Ç.Rizespor-Samsunspor Maçını Can' da İzleyelim...

Başlatan cembaba, 09 September 2009, 12:10:00

« önceki - sonraki »

ufuk_nku

Teşekkür ederim. Bir işim çıkmazsa yerimi alırım mutlaka...

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 09 September 2009, 23:58:39
Valla benim rizeye gitmek için planlarım var :) :) ama gidemezsem aranızdayım inşallah
sercan valla ben de gidebilirim :D mersin maçından sonra bu takmın peşinden gidilmez hatta adanadaki maça bile gitmem demiştim ama daha 1 hafta olmadan rizeye gitmeyi düşünüyoz.bakalım hayırlısı.

babasamsunlu

**KaR6**

celebi

valla benim taaaaaaaa istanbuldan bile gelesim var yaw :D

babasamsunlu

biz uslanmaz samsunspor aşıklarıyız...aşkımız tek taraflı olduğundan sürekli acı çekip çelkip peşinden koşuyoruz.. :) hepimiz mazoşist olmuşuz :):):)

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 10 September 2009, 13:54:44
valla benim taaaaaaaa istanbuldan bile gelesim var yaw :D
abi aman haaa sakın :D biz samsundan gideceğiz neyse de sen istanbuldan kalkıp gidersen çok pişman olursun çok koyar sana turgutun koşmaması sercanın ruhuzluğu defansın bombaları...

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 September 2009, 14:36:42
abi aman haaa sakın :D biz samsundan gideceğiz neyse de sen istanbuldan kalkıp gidersen çok pişman olursun çok koyar sana turgutun koşmaması sercanın ruhuzluğu defansın bombaları...

merak etme ben o duyguları son 4 senedir epeyce yaşıyorum. ama bu hafta sonu iftar programların olacak onlara katılmam gerekecek zaten

CurvaSudSamsunspor

Muhtemelen bende gelirim orda görüşürüz  arkadaşlar rizeye gitmeyenler gelmeye çalışsın...

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 September 2009, 15:39:25
Olmadı 3G ile takip edersin Çelebi abi , wınnnnnnnnnnnnnnnnnn Çelebii   8) 8)

ayneeeennnnnnnn

Kaya

Bir hatırlatma her hafta bize her yer trabzon diye bağıran ekip yanımızda maç seyredecek CAN da olursanız muhabbeti göreceksiniz...

Sercan

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 September 2009, 16:43:18
  Bir hatırlatma her hafta bize her yer trabzon diye bağıran ekip yanımızda maç seyredecek CAN da olursanız muhabbeti göreceksiniz...

O zaman orrayı doldurmak lazım önceden rezervasyon yapıp ön tarafı almak lazım..

Kaya

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 10 September 2009, 16:45:50
O zaman orrayı doldurmak lazım önceden rezervasyon yapıp ön tarafı almak lazım..

Anlaşılıyor olmak güzel.. ;) :)

samsunsporulan

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 September 2009, 16:43:18

o nasıl olacak maçlar aynı saattemi

Turuncu