Deplasmana Gidemeyen Başkan!!!

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 21:39:33

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 22:50:50
Bu sene değil de seneye kesinlikle şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacaklarmış...

ilginçtir, geçen sene mart ayında da safranboluda aynısını diyordu başkanından çok memnun olan bir yönetici abimiz!!!

O lafı bir kere yeriz.Bir daha söylesin bakalım neler duyacak bizden bay çok bilmiş ...

#BAFRALI#

Abi bu adam zerre kadar samsunsporlu deyil yaaa >:(

samet haci

Alıntı yapılan: dukeburak - 11 October 2009, 22:55:38
ya bunlarda para vermiyo bizim neyimiz eksik ki başkanlık yapmak için bizde onlardan daha az yönetmeyiz aramızdan birini başkan yapalım :)

ıcımızdekı bırı onalardan bes mıslı daha ıyı yapmassa serefsızım...

Ollivanders

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kaan - 12 October 2009, 01:08:08
Türkiyede bizden fazla acı çeken sabrı sınanan başka bi taraftar yok.hatta dünyadada olduğunu düşünmüyorum.Başkan komedi.topçular komedi yapılan işler komedi.dışardan gülünüyor halimize.

Ama biz acı çekiyoruz.Nuri asandaki gölgeler o kadar akıllıki içerde alınacak bir galibiyetle içimizdeki herşeyi unutup armaya aşık bu büyük taraftarın iki üç haftada bir yaşadığı sevince bile şükrettigini iyi biliyorlar.ÇABUK UNUTUYORUZ ÇOOK ÇABUK.Ama ben sercanı turgutu tomaçi feneriumdaki çelenki vs asla unutmayacam.

Gün gelir devran döner...

Sadece şunu söylüyorum.Lafım elinden geleni yapan bi kaç futbolcumuza değil.şuan bitmiş tükenmiş bir halde sesleri kısık ve uykusuz adanadan dönen 11 saatlik yolu değmeyecek adamlar için değil arma için giden o bir minibüs adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz ey yöneticiler futbolcular sorun kendinize.

Doğru söze ne hacet ... unutyoruz çok haklısın..armaya aşık olan kalplerimiz hemen unutyorlar..

pitbul055

celebi

özkan

12 October 2009, 09:47:08 #22 Son düzenlenme: 12 October 2009, 10:35:31 özkan17
Alıntı yapılan: pitbul055 - 12 October 2009, 09:13:04
boşa giden yıllara yazık
şu yazıyı yazan elini öpmek lazım..Herkez aldıbaşını gidiyor kayseri antep alayı tesisleşti şirketleşti oluşumunu neredeyse tamamladılar biz ise yerimizsde bile sayamıyoruz geriledikçe geriliyoruz aslında çaktırmayın geriletiyoruz kendi kendiimizi..aynı yönetim aynı insanlar monoton bi futbol hayatı şehir olarak kapsamış bizi..kabuğumuzdayız çıkamıyoruz işin aslı o ki aslında çıkmak istemiyoruz çünkü biz artık eyvallahcı olduk,aslanım yap abinin şu dediğini hemen biz zaten direktikya zaten yapıyoruz ama yok bi baş kaldırma,dur bakalım sen kimsinde geldin ahkam kesiyosun demek yok..herseye eyvallah diye diye yalama olduk tabiri caizse!!!

Samsun'lu Değilim..SAMSUNSPORLUYUM,KAVAKLIYIM!!!!

harbisamsunsporlu5517

celebi

mrf

Hakkı Tomaç, İsmail Uyanık döneminde her zaman Samsunspor'un kanburu olmuş birisiydi. Hasbi Menteşoğlunun paralarıyla yönetcilik yapmış, Samsunspor'a hiç bir şey vermemiş, aksine hep almış birisidir Tomaç. Leş kargası gibi dolanır camianın üstünde. Onunla başarı gelmez, iki kere iki dört.

sadece55

işin kötüsü başkanlığı bıraksa bile arka planda duruyor hep *******

harbisamsunsporlu5517

babasamsunlu

12 October 2009, 13:26:25 #28 Son düzenlenme: 12 October 2009, 13:38:01 babasamsunlu
Alıntı yapılan: mrf - 12 October 2009, 12:35:22
Hakkı Tomaç, İsmail Uyanık döneminde her zaman Samsunspor'un kanburu olmuş birisiydi. Hasbi Menteşoğlunun paralarıyla yönetcilik yapmış, Samsunspor'a hiç bir şey vermemiş, aksine hep almış birisidir Tomaç. Leş kargası gibi dolanır camianın üstünde. Onunla başarı gelmez, iki kere iki dört.

Evet kazadan sonraki seneyi hepimiz daha  dün gibi hatırlıyoruz ne yardımlar yapılmıştı...ve bunlara rağmen düşülmüştü..
bir gazete hatılıyorum hayal meyal... tribünde açılan bir pankartı yayınlamışlardı...düştüğümüz sene düştüğümüzün kesinleşmesinden sonraki fb maçında sanırım yada öyle bir maç.. bir kaç tane  şık yazmış şimdi onları tam çıkaramadım..bir tanede hakkı nın adını eklemiş hepsini toplamış eşittir demiş "küme"...
inşallah o pankartı yeniden kullanmak durumda kalmayız...

1- zart neden
  2- zurt neden
  3- vırt neden
+4- hakkı topaç
-----------
     küme

böyle bir şeydi pankart ...diğer nedenleri tam hatılamyamadım şimdi..

Yaman55