Ç.Rizespor-Samsunspor Maçını Can' da İzleyelim...

Başlatan cembaba, 09 September 2009, 12:10:00

« önceki - sonraki »

Sercan

samsunsporulan

Sercan

Sony

samsunsporulan

bluegreen55

istanbul anadolu yakasında izleyebilecek bir yer varmı nasıl izlerim üsküdar civarında???

jean

surekli guzel organizasyonlar oluyor taraftarin bu kadar buyuk katkisina galibiyet yakisir

emre

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 10 September 2009, 20:13:29
istanbul anadolu yakasında izleyebilecek bir yer varmı nasıl izlerim üsküdar civarında???

istanbul grubuyla izlersen daha güzel bi ortam olur müsaitseniz.bu maçı nerde izleyecekler bilmiyorum ama normalde mecidiyeköy varmıs orada izliyorlar.. :D ben ümraniyeden beri gidiyordum değeceğine eminim  ;)

cembaba

Arkadaşlar dediğiniz gibi trabzon maçı da saat 5' teymiş.. Bence gitmeyecek arkadaşlardan rica ediyorum. Lütfen Can' a gelin. Orada çok trabzonlu var.. Gösterelim buranın Trabzon değil SAMSUN olduğunu.. Ne kadar kalabalık olursak o kadar güzel ve coşkulu olur... İsminizi yazın buraya hafta sonuna kadar...

samsunsporulan

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 September 2009, 21:31:16
Arkadaşlar dediğiniz gibi trabzon maçı da saat 5' teymiş.. Bence gitmeyecek arkadaşlardan rica ediyorum. Lütfen Can' a gelin. Orada çok trabzonlu var.. Gösterelim buranın Trabzon değil SAMSUN olduğunu.. Ne kadar kalabalık olursak o kadar güzel ve coşkulu olur... İsminizi yazın buraya hafta sonuna kadar...

bencede hatta rizeye değil cana gidelim hamsi yiyelim

red_white

cembaba

Alıntı yapılan: red_white - 10 September 2009, 22:32:01
Cana Gidelim hamsi yiyelim evet  >:(

O zaman arkadaşlar çok kalabalık olalım herkes formalı falan olsun ki azcık zevki çıksın.. Millet' de taraftar görsün az ;) KahroLsun TRABZON ! Herkes arkadaşlarına falan haber verirse iyi olur arkadaşlar..

CurvaSudSamsunspor

evet orda herkes olsun bestelerle makara ellerimizle trabzon tel peyniri yapacağız...

gozgoz yýlmaz

Rize'ye gitmeyecek olan gruplardan kalabalık olmak lazım. Yani site dışından da eleman ayarlanırsa iyi olur.

celebi

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 September 2009, 23:16:05
Rize'ye gitmeyecek olan gruplardan kalabalık olmak lazım. Yani site dışından da eleman ayarlanırsa iyi olur.