Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

yunusefa

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 04 October 2009, 00:37:32

Gel de yarın ki bolu maçına git şimdi..

Ne durumdan ne duruma gelmişiz? ? ?  Biz şimdi burda maçı alabilir miyiz diye düşünüyoruz.Halimiz gerçekten içler acısı!!!

kadir55ist

sene 1986 lider samsun ligin en fazla gol atanı en az gol yiyen 2. takımı böyle tablo görürmüyüz bilmem ama  80' li seneler süper.
bu tabloları samsunspor biz de tekrar yorumlamak dileğiyle diyelim inşallah.

GençKozluklu

Bugün Bolu'yu taraftarımız için yenelim. Takımda oyuncularda disiplin yok, forma kaybetme kaygısı olmadığı için oyuncular gerçek oyununu oynamıyorlar. İyi bir yönetim ve disiplin olmadığı için 3-5 çapulcuya kalmış durumda takım.

Kozluk Beldemizden GENÇ KOZLUKLULAR gene 1 minibüsle maça geliyor. İnşallah bugün kazanırız. Galibiyet bu insanlardaki SAMSUNSPOR aşkını daha da perçinleyecektir.

harbisamsunsporlu5517

04 October 2009, 12:11:30 #168 Son düzenlenme: 04 October 2009, 12:17:05 harbisamsunsporlu5517
arkadaslar ucarlı arkadasımızın görme engeli oldugunu hatırlatayım ona göre ikazda  bunulalım site  kurallarını guzellikle anlatalım ;) maca gelince  bu gece ruyamda 4-2 kazandıgımızı gördum havada mukkemmel inş yuzumuz guler mactan sonra

germencisse

04 October 2009, 12:29:39 #169 Son düzenlenme: 04 October 2009, 12:36:36 germencisse
zaman geçmek bilmiyor..sabırsızlanıyorum takımımızı çook özledim...2 saat sonra stattayım...galibiyet ise kaçınılmaz...3-0

Haber gazetesine göre ilk onbirimiz şöyle;
okan
kenan
can özgür
adem
serkan
ömür
murat
hakan.a(maç saatinde belli olacak(sol ayak bileği))
hakan.h
volkan
burhan(maç saatinde)

KocumVolkan

sabırsızlanıyorum.. her zaman her yerde en büyük SAMSUN  !

Yaman55

Alıntı yapılan: germencisse - 04 October 2009, 12:29:39
zaman geçmek bilmiyor..sabırsızlanıyorum takımımızı çook özledim...2 saat sonra stattayım...galibiyet ise kaçınılmaz...3-0

okan
kenan
can özgür
adem
serkan
ömür
murat
hakan.h
volkan
burhan(maç saatinde)

6 Harfliler ?

beşnumara

Alıntı yapılan: germencisse - 04 October 2009, 12:29:39

okan
kenan
can özgür
adem
serkan
ömür
murat
hakan.h
volkan
burhan(maç saatinde)
hayret haber gazetesi verdiği kadroda turgutu kesmiş :D

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 04 October 2009, 12:37:00
sabırsızlanıyorum.. her zaman her yerde en büyük SAMSUN  !

kazanalımda bekleriz seve seve  busezon gıdecegim ilkmac inş kazanırız

mehmet yılmaz

04 October 2009, 13:05:09 #174 Son düzenlenme: 04 October 2009, 13:11:35 samsuni
Hadi bakalım, inşallah dönüşte galibiyetimizi anlatan cümleler kurar, haftayı keyifli bir şekilde kapatırız. Aksi bir durumda işler iyice karışır.

Bu da geçen sezon ki Bolu maçında maraton tribünümüz; yazık olmuştu taraftara.

cem

stadda olacağız,haydi güldürün yüzümüzü......

Ollivanders

6 harfliler haberde cıkmadıgına gore kesin oynayacaklar :):)

55.hakan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 October 2009, 12:11:30
arkadaslar ucarlı arkadasımızın görme engeli oldugunu hatırlatayım ona göre ikazda  bunulalım site  kurallarını guzellikle anlatalım ;)

cem 55

geçen sene istanbuldan bolu maçı için kutsal topraklara gelmiş bence iyi de oynadıgımız maçta gerizekalı sercan malı yüzünden farklı maglup olmuştuk bu maç pc başında kulaklarımız radyoda maçı takip edicez turgut sercan ve sefa uyuzlarının oynamadıgı galibiyetimizle bitecek keyifli bi pazar günü olması dilegiyle bu büyük taraftarın için saldır SAMSUNSPORUM

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 October 2009, 12:40:51
hayret haber gazetesi verdiği kadroda turgutu kesmiş :D
sizde yediniz yani maç saatinde belli olacakların yerine sercan ve turgut oynarsa kimse şaşırmasın