Samsunspora ve Samsuna yeni stad yapılmalı.

Başlatan kayacan, 15 January 2009, 01:13:58

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 September 2009, 16:49:28
Bizim stadımız Rizenin stadından hem kapasite olarak daha büyük hem de görünüm olarak çok daha güzel. Hele ki kale arkaları da yaklaştırılsa stadımız rakip takımlar için çok zor bir hale gelir. Rize'nin stadıymış!

Bencede yeni stada gerek yok kale arkaları yakınlaştırılıp ve genel anlamda birkaç düzenlemeyle yine karadenizdeki en iyi stadyum olacaktır...

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 September 2009, 16:49:28
Bizim stadımız Rizenin stadından hem kapasite olarak daha büyük hem de görünüm olarak çok daha güzel. Hele ki kale arkaları da yaklaştırılsa stadımız rakip takımlar için çok zor bir hale gelir. Rize'nin stadıymış!

Ertuğrul Sağlam

Samsun 19 Mayıs Stadyum'unun birkaş köklü deyişiklikle süper bir görünüme kavuşur. bizim stadımız mevki olarak çok güzel bir yerde.

1-Öncelikle 19 Mayıs Stadyum'u ve çevresindeki alanlar Samsunspor'a tahsis edilecek. (Gençlik ve Spor il Müdürlüğü) ordan çıkıp gidecek. ve GSM 'ye ait Tüm binalar yıkılacak.

2- Kale arkaları yıkılıp oval değilde düz bir şekilde sahaya yaklaştılacak.

3- Kapalı Tribün Maraton seviyesine çıkartılacak.

4- Kapalı Tribün'e Localar yapılacak.

5- Maraton'da Çatı'yı destekleyen Demir Boru direkler kaldırılıp farklı sistemle çatı desteklenecek.

6- Yeni yapılacak Kale arkası ve Kapalı Tribünlererin altına Alışveriş merkezi ve İşmerkezleri yapılacak.

7- Maraton Tribün alt kısımdaki tüm kapılar kapatılıp stada girişler yeni tribünden yapılacak ve eski girişler trübün haline getirilip Maraton Alt trübün komple boydan boya koltuklandırılacak.

8- Açık ve Kapalı otopark yapılacak.

9- Açık otopark Maç harici günlerde Go-Kart Pisti olarak hizmet verecek.

10- Samsun'a yapılması planlanan 5 yıldızlı otellerden biri Kapalı yüzme havuzunu yıkıp havuzun yanındaki alan ile birlikte Otel yapımı için tahsis edilecek.

11- Bunları yapabilecek Yüreğe, Cesarete, Samsun ve Samsunspor sevgisine sahip birileri bulunacak......

İlk 11 Bu şekilde neyse benimkide olmayacak bir hayal işte.....

babasamsunlu

aslında 11. madde  ilk madde ..bu olduğunda diğer  10 u çok kolay olur..Allah büyük..bizse yıllardır haksızlığa maruz kalmış samsunsporuz..elbet kader bizede gülecek...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 September 2009, 17:22:50
aslında 11. madde  ilk madde ..bu olduğunda diğer  10 u çok kolay olur..Allah büyük..bizse yıllardır haksızlığa maruz kalmış samsunsporuz..elbet kader bizede gülecek...

Yok hocam yaa biz bu basiretsiz Bakanlara, Vekillere, Belediye Yavşaklarına (Başkanlarına)kaldıysa bu ve benzeri şeyler hayalden öteye geçmez. SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKMAYAN SİYASTCİYE YAZIKLAR OLSUN.......

_samsunspor_

5 ci madde bence en onemlısı...o dırekler yuzunden raht mac ızleyemıyoz..

kayacan

Eski otogar alanına otel ve alışveriş merkezi yapılsın,sanayi oradan kalksın,cezaevi yeni yapılacak yere geçsin.İşte ozaman Stadın arazisi iş merkezi olarak göze batacaktır.Gelecek 10-15 yıl içinde orayı zaten halledecekler.Ben o zamanı beklemeden yeni stad yapılsın diye düşünüyorum. Siz orayı stad olarak görmeyin orası geniş arazisiyle 10-15 yıl içinde birilerine gidecek nasıl olsa.Ben orayı stad olarak değilde rantı bol boş bir arazi olarak görüyorum.

55Melek55

mutalak ydeni stad yapilmali bitim gayseriden rizeden ne ekismiz var hatda fazlamis var

yeni stad olursa ilerde olacak sampiyonlalara bize de mecbur alacaklar ama bu eskimis stada borularin kapaliyi ayakda zor tutdu stadat bisey yolmaz

buyuk düsünürsen büyük olabiliirz...

bu stadan bi an önce kurtululmali....

yeni stad 30 000 kisilik arena tarzinda süper olur...samsun
ve samsunspor bunu hak ediyor....

hem daha cok isi maca gelir.,, hem daha fazla gelir hem daha iyi futbol...

Yaman55

55Melek55

Bizim stadımız gayet güzel

neresi güzel??

sen galiba baska stad görmedin

Yaman55

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 18 September 2009, 01:06:28

neresi güzel??

gezmediğimiz stad mı kaldı inonü kadıköy samiyen malatya denizli alsancak ordu giresun rize cebeci biz her hafta sonu deplasman yapıyoruz lafını bilde konuş Mabedime 19 Mayısıma laf ettirmem bana göre gayet güzel beğenmiyosan girme o stada

Sercan

Bence 19 Mayıs Rize'nin stadından daha iyi...

Ollivanders

18 September 2009, 01:29:05 #132 Son düzenlenme: 18 September 2009, 01:39:43 Serpico55
Alıntı yapılan: 55Melek55 - 18 September 2009, 01:06:28

neresi güzel??

bence şükretmak gerek. Ordusporun stadini gidin bir gorun. 19 mayis size bir nou camp bir barnabeu gibi gelecektir.inanin. stadimizin kotü olduğunu dusunmuyorum. Ama çok daha iyi  olabilir.

SSBiz Gençlik

Statda ki tek sorunum o direkler... Bir uzay çatı yapamadık güzelim stadımıza...

Jnr.Serkan

evet bir o uzay çatı denilen olay birde kale arkalarını sahaya biraz daha yaklaştırılsa taraftarın etkisi 10 kat artcaktır