Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 03 October 2009, 23:07:54
yarın hava güzel günlerden de pazar herkesin kalkıp yemeğini yiyip dinlenebileceği ya da çocuğunu alıp maça gelebileceği güzel bir saat umarım stat dolu olur stat'ın önünde görüşmek dileğiyle umarım iyi bir maç olur ve şu yüzümüz güler...

inşallah abi
yarın 3 puanı alırızda.. keyifli keyifli yorumları okuruz

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 October 2009, 23:19:29
yuuuuuuhhh

dershane var fatih abi depresyondayım yarama tuz basmaya çalışıyorum.Yanıyorsak sebebi çok

beşnumara

kardeşim bence yarınki galibiyeti kaçırıyosun.ama sana şunu söylimm haftaya tarihe tanıklık etmek istiyosan adanaya gel ;D dicem ama...

Jnr.Serkan

abi yarın dershaneyi asmayı planlıyorum.ben taraftarların sesini duyunca çiftlkte o dershanede ders yapamam asarım affetmem :) adana şimdilik zor.üniversiteye bi atalım kendimizi o zaman heryerdeyiz !

beşnumara

Jnr.Serkan

şifreli konuşmalar bunlar neler dönüyor anlamadım :)

beşnumara

Jnr.Serkan

gerekli bilgileri aldım fatih abi :) ayın 7si demekki üniversiteliler için mübarek günler :)

beşnumara

kalptenþimþek

04 October 2009, 00:37:32 #159 Son düzenlenme: 04 October 2009, 00:48:25 kalptenþimþek

Gel de yarın ki bolu maçına git şimdi..

holigan5565

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: uçarlı - 04 October 2009, 00:39:58
ben hiç anlamış değilim. bu takımdan nice oyuncular gelip geçti hep örnekler veriyoruz. mehmet polat gaziantepte, emin aladağ denizlide, ferudun keza denizlide, gökhan kaba i.b.b, serdar özkan beşiktaş, kaleci akın sivas... daha nekadar saymamı istersiniz? birazda sizler ekleyin. bunlarda çok eleştirildi ve hatta birçoğu takımda şans dahi bulamıyorlardı. gökhan gol atamıyordu, serdar top eziyordu, feridun adam kaçırıyor, akın gne eleştiriliyordu zamanzaman... işimiz hep oyuncuları eleştirmek oldu. oyuncuya verilsin adam gibi ceza bakalım ne yapıyor o zamandan sonra. sefaya kazma diyoruz sefanın geçmişi hep u17 21 milli takımlarında geçmiş. inanın bu kadro kasımpaşada yoktur 35 oyuncu transfer yaptığı halde.

eee ?

Oflu

Bizi ne bir profesör çözebilir nede bir ilim adami. Samsunsporun nezaman neyapacagi hiç belli olmaz...

gkhn

Alıntı yapılan: uçarlı - 04 October 2009, 00:39:58
ben hiç anlamış değilim. bu takımdan nice oyuncular gelip geçti hep örnekler veriyoruz. mehmet polat gaziantepte, emin aladağ denizlide, ferudun keza denizlide, gökhan kaba i.b.b, serdar özkan beşiktaş, kaleci akın sivas... daha nekadar saymamı istersiniz? birazda sizler ekleyin. bunlarda çok eleştirildi ve hatta birçoğu takımda şans dahi bulamıyorlardı. gökhan gol atamıyordu, serdar top eziyordu, feridun adam kaçırıyor, akın gne eleştiriliyordu zamanzaman... işimiz hep oyuncuları eleştirmek oldu. oyuncuya verilsin adam gibi ceza bakalım ne yapıyor o zamandan sonra. sefaya kazma diyoruz sefanın geçmişi hep u17 21 milli takımlarında geçmiş. inanın bu kadro kasımpaşada yoktur 35 oyuncu transfer yaptığı halde.

Dostum bilip bilmeden bir ton oyuncu yazmışsın bu saydığın isimlerden gökhan,serdar,feridun bize kiralık geldi zaten..Yani hiç bir zaman bizim oyuncumuz olmadılar.Performanslarını bilemem ama bu oyuncular bizim oyuncumuz değil zaten 1 sene oynadılar tekrar klüplerine geri döndüler.Ama Adamlar bize alın bu oyuncu kaliteli sizin olsun demediler sizde pişsin biz alacağız dediler yani.Taraftarlarımız kötü oynayan oyuncuya kendine çekidüzen vermesi açısından tepki verebilir bundan tabii ne olabilirki.Ama oyuncu dediğin bunu hazmedecek çalışacak,yenekliyse bize yeteneğini sergileyecek sonra bu taraftar onu zirveyede çıkarmayı bilir zaten.Ayrıca feridun denizlispordan giresuna geldi bu sezon...

Ollivanders

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 October 2009, 10:45:39
@ uçarlı ;

anladık sitede yenisin, zamanla siteyi de öğreneceksin. Her üye öyle her aklına geleni başlık açsa ne olur ? Madem böyle bir fikrin var maç başlığına yaz veya Turgut başlığının altına yaz. Moderatörlerin işini zorlaştırıyorsun.