zaman ben şunu demek istiyorum. Ne Verdinizde Ne İstiyorsunuz Lannn Ş........r

Sioux

Sakin olun... Tahsin Kosif halleder hemen. Erkut Tutu da bir telefonda pat diye bulur parayı. Olmadı Hakkı baba emekli maaşından atar birşeyler..  Herşeyi onlar yapıyorlar, onlar ayakta tutuyorlar kulübü. rahat olun.

Ayrıca Volkan'ın yerine Hakan, Oktay, Burhan'ın yerine Giorgi var. Devre aradsı yol verilsin ikisine de.

kaptan 55

bunlar profosyonel futbolcu açıkcası şaşırmadım bu tutumlarına yarın diğerleride aynı yola başvurur bu işler böyledir futbolcu böyledir parasını alamazsa ne forma aşkı,ne taraftar aşkı nede camia saygınlığı tanır.

asıl önemlisi arkadaşın dediği gibi ne verdilerde ne istiyolar.

YaşarDoğu

Bu takımda Burhanın yeri yok, Volkan elde tutulmalı, zaten Turgutla atak yapmamak için çabalıyoruz bari Volkan kalsın...

Burhana verilen 400 liraya acıyorum, çığıra çığıra gidiyor.

Pardon beyler, Raci birazdan açıklama yapar ;

' Herşey Sizin Bidiğiniz Gibi Değil '

Ollivanders

burhana sahada ne yapmıssın ki paranı istiyorsun. Adamda birde utanma olacak ya. Ne diyeyimki size . Volkan işte klasik para konusu. Bride para konusu olmasın. Birde medyaya para konusuyla cıkmayın be kardesim .

ali ihsan

Buyursun yönetim şimdi.Karabük maçı sonrası bu iki isime çok büyük ceza keserken o zaman adamların transfer taksitini de zamanında ödeyeceksin demiştik.Sen adama ilk fırsatta cezayı yaslarsan onlarda ilk fırsatta kulübü köşeye sıkıştırır.

Takır takır parasını ödediğin topçuya çatır çatır ceza kesersin ancak...

sersa

Volkanın bu sezonki perfomansı güzel burhanı yollayıp parasını volkana versinler olsun bitsin.

SametYılmaz55

burhan zaten her fırsatta yapıyor bu sorunu takıma zerre kadar katkısı olmayan burhanın satılması gerekiyor artık devre arasında

berusa55

Esasında takımımızdaki istikrarsızlığın nedenlerinden biri de bu tip huzursuzluklar. Futbolcunun kafasının rahat olmadığı o kadar açık ki. Gel de bu adamlardan başarı, istikrar bekle! Gerçi parasız pulsuz canını dişine takıp oynayan futbolcuların olduğu nice takımlar gördük ama nedense bizde bu durum pek işlemiyor!

celebi

bu yönetim odevam ederse bu tip haberleri sürekli okuruz