Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

Mehmetcan

atakan

yazacak bişe bulamyrum.inanın beraberliğe razıydım.o bile çok görüldü.

Mehmetcan

bakalım turhan hoca ne diyecek acaba cok merak ediyorum

gkhn

Alıntı yapılan: Mehmetcan - 11 October 2009, 17:17:14

Fobimiz var felan diyecek..o zaman sen niye oradasın..Hocanın mazereti bu olamaz...

vanlioglu

bu hocayla bu iş yürüyeceğe benzemiyo işin ilginci bu durumu görüp gerekli şeyleri yapacak yönetimde yok meydan da... umarım evde alınan puanlar ligde kalmaya yeter.

harbisamsunsporlu5517

her deplasman aynı senaryo yeter artık bırtsın bu kabus hayatım acılarla dolu takımımız barı mutlu etsın oda yok offffffff bıktım cnmdan yemınle >:(

Sercan

Samsun'lu bir abimiz Fatih'in (beşnumara) evine bıraktı bizi.Samsun'dan gelen Şirinler grubu arkadaşlarımızı da yolcu ettik.Maça gelince Mert'e anlattım yazdığı gibi maç sonunda olanları.Başımıza çok güneş geçti.İnşallah Buca'da kazanırız...

Nuri Asan

bu sene play off oynsakta anlaşılan o ki süper lige çıkamaycağız.çıkmamız için ilk 2 den çıkma lazım.oda iyi br yönetim yani=para

bezgınbekır

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 October 2009, 16:51:50
Eğer ki bu sene, geçen seneki gibi içerde gösterdiğimiz çizgiyi devam ettiremezsek hazin sona hazırlıklı olalım! Gidişat daha da kötü!

sBc-55

Hiç Şaşırmadım yenilmemize..Yine aynı Senaryo !

AntZ

Alıntı yapılan: Mehmetcan - 11 October 2009, 17:17:14

Alıntı yapılan: gkhn - 11 October 2009, 17:23:12
Fobimiz var felan diyecek..o zaman sen niye oradasın..Hocanın mazereti bu olamaz...

Aynen öyle...

AlıntıSamsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar ise takımın uzun süredir deplasman fobisi olduğunu belirterek, bugünkü maçta bunu yenmeye çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Bugüne kadar oynadıkları maçlarda övgü de, eleştiri de aldıklarını anlatan Özyazanlar, şöyle devam etti:
''Ama ne övüldüğümüz kadar iyiydik, ne de eleştirildiğimiz kadar kötüydük. Şunu itiraf etmeliyim ki şimdiye kadarki maçların en kötüsünü bugün oynadık.''

Sormazlar mı adama git gide takımın oturması gerekirken, 7. haftadan sonra gerçek oyunumuzu oynamaya başlayacağız derken bu rezilliğin sebebi ne diye?

Jnr.Serkan

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 11 October 2009, 17:45:36
bu sene play off oynsakta anlaşılan o ki süper lige çıkamaycağız.çıkmamız için ilk 2 den çıkma lazım.oda iyi br yönetim yani=para

Federasyon play of maçlarını samsunda oynatmayacağına göre boşa play off için umutlanmayalım Bu takım içerdeki bütün maçları kazanıp play off a kalsa bile 8+39=47 puan eder Play off grubundaki üç maçıda kafadan kaybeceği kesin   Play offların oynanacağı stadı ya kırmızı beyaza boyucaz yada bütün stadı tıklım tıklım dolduracaz ki bizim beyefendiler kendilerini evlerinde sansın  >:( aslına bakarsak kendi evimizde oynayacağımız üç veya dört  maçı kaybedersek bu dış saha performansıyla küme düşeriz...

Ollivanders

boyle giderse kume duseriz cunku icerdeki butun macları kazanacagız diye kesin birsey yok.

#BAFRALI#

beyler cok saçma olur belki ama biz bucadan puan alıcaz gercekten içimde öyle saçma bi ümit var  :-\