Kenan'la transfer meselesini konuştum

Başlatan beşnumara, 10 May 2006, 12:18:04

« önceki - sonraki »

radikal-fma

arkadaşlar öncelikle kim istiyorsa gitmeli. yeni bir yapılanma içine gidilmeli. ama muhakkak Hasan şengül hoca devam etmeli

MeL_55

yav bilip bilmeden konusma... ngonge ...
ceyhun cok gol pasi verdi. rafael inegi attamadi... goller atti... ceyhun samsunspor'un pas dagatici ...
...
ngonge sorry
:wink:

Shane_Falco

Abi gençlerin kalcagını sanmıyorum Kerem Son haftalarda formunu yükseltti Adam bize geldiginde hedefin tekrar büyük takımlarda oynamak diyordu biz onu 2. ligde nasıl tutcaz adam dururmu 2. ligde Sonra Adnan çocuk Milli takım forması giymek istiyo Tamam Samsunspor u çok seviyo ama adam biz Süper ligde iken milli takım forması giymek için 4 büyükten birine gitmek gerekiyo diye kastetmişti Gelelim Musa ya adamı süper ligde iken Doğru düzgün oynatmadık 2.ligde kal demek zaten ayıp hadi dedik oynicagını pek sanmıyoporum sözleşmesi bitiyomuş zaten ondan sonra Ceyhun-M.Polat-Tolga-Tamer bu 4'lü nün hiç bir şekilde 2.ligde oynicagını düşünmüyorum Yabancılarda ise Bana kalırsa Ayari-Gueye-Rafael arasından 2 si seçilmeli ama ayari nin kalcagını pek sanmıyorum adam dünya kupasına gidiyo takımı 2. ligde oynicak pek mantıklı bulmuyorum ve maddi şekildede onu pek tatmin edebilcegimizi sanmıyorumm

55.hakan

bu kadroyla devam edersek-bazıları gidici görünüyor o ayrı-2 a dan kolay çıkarız..ama insan karamsarlığa kapanıyor.ağustos a kadar kim öle kim kala...takımda tutmak zor bazı oyuncuları..

ngonge

Alıntı yapılan: "MeL_55"yav bilip bilmeden konusma... ngonge ...
ceyhun cok gol pasi verdi. rafael inegi attamadi... goller atti... ceyhun samsunspor'un pas dagatici ...
...
ngonge sorry
:wink:

ceyhun 5 pozisyonun 4 ünde çalıma girişip top kaybetti. 1 inde pas atsa ne yazar. kais en azından gol atıyodu. hoş zaten ceyhun sezon sonu kalırsa şaşarım.

berusa55

MeL_55

Alıntı yapılan: "ngonge"ceyhun 5 pozisyonun 4 ünde çalıma girişip top kaybetti. 1 inde pas atsa ne yazar. kais en azından gol atıyodu. hoş zaten ceyhun sezon sonu kalırsa şaşarım.

ngonge ceyhun kalmasi gerek cünkü 5 yillik sözlesmesi var !! hem giderse lisansini vermeyiz ..
ilk yazdigim mesaj'da biraz sert yazdim sorry okey ?

ngonge

yok sorun değil alınmadım. ceyhun un nerede 5 yıllık sözleşmesi var? sözleşmesi bitiyor.

MeL_55

Amsterdamli

Ceyhun'un sozlesmesi 6 aylikti. Yani sezon sonuna kadar.

jean

ceyhun bence kalmaz ama kalmasini cok isterim

MeL_55

bende cok istiyorum ceyhun bizde kalmasini
samsunspor'da ilk macinda besiktas'a karsiydi

cok begendim ceyhun'u cok seviyorum seni :wink:

cem and naz55

sözleşmesi biten oyunculardan ceyhun m.polat musa arasında şöyle bir değerlendirme yapalım
ceyhun bence 2.ligde oynamaz büyük ihtimalle gider kalırsa müthiş olur ama znnetmiyorum kalırsa helal olsun..
musa samsun un çocuğu kalma ihtimali yüksek bırakıp gideceğini zannetmiyorum kalacak büyük ihtimalle
m.polat gitmez ama bu yönetim onu yollamazsa alayına lanet ederim m.polat samsun şehrinin kaderiyle oynadı
bunlar ihtimal sözleşmesi devam eden oyunculardan ayari guaye gider bence fazla bir kayıp vermeyeceğiz eğer böylede olursa seneye 1.ligde yiz merak etmeyin