Kenan'la transfer meselesini konuştum

Başlatan beşnumara, 10 May 2006, 12:18:04

« önceki - sonraki »

beşnumara

slm arkadaşlar az önce kredi  kartı borcumu ödemeye iş bankasına gittim   kenanla karşılaştım oda oradaydı takım ne olacak kimler gidip kimler kalacak dedim kimse gitmiyor sözleşmeler devam ediyor bu takımı çıkaracağız diyordu bakalım inşaallah dediği gibi olur ayrıca yabancıların da gideceğini ama 2 yabancı hakkımız olduğu için  2 tane kalabileceğini söyledi :roll:

55cem55

inşallah doğrudur kardeşim dediği biz bu takımla 1 lige kesin çıkarız 2. ligde fırtına estireceğiz desene..bide kaliteli 2 yabancı yeter bize

ngonge

sizce hangi yabancılar kalmalı?
bence ayari gelecek vadediyor.
gueye de savunmaya uyum sağlarsa iyi stoper, hem o kadar para verdik.

maksiç yaşlı, kerem den daha iyi değil.
marciel vasıfsız eleman.
rafael saç baş yolduruyor.

benim tercihim ayari ve gueye...

bengülü

rafel takımda kalıcak ayaride olabilir

bengülü

Süper Ligi'nde forma giyen 123 oyuncunun sözleşmesi sona erecek.

BEŞİKTAŞ İLK SIRADA
1 Haziran-1 Eylül'de yapılacak transfer döneminde 15 oyuncusuyla sözleşmesi sona eren Beşiktaş'ı ezeli rakiplerine göre daha zor günler bekliyor. Beşiktaş'ın ardından 12 oyuncusunun sözleşmesi biten Fenerbahçe 2. sırada yer alıyor. 9 futbolcusu serbest kalacak olan Galatasaray'ın yanı sıra diğer tüm kulüpler de lig maratonunda yoruldukları kadar masada da efor harcayacaklar.

SÖZLEŞMESi BİTEN FUTBOLCULAR
BEŞİKTAŞ (15)
Sergen, İ.Üzülmez, Tayfur, Tümer, Okan, Murat, Mustafa Doğan, A.Hassan, Ali Güneş, Cordoba, Hakan, Ramazan(D.Bakır'da kiralık), Çağdaş, Altay, Bobo

TRABZONSPOR (2)
Tolga Zengin, Lee Eul Yong

KAYSERİSPOR(3)
Samuel Johnson, Salim Toama, Aleksandar Rodiç

GENÇLERBİRLİĞİ (8)
Ömer Çatkıç, Tayfun, Erkan Özbey, Gökhan, Baki Mercimek, Bülent (Gençlerbirliği ASAŞ kiralık), Uğur Boral, Christophe Lepoint

KONYASPOR (10)
Batista, Eray Er, Volkan, Petkoviç, Ozan, Mustafa, Erman, Çetin, Fırat, Bebbe

ANKARASPOR (6)
Ahmet, Hasan, Ramazan, Murat, Ersen, Faruk

DENİZLİSPOR (7)
İhsan Burak, Süleyman, Selahattin, Mikka, İbrahim, Ferreira, Oliveria

MALATYASPOR (5)
Serkan, Mert Korkmaz, Fevzi, Ömer, Vedat

FENERBAHÇE (12)
Rüştü, Ümit Özat, Marco Aurelio, Marcio Nobre, Önder Turacı, Selçuk, Kerim, Volkan, Servet, Can, Semih Şentürk, Olcan

K. ERCİYESSPOR (6)
Cenk, Zafer, Devran, Ali Gürdal, Kadir, Mettomo

SİVASSPOR (2)
Mehmet Hakkı, Emrah

ANKARAGÜCÜ (5)
Elvir Baliç, Zafer, İlhan, Hakan, Edouard Coridon

VESTEL MANİSASPOR (2)
Zafer, D'Haene

ÇAYKUR RİZESPOR (14)
Okan, Cem, Serkan, Zdravkov, Ünal, Ahmed Salah Mohammed Hosny Hassan, Serkan Şen, Fahri, Evren, Yasin, Şener, Merthan, Fatih, Dos Santos

GAZİANTEPSPOR (2)
Hasan Yurt, Jaziri

GALATASARAY (9)
Hakan Şükür, Ayhan Akman, Hasan Şaş, Orhan Ak, Saidou, Volkan, Mondragon, Tomas, Sabri Sarıoğlu

SAMSUNSPOR (5)
Serkan, Ceyhun, Mehmet, Musa, Seyhun

DİYARBAKIRSPOR (11)
Oktay, Sinan, Ender, Recep, Göksel, Cumhur, Gtari, İlker, Mehmet, Ramazan, Talip

lucapicola

Bence Ayari ile Rafael kalmalı.Diğerleri pek umut vermiyor.

Vural temiz

Okadar borc var. Ikinci lige dücdük, hic bir yerden Samsunspora para gelmez.Herkez para icin futbol oynuyor kim parayi bastirirsa oyuncularda oraya giderler, tabiki alan olursa.Bizim futbolcularin cogu saten para etmez, para etenlerinde yaslari gelmis saten.
Bu 3-5 yilin icinde saten birinci lige cikamayiz, onun icin hersey yeniden baslamazi gerek.5-6 kisi haric hepsini yollamak gerekir.Lig 34 mac oynaniyor bizimkiler sadece 5 mac oynadilar.

Inaniyormusunuz bizi düsürenler bizi gene birinci lige cikartacaklarini?

kadir55ist

selam
arkadaşlar kanal s de ayarıyi dinledim ben samsunu çok seviyorum diyor ama ekmek nerde ben ordayım diyor.
yani büyük ihtimal gidecek. bence rafael ve ayari olmazsa gueye kalmalı.
mücadeleci adamlar lazım bize

Clint_Eastwood

Rafael ve Marciel kalmalı... Rafael 2.ligde kapanan rakipleri açmakta bize çok faydalı olacaktır.

Marciel de orta sahada dinamo gibi çalışıp top kapma özelliği ile faydalı olacaktır... Diğerlerini göndermek en mantıklısı...

berusa55

yabancıların durmunu bilemem ama yerli oyuncuların bir allahın kulu bir yere gidemez!var mı oyle ya!bu sehre borcları var bu taraftara borcları var!boyunlarının borcu olmalı bu!boyle düsünmeyen zaten ser..sizdir ve çeker gider!bu kadro 2.ligde çok rahat galibiyetler alır adım gibi eminim!eger bir de işi hırsa dökerlerse namağlup geri döneriz!yapmadığımız sey değil di mi beyler!her zaman her yerde SAMSUNSPOR'luyuz!

Forvetim

çok fazla bi kayıp vermezsek bu kadronun tekrar geri döneceğini umuyorum. çünkü yabancılar dahil hiçbiri bu durumu hazmedemedi ve onur meselesi ile de yaklaşarak çıkmak için mücadele edeceklerinden eminim. 2.lig de kaç yabancı kontenjanı var bilmiyorum ama zaten maksic ve gueye kaç maç oynadı ki doğru dürüst performanslarını hakkında bi fikir sahibi bile olamadık, ayari, rafael ve marciel 2.lig de iyi iş yapar diye düşünüyorum. polat gitmesi gereken ilk topçu çünkü aynı davranışı diyelimki 2.ligden süper lige yeniden çıkacağımız son maç oynanıyor ve kazanırsak süper lig kesin, gerilimi yüksek olan bu maçta yapmayacağı ne malum. bize oyunculuk olduğu kadar karakter, irade ve güveni oturmuş insanlar lazım. yabancılarımız kötü değil hemen gönderme derdine düşmeyelim. onlar bize lazım.

KotuCocuk55

evet spor 55 de izledik,ayari ben sizi çok seviyorum ama kusura bakmayın dedi! Yaw kızsam mı kızmasam mı karar veremedim,bir takım içinde 20-23 tane oyuncu küme düşmüş biri diyor kendime mi takımıma mı taraftarıma mı üzülim,biri ağlıyor,öbürü para nerde ben orda diyor.

Adam haklı bi taraftan,sen vatanını bırak,kalk gel gurbet ellere,tabiki para kazanacan lafımız yok,ama bazı şeyler paradan çok ama çok daha önemli,tabi bu duygulardan haz etmesini bilene...

Ayari ayrılma sinyalini verdi,yoksa rafael ve ayari kalmalıydı.Rafael her ne kadar bitiriciliği çok kötü olsa da kafa toplarına çok hakım yaşı da çok genç ve saha içinde hırslı koşuyor,bazen bizim caner,musa,adnan la yanyana görüyorum sanki oda samsunun altyapısından yetişmiş gibi geliyor her ne olursa olsun,bi ara çok kötü oynasada ikinci ligde fazlasıyla bize yardımcı olur hele bide ben bu takımdan ayrılmam derse, o zaman kesin kalmalı!

Bi lafımda Celil'e; kadıkoyun buyumeyen çocuğu,buyuk kaptan spor 55 de izledim seni,bize senin gibi samsun çocukları lazım!

deli 55

eğer mevcut kadromuz dağılmazsa gerçekten çok harika olur.ayrıca ceyhun da mutlaka bu takımda kalmalı.bu takım nasıl düştüyse aynı şekilde çıkacak arkadaşlar görün de bakın..ben buna tüm kalbimle inanıyorum.

ngonge

ceyhun bir işe yarayacak olsa bizi ligde tutardı. 2.ligde yılda 800.000 dolar yazık günah o adama.

jean

evet serkan aykut celil kadronun tamamina yakini kalmasi lazim yabancilarcdan ayari zaten gidecek kaleciye gerek yok ikinci ligde kerem yeterlidir guaye ve rafaelle bu is cozulur bence