Önce Yönetim Gitmeli

Başlatan dr_ahmet, 07 May 2006, 09:26:30

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Sezona basketbol takımını ligden çekerek başlayan sonra göz göre göre takımı düşüren yönetimin gitmesi gerekir.
Ben böyle acziyet görmedim...
Bu başkana ilk günden ısınamadım zaten adamda samsunlu tipi yok bir kere...
Neymiş zorla getirilmiş, gelme kardeşim bende en az senin kadar yönetirdim takımı hemde param olmadan.
Sayın yönetim samsunspor sayfalarında açtığınız anketlerde sorduğunuz şu soru hala aklımda yeni transferlerimiz sizce iyimi diye....
Evet çok iyi toplam 1-2 maç oynayan maksiç ve gueye...
Abi adamlar göz göre göre takımı düşürdüler...
5 zorlu maçtan sonra teknik direktör yollandı yerine gelen yok...
Samsun spor camiasının içinden olan büyüklerimizle o dönem konuştuğumda; samsuna gelmek isteyen çok hoca var ama takımın ağabeye ihtiyacı var deyip teknik direktör alınmadığını söylemişlerdi.
Hatta samsunun başına getirilecek teknik direktörün senenin en flaş hocası olduğu takıma gelmek istediği gerekli izinlerin alındığını ancak şu aşamada ağabeye ihtiyaç olduğunu ve bu yüzden bu hocadan vazgeçildiği bile söylendi...
Ben onu bunu bilmem Adnan Ölmez bundan 10 sene sonra bile benim hafızamda samsunu düşüren başkan olarak yer edecektir.
Yahu bu takımı fenerli yusuf ziya bile düşürememişti ya helal olsun...

AllydeenleaR

takımın başına futbolla alakası olmayan bir yönetim geçiyor maçlarda sonra başkanımız yarum yapmaktan nie kaçınınıyor çünkü gol den başka terim bilmiyor. ercan hasan hüseyin farketmez takımın %100 değişmesi lazım yoksa işimiz kötü takımı galip öztürke vermeyen ismail bile bu takımın başında olsa biz hallerde olmazdı bütün takımlar bize düşman oldu bu başkan geldikten sonra

jean

esasinda baskanin bence sucu yok adam iyi nyetli takimi aldi o kadar borca ragmen takimi aldi yiede galip ozturkun gelmesi lazim

ngonge

yönetim işi bilmiyor tamam da,

başka kimse talip oldu mu samsun u yönetmeye?

Kadıköylüler

NEREYE GİDİYORLAR??? HİÇ BİR YERE GİTMESİNLER..TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜP SONRA HADİ SİZE HAYIR İŞLERMİ DİYECEKLER..HİÇ BİR YERE GİTMESİNLER..BU İŞİN KOLAYI OLUR..NASIL DÜŞÜRDÜLERSE ÖYLEDE TEKRAR ÇIKARSINLAR..ESKİ YÖNETİME ÇAMUR ATANLAR BATAKLIĞA SAPLANDI..ÖYLE KOLAY SIYRILMASINLAR..ÖNCE DÜŞÜRDÜKLERİ TAKIMI LİGE ÇIKARSINLAR SONRA NEREYE GİDİYORLARSA GİTSİNLER..BU KADAR AMATORCE BİR KLUP YÖNETİLİRMİ??GÜÇ YOK,BASKI YOK,KARİZMA YOK,ETKİNLİK YOK,HİÇ BİŞİ YOK..SADECE BORÇLARIMIZI YAPILANDIRDILAR O KADAR..HADİ BAKALIM 2.LİGDEKİ BİR TAKIM YAPILANAN BORÇLARI NASIL ÖDEYECEK ACABA??!!

RenTinRen

Alıntı yapılan: "Kadıköylüler"NEREYE GİDİYORLAR??? HİÇ BİR YERE GİTMESİNLER..TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜP SONRA HADİ SİZE HAYIR İŞLERMİ DİYECEKLER..HİÇ BİR YERE GİTMESİNLER..BU İŞİN KOLAYI OLUR..NASIL DÜŞÜRDÜLERSE ÖYLEDE TEKRAR ÇIKARSINLAR..ESKİ YÖNETİME ÇAMUR ATANLAR BATAKLIĞA SAPLANDI..ÖYLE KOLAY SIYRILMASINLAR..ÖNCE DÜŞÜRDÜKLERİ TAKIMI LİGE ÇIKARSINLAR SONRA NEREYE GİDİYORLARSA GİTSİNLER..BU KADAR AMATORCE BİR KLUP YÖNETİLİRMİ??GÜÇ YOK,BASKI YOK,KARİZMA YOK,ETKİNLİK YOK,HİÇ BİŞİ YOK..SADECE BORÇLARIMIZI YAPILANDIRDILAR O KADAR..HADİ BAKALIM 2.LİGDEKİ BİR TAKIM YAPILANAN BORÇLARI NASIL ÖDEYECEK ACABA??!!

abi kalıpta bizi 2.lig b yemi düşürsünler ???

KotuCocuk55

Herkese selamlar saygılar...

1-Önce geç geldi dediler,ligin ağustos da başladığı yerde temmuzda görev başındaydı,evet biraz geç sayılır,ümit kayıhan serefsizi malatyanın başına son 10 maçta geldi! Hangi geç gelme,1 sezondur bu takımın başındasın bırak bu işleri..

2- Sonra transferleri bunlar yapmamıştı,şaban'ıda bunlar getirmemişti ama ligin daha çok başıydı,vuraydınya neşteri alsaydınya önlemini,yapsaydın planını!

3-Bizleri ve takımımızı kirletmekten kahretmekten başka hiçbirşey yapmadan haklıdır haklısız eski yöneticilere sövdü,geçen seneyi uyanıklık dönemi ilan eden başkan bu dönemin adını ne koyacak?

4-Ne antrenör nede futbolcu konusunda doğru işler yapamadığı gibi kriz durumlarında iradeli yönetici olamadın

5-Bir tutturmuşsun borç temizledik diye,bu sene samsunsporun havuzdan kaybı 2milyon dolar,temizledin de ne oldu,sen o şirketi nasıl yönetiyosun şaşırıyorum

6-Kayseri maçı sonrası artık pes ettik dedin,halbuki senden başka pes eden yoktu,ne konuşmayı bildin ne poz vermeyi

7-Kim olsa sizin kadar yönetirdi bu takımı,hasan,ahmet,hüseyin yapabileceği en kötü şey ligde kalmaktı onu da sen yaptın!

Son olarak kimse takımı almak istememiş,ben istesem bana vereceklermiydi,yemin ederim ben bu takımı ligde bırakırdım,şimdi bu aciz yönetimle ikinci ligde devam etmemeli bir yılı daha ziyan etmemeli ve birinci lige çıkartıcağını bilsem dahi bu adamlar böyle bir şansı vermeme taraftarıyım,siz içiniz sızlar mı bilmem ama bu acıyla yaşayın,
SAMSUNSPORUMUZU BİZ SAMSUNLULARA BIRAKIN...

Not:sene içinde bu forumda bir başlık diyorduki,serefsiz yönetici: samsunsporun içindeki bir yönetici samsunsporu düşürmeye geldiklerini,düşerse hiç de umurlarında olmadığını söylemişti,ama kimliği tespit edilememiş olayda örtbas edilmişti.Dışardan düşman aramaya gerek yok,düşmanlar içerde temizlemekte bize düşer ama nasıl?

tunç güvenoðlu

istifa ederler mi bilemem ama takimi  kume dusurmus bir yonetim olarak basarisiz olmuslardir.ssimdi is kotu artik cebinden para koyacak biri gerek oda tek isim galip ozturk galiba.

AllydeenleaR

YÖNETİME YAZIK OLMADI SAMSUNSPORA VE TARAFTARINA YAZIK OLDU

senol55

galip öztürk de kim?????????

baskan:i.uyanik
tek.dir. tanju
sadece bunlarla cikariz

tunç güvenoðlu

2'ligde para yok bizede suan parali adam lazim oda gali; ozturkkk.

RenTinRen

Alıntı yapılan: "senol55"galip öztürk de kim?????????

baskan:i.uyanik
tek.dir. tanju
sadece bunlarla cikariz

ya ismail uyanık gelmez budnan sonra , ayrıca şu tanjuyu büyütmeyin daha 2-3 gün önce gs atkısıyla tv programına konuk olmuş gs anılarını anlatıyordu gs liyim ben diyodu .....

KotuCocuk55

biz işte bu yuzden birşey olamıyoz,tanjumu ayıp ya!

yirmiuc

bu yönetim de gitsin ve samsunporun adanaspor oluşunu hep beraber izleyelim..

supporter

Alıntı yapılan: "yirmiuc"bu yönetim de gitsin ve samsunporun adanaspor oluşunu hep beraber izleyelim..

bu yönetim kalsın ve samsunporun adanaspor oluşunu hep beraber izleyelim