Sizce Samsunsporumuzun yeni başkanı kim olmalı ?

Başlatan cem and naz55, 17 May 2006, 18:54:46

« önceki - sonraki »

cem and naz55

şöyle bir yoklayalım bakalım yeni başkan olarak taraftarımız kimi görmek istiyor
galip öztürk isminin ağır basacağına inanıyorum

kadir55ist

cagdasahmet

Galip Öztürk veya Ismail Uyanik.

Ama Uyanik sanirim gelmez.

jean

bencede ikisnden biri sanirim ismail baskan daha gelmez
galip ozturk diyorum

ngonge

yahu 2 kişiden başka başkan "aday adayı" dahi çıkartamıyoruz...

bodensee55

[beni secin ben adaylimi koyacam.....seneye saat 20 45 de UEFADAYIZ

samet

tek kelime galip öztürk...başkası aday dahi olmaz zaten...aldığımız bazı duyumlar gerçek olur inşallah...

senol55

arkadaslar g.öztürk baskan olsun diyorsunuz ama g. öztürk allah askina kim?
bana biri anlatsin kim o kisi
futboldan anlöiyormu?ben bilmiyorum
birisi yazsin kim o kisi

yönetici

Alıntı yapılan: "senol55"arkadaslar g.öztürk baskan olsun diyorsunuz ama g. öztürk allah askina kim?
bana biri anlatsin kim o kisi
futboldan anlöiyormu?ben bilmiyorum
birisi yazsin kim o kisi

Galip Öztürk Metro Turizm A.Ş. yönetim kurulu başkanı ve
Samsun/Çarşambalı bir işadamıdır.

Ancak geçen kongre öncesinde adaylığını açıkladığında spora siyaset karıştıranların kendisine karşı aldıkları tavırı bir yana koyabilip, tekrar aday olup olmayacağı bilinmez..

tankut

Uyanık Başkan SAMSUNSPOR Şampiyon (Süper Ligde)

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "tankut"Uyanık Başkan SAMSUNSPOR Şampiyon (Süper Ligde)

ismail uyanık 13 sene başkanlık yaptı ama samsunspor hiç şampıiyonluga oynamadı ki.bari galip öztürk veya başka bir isim yazsaydınız daha mantıklı olurdu.

AllydeenleaR

galip öztürk ancak bu kadroyu koruyabilir
ismail uyanık da gelebilir ama takımı para kazandırcam die celili mustafayı adnanı satabilir bu yüzden galip öztürk diorum

dr_ahmet

ya koca şehrin alternatiflerine bakın biri ismail uyanık diğeri galip öztürk...
İkisi de sizin kadar dert etmiyordur kendine samsunsporu...
Bir menfaat görseler hemen koşarlardı takımın başına hatta paylaşamazlardı bile başkanlığı...
Bana göre gelenin kim olduğu hiç önemli değil önemli olan, öz samsun çocuğu, samsunsporu ve samsunsporluları seven bir başkan gelsin...
Böyle bir başkanla 3. lige de düşsem gam yemem...

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "dr_ahmet"ya koca şehrin alternatiflerine bakın biri ismail uyanık diğeri galip öztürk...
İkisi de sizin kadar dert etmiyordur kendine samsunsporu...
Bir menfaat görseler hemen koşarlardı takımın başına hatta paylaşamazlardı bile başkanlığı...
Bana göre gelenin kim olduğu hiç önemli değil önemli olan, öz samsun çocuğu, samsunsporu ve samsunsporluları seven bir başkan gelsin...
Böyle bir başkanla 3. lige de düşsem gam yemem...

yeminle her cümlene katılıyorum. ama şimdi sen çok küfür hakaret göreceksin.

supporter

akın yılmaz bu konu ne zaman geçse tek cümlelik benzer mesajlar atıyorsun. sana kim küfür etti. biraz önyargılısın bu hususta herkesin düşüncesi kendinedir. saygı duyarız. alternatif siz biliyorsanız bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.