Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2009, 20:20:18
Adem'li bir yazı

O halde?
    Kenan ve Can mı; yoksa Turgay'mı olmalıydı defansın göbeğinde.
    Turgay'dır cevabı kanımca, çabukluğa aynı çabukluk ile cevap verebileceği için.
    Daha ilk 33 dakikada takımının 5 mutlak gol pozisyonunun 4'ünde vardı o.

Hakkı Yeşilyurt - samsunspor.biz

Katılmıyorum.Turgay'ın çabukluğu ve 5 net gol pozisyonuna.

cgr

Şu maraton tribününü çeken biri var mı acaba...? Ya uzun zamandır iyi kalabalık oldu ya da ben öyle sanıyorum...

Merak ettim açıkcası...

mehmet yılmaz

Ben de yazının o kısmına katılmıyorum. Turgay çok formsuzdu, iki maçta yenilen gol sayısı 0... Şans da etkili olabilir ama değişiklik gerekliydi.

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: cgr - 04 October 2009, 20:30:53
Şu maraton tribününü çeken biri var mı acaba...? Ya uzun zamandır iyi kalabalık oldu ya da ben öyle sanıyorum...

Merak ettim açıkcası...

bece maraton o kadar kalabalık deildi yani karabük maçına nazaran

Burak

gol yemediğimize göre can orda uyumu sağlamış gibi kenan biraz hatalı oynuyo allahtan onun hatalarından gol yemiyoruz .tartışmasız takımımızın bel kemiği volkan çekiç solda muazzam her zaman aynı ritimde oynuyor kötü bile olsa standardı var ama turgut unda formu yükseldi hakan akmanda iyi ama boş kaleye attı bugün burhan varken bence o oynayamaz sercan da anca kulübe de oturur zaten karakteri zayıf bir kardeşimiz

mehmet yılmaz

Tartışma postları silinmiştir; devam edebiliriz...

Galibiyetin keyfini çıkaralım, epeydir böyle farklı ve kritik bir maç kazanmamıştık.

berusa55

Aynen öyle... En azından huzur dolu bir haftamız var önümüzde keyfini çıkaralım. Allah bozmasın inşallah  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2009, 23:23:45
Tartışma postları silinmiştir; devam edebiliriz...

Galibiyetin keyfini çıkaralım, epeydir böyle farklı ve kritik bir maç kazanmamıştık.
Alıntı yapılan: berusa55 - 04 October 2009, 23:24:28
Aynen öyle... En azından huzur dolu bir haftamız var önümüzde keyfini çıkaralım. Allah bozmasın inşallah  ;)

Kuş gibi hafifim vallahi. Kafayı takacak başka şeyler bulmam lazım. Bu kadar rahatlık bozar beni. ;D ;D
2 maç 2 galibiyet. Sağolasın Samsunspor'um.

cagdas-uLtras

taraftar grublarin arasindaki cekemezlik var oldukca samsunsporumuzdan birsey olmaz.ayni yolu yürüyoruz ayni davanin pesindeyiz ama herkez birbirine celme takmaya calisiyor.birlik saglansa tribünde omuz omuza yan yana adam gibi tribün yapilsa türkiyede ender tribünlerinden birisi olur.ama icinde olmayinca uzaktan konusmak kolay geliyor insana.yazik

çarşambalı-55

Abi sen tartışma postlarını değil komple topiği sildin ;D bizim yazılarda güme gitti arada  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 04 October 2009, 23:29:04
Abi sen tartışma postlarını değil komple topiği sildin ;D bizim yazılarda güme gitti arada  ;D

yazılar çöpte, gönderdiğin mesajlardan görebilirsin. arada kaynamış olanlar da var, idare edeceksiniz artık. olmadı copy-paste ile tekrar yazabilirsin.

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: cagdas-uLtras - 04 October 2009, 23:28:04
taraftar grublarin arasindaki cekemezlik var oldukca samsunsporumuzdan birsey olmaz.ayni yolu yürüyoruz ayni davanin pesindeyiz ama herkez birbirine celme takmaya calisiyor.birlik saglansa tribünde omuz omuza yan yana adam gibi tribün yapilsa türkiyede ender tribünlerinden birisi olur.ama icinde olmayinca uzaktan konusmak kolay geliyor insana.yazik

Bu taraftar gruplarının birleşmesi konusunda hiç ama hiç kendimizi yormayalım Kuzey kore ile güney kore birleşir bizimkiler birleşmez merak etme  ;D Arada bir bu birleşme konusu geliyor gündeme sadece gülüp geçiyorum Burası Samsun 3 kişi bir araya toplansa bir taraftar grubu kuruyor bu şehirde En köklü iki tane taraftar grubu var onlarda dediğim gibi hayatta birleşmezler ...

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2009, 23:32:33
yazılar çöpte, gönderdiğin mesajlardan görebilirsin. arada kaynamış olanlar da var, idare edeceksiniz artık. olmadı copy-paste ile tekrar yazabilirsin.

Yok estağfirullah önemli değil  de Ortam yumuşasın diye espri yapmıştım zaten  :)

cagdas-uLtras

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 04 October 2009, 23:37:04
Bu taraftar gruplarının birleşmesi konusunda hiç ama hiç kendimizi yormayalım Kuzey kore ile güney kore birleşir bizimkiler birleşmez merak etme  ;D Arada bir bu birleşme konusu geliyor gündeme sadece gülüp geçiyorum Burası Samsun 3 kişi bir araya toplansa bir taraftar grubu kuruyor bu şehirde En köklü iki tane taraftar grubu var onlarda dediğim gibi hayatta birleşmezler ...

birlesmeden bahsetmiyorum aradaki problemler cözülsün.gruplarin hepsi samsunspor icin degilmi tribünde???hepsi ayni seyi bagirmiyormu??? bana cok sacma geliyor bu yasananlar ama vardir elbet nedeni

edmontdante

Arkadaşlar gruplar konusunu günlerce konuştuk artık gerek yok konuşmaya.Zamanla koordine hareket edilecektir gruplar ayrı olsada.Maç başlığına dönelim