Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

55JNR55

Elma dersem aç Turgut dersem açma güzel bi tezahürat olabilir yarın ki maçta...

Kaya

Yazık yazık yerel gazetelere bakıyorum da ne kadar yanlız ne kadar sahipsiz ve bir o kadar da azınlık olduğumuzu görüyorum.Turgut maçın en iyisiydi diyebilen,orda olayları görüp turgutun üstüne neden gidiyorsunuz ki diyebilen bir zihniyete sahip basın ile bu şehirde aynı havayı soluyoruz.

Son söz:SAMSUNSPOR isminin SAMSUNSPOR formasının ağırlığını bilmeyen yöneticisi,futbolcusu,antrenörü,gazetecisi,şehirde yaşayan umursamaz insanıyla bıkkınlık veren lanet bir şehir olduk.SAMSUN artık seni sadece SAMSUNSPOR olduğu için seviyorum sevgiyi haketmeyen lanet bir şehirsin yazıklar olsun...

doðan

Alıntı yapılan: iak5529 - 01 October 2009, 00:43:58
   Yazık yazık yerel gazetelere bakıyorum da ne kadar yanlız ne kadar sahipsiz ve bir o kadar da azınlık olduğumuzu görüyorum.Turgut maçın en iyisiydi diyebilen,orda olayları görüp turgutun üstüne neden gidiyorsunuz ki diyebilen bir zihniyete sahip basın ile bu şehirde aynı havayı soluyoruz.

Son söz:SAMSUNSPOR isminin SAMSUNSPOR formasının ağırlığını bilmeyen yöneticisi,futbolcusu,antrenörü,gazetecisi,şehirde yaşayan umursamaz insanıyla bıkkınlık veren lanet bir şehir olduk.SAMSUN artık seni sadece SAMSUNSPOR olduğu için seviyorum sevgiyi haketmeyen lanet bir şehirsin yazıklar olsun...

çok haklısın ; ama nerden tutarsan elinde kalır mantığını sen ben  olmazsak değiştiremezsin sen burdan yada ordan sesini çıkarıncao sahipsiz sanılan şehrin sahip ve sahibe lerinin sesi belki biraz yükselir ; akşama statta sesimizi yükseltmek için var olalım

Dartagnan

Alıntı yapılan: iak5529 - 01 October 2009, 00:43:58

sersa

oyundan çıkarken yuhalandı çokta güzel oldu

babasamsunlu

içimdeki bütün sövüşgen cümleleri sesim kısılana kadar bağırdım turguta ..ohhh sesime kurban olim rahatladım :)

Yaman55

süper şutuyla kaleciye zor anlar yaşatıp akabinde kalecide yarattığı cazibeyle golu takımımıza kazandırmıştır bolu maçında kırmızı görcek benden söylemesi

Recep

EŞŞOLU

Ne için boş durursun
Çalış eşşolu, eşşolu
Yiyecek yok mu dedin ha
Alış eşşolu, eşşolu

Anırıp durma çemende
Ara bul ilim ile fende
Olma bir .... sen de
Karış eşşolu, eşşolu

Uyuyan menzili bulmaz
O balın gülleri solmaz
Topal eşşekle olmaz
Yarış eşşolu, eşşolu

Bırakıp kîl ile kâli
Unutup ol emr-i muhali
Sana dargın ise vali
Barış eşşolu, eşşolu.

Neyzen Tevfik

55JNR55

harika şiir paylaşım için teşekkürler mükemmel bi şiir Neyzen Tevfik'ten tam yerine cuk diye oturmuş sanırsam...

gozgoz yýlmaz

Sanırsın armut
Aslında angut
bakışı mal mal
ismiyse turgut

bu da benden, netzen gibi olmaz ama ;D

Ollivanders

oy oyo beste super :) baskalasmıs kayaç turgut

beşnumara

ramazan manileri gibi turguta da mı başlatsak ne :D
sitede ramazan manileri başlığı vardı çok gğzel malzemeler çıkmıştı

grkn55

Sanırsın armut
Aslında angut
bakışı mal mal
ismiyse turgut
:)

beşnumara

Alıntı yapılan: grkn55 - 02 October 2009, 00:07:23
Sanırsın armut
Aslında angut
bakışı mal mal
ismiyse turgut
:)
bu falım gibi oldu sanki ;D

sejoe

Bundan sonra turgutçuğuma stadda daha kibar davranacağım konusunda söz veriyorum. Çünkü isminin önüne travesti vb sıfatlar ekleyerek tezahurat ettiğimiz zaman, arkadaşın zoruna gidiyor ve taraftarın karşısında şortunu indirmeye kalkışma gibi tepkiler vermeye başlıyor. Bu nedenle bundan sonraki maçlarda yapacağım tezahürat "eşcinsel turgut" şeklinde olacaktır ve bu eylemim turgut bu takımdan gidene kadar devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur.
Forza Eşcinsel Turgut