Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 11 October 2009, 23:04:31
aslında bana kalırsa çok da kötü oynamadık..hele ikinci yarı biraz kıpırdanır gibi oldu ama orta sahada pas verecek adam bulamayıp topu aman benden gitsin niyeti ile vurup rakip takıma kaptırınca akabinde gölü yedik ve orda maç bitti..
yanlız sorun taktikte.. bütün toplar turgut ta ve mal turgut ta bütün gelen topları ya eziyor ya rakibe teslim ediyor yada oylesıne ortalarla bitiriyor.böyle olunca ilerde hiç bir etkinlik kalmıyor..orta saha da fena top cevirmiyoruz ama ne zaman top ileri ye atılıyor yani turguta atılıyor orada olay bitiyor..açıkca turgutu oynatan hocanın akıl sağlıgında bir problem oldugunu sanıyorum...inan kendi ipini bu kadar çekmeye meraklı olur mu..acaba hoca beni kovsunlar da tazminat alayım gideyim derdin demi diyede kendime soruyorum..turgutu sahada 10 dakıka tutmak bile samunspora ihanettir..

İşte budur, Turgut ve gamsız futbolu en aklı başında Samsunsporluları bile 90 dakika içinde zıvanadan çıkartabilir... Hocanın hiç bir artısı olmadı henüz, bir numarasını göremedik. Puan oalrak Doktor Hayrettine denk, doktorun kondisyon fazlası vardı.

sadece55

Sercan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 23:06:58
İşte budur, Turgut ve gamsız futbolu en aklı başında Samsunsporluları bile 90 dakika içinde zıvanadan çıkartabilir... Hocanın hiç bir artısı olmadı henüz, bir numarasını göremedik. Puan oalrak Doktor Hayrettine denk, doktorun kondisyon fazlası vardı.

Abi daha maçın başında kaçırdığı golü görsen en mülayim adamın bile sövebileceğini düşünürdün... >:( >:(

Sercan

Alıntı yapılan: erdo55 - 11 October 2009, 23:07:43
ilhan ummak nasıldı gelecek için umut veriyormu

İlhan gerçekten iyiydi ben umutluyum İlhan'dan bugünki performansından sonra...

edmontdante

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 11 October 2009, 23:04:31
bütün toplar turgut ta ve mal turgut ta bütün gelen topları ya eziyor ya rakibe teslim ediyor yada oylesıne ortalarla bitiriyor.

Öylesine ortalar tanımlaması Turgut'un ortalarını tarif etmek için en doğru tanımlama.Hacettepe maçındakiler mesela.

tunç güvenoðlu

bügün samsuniye söylediğimi burda yazayım
samsunda maç seyreden samsunsporlulara gerçekten üzülüyorum her 15 gün de bir bu mal turgutu seyretmekle işkence çekiyorsunuz allah sizlere acısın valla..

kalptenþimþek

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 11 October 2009, 22:39:53
kardeşlerim benim seviyorum sizi,güzel günler göreceğimiz zamanlarda olacak elbet.....

BEN DE

edmontdante

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 11 October 2009, 23:11:06
bügün samsuniye söylediğimi burda yazayım
samsunda maç seyreden samsunsporlulara gerçekten üzülüyorum her 15 gün de bir bu mal turgutu seyretmekle işkence çekiyorsunuz allah sizlere acısın valla..

Üstad bunu teknik kadro da görüyordur ama var bir iş bizim bilmediğimiz.Bahsettiğim Hacettepe maçında ortasahadan bir top yakaladı sürdü cezasahasının kenarına içeride 2  tane bizden oyuncu var 1 tane defans.İşte tam öylesine bir orta denilebilecek bir orta.Zaten adamın yüzünden de okunuyor o topa vururken

tunç güvenoðlu

allahtan bügün sercan yoktu ikisi bir arada kesinlikle çekilmez..
bu arada samsunda gelen şirinler grubu takdiri hakediyor...herşeyleri ile takımı destekliyorlar..

Sercan

Alıntı yapılan: edmontdante - 11 October 2009, 23:14:52
Üstad bunu teknik kadro da görüyordur ama var bir iş bizim bilmediğimiz.Bahsettiğim Hacettepe maçında ortasahadan bir top yakaladı sürdü cezasahasının kenarına içeride 2  tane bizden oyuncu var 1 tane defans.İşte tam öylesine bir orta denilebilecek bir orta.Zaten adamın yüzünden de okunuyor o topa vururken

Abi ben bu kadar mal bir adam görmedim.Rakipler her hafta değişiyor ama bu malda değişiklik yok.Yine Murat yırttı bir taraflarını ama bu sadece izlemekle yetindi.Ayrıca cumartesi götürdüğümüz baklavadan yemeyen tek futbolcuydu.Otele geldikten sonra hakan koçarslanla beraber gezmeye gitti beyefendi aynı sahada gezdiği gibi.Yazıklar olsun böyle futbolcular oldukça insanın maça gidesi gelmiyor... >:( >:(

edmontdante

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 October 2009, 23:20:58
Abi ben bu kadar mal bir adam görmedim.Rakipler her hafta değişiyor ama bu malda değişiklik yok.Yine Murat yırttı bir taraflarını ama bu sadece izlemekle yetindi.Ayrıca cumartesi götürdüğümüz baklavadan yemeyen tek futbolcuydu.Otele geldikten sonra hakan koçarslanla beraber gezmeye gitti beyefendi aynı sahada gezdiği gibi.Yazıklar olsun böyle futbolcular oldukça insanın maça gidesi gelmiyor... >:( >:(

Yönetim işte kardeşim.Otorite,disiplin,para  olmayınca böyle oluyor.Çok büyük tepkiyi hakediyorlar ama birlik olamıyoruz.

mehmet yılmaz

@sercan
Malum topçulara baklava yerine zıkkımın kökü götürseydiniz keşke...

@Tunç Abi, bunlar böyle işte... Yazınca çok anlatılmıyor, yaşamak, görmek lazım! Ayrıca hocanın tek deplasman taktiği Turgut'a uzun top attırmak. Sonunda sanki birşey oalcak da! Dışarıda attığımız ( Mersin İY maçını da deplasman gibi düşünelim. ) 3 golünde asisti kimden? Turgut mu? Elbette değil; Murat Yıldırım. Ordu'da rakibi bozdu, mücadele etti, Rie'de önce penaltı yaptırdı, sonra da son çizgiye inip nefis bir orta kesti. Turgutcuğum olsa o topla auta çıkar ya da topu ters istikametten taca yollardı. Neden bu inat öyleyse?

edmontdante

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 11 October 2009, 23:20:21
allahtan bügün sercan yoktu ikisi bir arada kesinlikle çekilmez..
bu arada samsunda gelen şirinler grubu takdiri hakediyor...herşeyleri ile takımı destekliyorlar..

Bu tip oyunculardan artık midem bulanıyor.Hala utanmadan Çiftlik Caddesinde  arabanın camı açık müzik son ses gezebiliyorlar.Sen SAMSUNSPOR'lu bir futbolcusun,bir ağırlığın olacak ama neredeee.

tunç güvenoðlu

samsuni turgutu oynatan hocadan ona müsade eden yönetimden art niyet ararım.