Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

gkhn

Hakan biraz pasif kalıo hadi hakan göster kendini be olum...

Sol Açık

Benim Samsunlu olmayan bir arkadaşım şu an Samsun'da ve maçta. Futboldan anlar ve fikirleri objektiftir, çünkü ne Samsunlu ne de Bolulu.

Telefonda söylediğine göre Bolu çok pozisyona giriyormuş (4-5 net pozisyon kaçırmışlar) ve iyi oynuyormuş. Samsun oyun kuramıyor dedi. Okan çok iyi bir top çıkartmış. Arkadaşım "bir tek Murat iyi oyuncu" dedi. Tabi bu arada golümüz epey güzelmiş...  ;D

Moral bozmak için yazmadım, ama umarım direniriz...

gkhn

Volkan harikalar yaratıyor...Orada olup izlemek lazımdı...

seydo55

direnirizz ?? >:( 2-0 öndeyiz bolu yüklenir biz atarizz bu maç 4-1 biterr...yeneceklermiş benden selam olsun bolu feyineeee :D:D:d

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 October 2009, 15:30:04
bu maçı gol yemeden tamamlayalım haydi çocuklar.can özgür sanırım defans için tam isabet oldu...
statta maçı izleyen bi arkadaş mesaj atmış. bu can özgür çok mal kanka hakkı bundan formayı alır bi daha vermez :D bilmiyorum nasıl ama arkadaşın dediği kadar da değildir dye düşünüyorum.ısınamadı heralde hala

GurbetciFanatik

heyyyy heeyyyyyyyyyyyyyyyy

efelerrrrrr heyyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

benden selam olsun bolu beyine ,  bolu beyine

ciktim stada yasladik bolu ya yasladik boluya

Murat yildirim icaat oldu kale yikildi oley kale yikildi

kuzey55

ugrass

yunusefa

İnşallah uzun bir aradan sonra rahat bir galibiyet alcaz. İlk yarı böyle bitsin.İkinci yarı kontrollu bir kontra atak futboluyla rahat alırız maçı.

Gaziosmanpaşalı3455

işteydim yeni geldim 2-0 aman allhaım bu ne güzellik  böyle.yaw ne iş sihirli değnekmi değdi bu uşaklara :P

Kodalak

alperen

kuzey55

antep 2 ledi rizeye basıyolar :D yukarıyla puan farkı kapanıyor....

55.hakan

ik yarı bitti 2/0 nazar değmesin aman salmayın çocuklar