Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

supernatural_55

ya ben bişe yapmaya çalıştım da olmadı selim sen anlarsn la yap bana şunu daaa: tdş.nin ufak bi resmi olcak o resme ufak çocuk pipisiyle işiyecek:))yap şunu da yolla bana hacı:))

Ollivanders

iyi da hacı ne bilim nasıl yapım da :) iyi fikir aslında :)

supernatural_55

la kardeşim sen bilgisayarla ilgili bişe olcak da yapamican:)))yaparsn sen olum:)))resmim güzel olsa afiş yapcam çizip de yapamam ki..

KocumVolkan

kesinlikle yapılsın istemiyorum.. yapılırsa karşı çıkarım..
ama bazı samsunspor taraftarları.. turgutun travesti halinde fotomontajlanmış halini görmek isteyebilirler..... yapmayın lütfen :D

supernatural_55

oo güzel fikirler dökülmeye başladı:)))sercanı da aynı kılığa sokup koluna takarsak tam bomba olur:))

Ollivanders

olum :) manyakmısın sen olur mu ole sey onlar bizim hrseyimiz.:)

Turuncu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 30 September 2009, 21:37:55
oo güzel fikirler dökülmeye başladı:)))sercanı da aynı kılığa sokup koluna takarsak tam bomba olur:))
:D :D :D resimin altınada ikiside cipsss ))))

supernatural_55

;D ;) :P cipsss de tamam oldu.ben de ne eksik var diye düşünüyodum:))))çift kaşarlı arkası halka taneli cipssss:))

Turuncu

seckin55

celebi

süper valla haksızlık yapmayın çocuğa ::)

Akyol

Sevgili Seçkin kelime yanlış olmuş Arap atı turgut olacaktı ;) yoksa bu arkadaşın futbol ile ilgili bir terimi hak ettiğini sanmıyorum...

Kodalak

Samsunspor, Fatsa'yı ilk yarıda bitirdi

İlk 11'de forma şansı bulamayan futbolcuların mücadele ettiği hazırlık maçında Samsunspor, Fatsa Belediyespor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti

Kategori : Bank Asya
  Yorum Sayısı : 0
  Tarih : 30-Eylül-2009, 19:13

GENÇLER SAHAYA İNDİ
Yarın Kardemir Demirçelik Karabükspor ile Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek olan Samsunspor, Fatsa Belediyespor ile hazırlık maçı yaparak son provasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, hazırlık maçında ilk 11'de forma şansı bulamayan genç bir kadroyu sahaya sürdü. Müsabaka sonunda ise hazırlık maçında oynamayan futbolcular antrenman yaparak günü tamamladı ve kampa girdi. Müsabakayı Samsunspor'un efsane kaptanlarından Ercan Koloğlu, Emin Kar, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak da izledi.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Samsunlu teknik adam Ahmet Usta'nın çalıştırdığı ve bu yıl iddialı bir kadro oluşturan Ordu amatör küme takımlarından Fatsa Belediyespor karşısında genç oyuncuların mücadelesi teknik heyeti sevindirdi. Samsunspor'un Fatsa Belediyespor karşısında gollerini 16 ve 29. dakikalarda Sercan ve 42. dakikada Giorgi atarken, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemeyen Burak Hilmi Tok ise Kırmızı-Beyazlı camiayı korkuttu.

* Bu haber ve fotoğrafların telif hakkı Gazetekolik.net'e aittir. İzinsiz yayınlanması veya kopyalanması yasaktır. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Gazetekolik.net Yönetim

kaptan 55