Ç.Rizespor-Samsunspor Maçını Can' da İzleyelim...

Başlatan cembaba, 09 September 2009, 12:10:00

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

ben maçı derneğimizde izlicem ama can çay evinin yeri site camiinin altındaymış

Sercan

Alıntı yapılan: Kais - 13 September 2009, 12:30:50
sadece çay parasımı veriliyor?birde tam olarak nerde burası.biraz kalabalık gelebiliriz.

Site Camii'nin altı....

Kais

he şurası tamam.ya kusra bakma ben oruç değilimde bugün :s

Jnr.Serkan

maç izleme ücreti alırlar çay içen pek olmayacağı için...

cembaba

13 September 2009, 12:55:00 #64 Son düzenlenme: 13 September 2009, 14:28:32 samsuni
Arkadaşlar site caminin altındaki yer. saat 4 de gelecek arkadaşlar formalı ve ya atkılı gelsın yıkalım surayı.. Bir de yer çok büyük olduğu için eski gima tarafında buluşalım. Gazi Caddesi kısmında yani.. Süper olacak süper :D TRABZONLULAR GÖRSÜN !!

red_white

cembaba

Alıntı yapılan: red_white - 13 September 2009, 13:02:19
yani yine karşımıza çıkıyorlar nefret ettik demek istedi :D

He tamam :D Arkadaşlar geliyonuz demi tek izlemim orda maç ya :(

cembaba

oguzcanaydin

edmontdante

Maçı CAN'da izledik.Bizim halısaha ekibi oradaydı.İnanç,Başkan,Sejoe,Kar6,Çağrı,Yaşardoğu,55JNR55,Sercan,Seçkin,Cem baba  ... oradaydık.Uzun zamandır böyle gol sevinci yaşamamıştım.Güzeldi.Bir de Turgut olmasa çok daha güzel olacaktı : ))

cgr

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 September 2009, 18:57:12
Maçı CAN'da izledik.Bizim halısaha ekibi oradaydı.İnanç,Başkan,Sejoe,Kar6,Çağrı,Yaşardoğu,55JNR55,Sercan,Seçkin,Cem baba  ... oradaydık.Uzun zamandır böyle gol sevinci yaşamamıştım.Güzeldi.Bir de Turgut olmasa çok daha güzel olacaktı : ))

bende uzun zamandır seni koltuğu tekmelerken görmemiştim :)

55JNR55

ilk yarı ekibi bulamayıp maçı yan çay bahçesinde izledim ;D allahtan 2. yarı ekibi buldum ve gol sevincini beraber yaşadık :D

edmontdante

Alıntı yapılan: cgr - 13 September 2009, 19:26:07

bende uzun zamandır seni koltuğu tekmelerken görmemiştim :)

Harbimi koltuk tekmeledim

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 September 2009, 19:51:50
Harbimi koltuk tekmeledim

Başkan taşa çıkar,Samsuni taştan inmez,sen koltukları tekmeliyorsun  ;D ne oluyor yahu  8)  Holiganizm tavanda geziyor sanki ...