Bank Asya 1.Lig 3.Hafta > Samsunspor'umuz - Mersin İdmanyurdu

Başlatan berusa55, 30 August 2009, 23:09:16

« önceki - sonraki »

vanlioglu

puan durumuna baktıkça ağlıcak gibi oluom  >:( şaka gibi 18. yiz. madara olduk millete yazık aq

sBc-55

Alıntı yapılan: mctlçy - 07 September 2009, 01:58:26
Diğer grupllar bedava gelirken kendi imkanları ile 4otobüs kaldırann ŞİRİNLER grubu,4yıldır bizle sürekli sorun yaşayan orduluların 52,dkda takımları lehine bağırmasını hazmedememiştir..ki bu durum tamamen tahrik amacıyla yapılmştır!!ayrıca bir samsunsporluya başka samsunsporlunun!! ordusporluyu savunması garipsenecek bir durumdur..nitekim o savunulan kişi stad dışına çıkınca korundukları kişileri taşlamıştır.yaptığımız bunca fedakarlığa rağmen suçlu bizsek eyw..ama birde şunu düşünün;SAMSUNSPORumuz 2-0 yenikken maratonda hiçbir harketlenme yok!!bunun nedeni nedir??sadece bizmi ateşleyeceğiz takımı??biraz da suçu kendiniz de arayın

biz orduluları korumadık kardeşim..sizin 13 14 yaşındaki çoçuklara vurmanız yakışıyormu size sadece neden vuruyorsunuz cocuklara dedik.13 14 yasındaki cocuklara vurulurmu.sizin zaten ağalınız 13 14 yasındaki cocuklaradır.baktık bizede artistlik yapıorsunuz ama bize artistlik sökmez biliorsun birbirimizi yemenin bi anlamı yok!.bu arada nerden biliorsun bizim para toplayıp toplamadğımızı aramıza ajanmı yerleştirdin yoksa  ;D

mctlçy

şirinler grubu tasvip etmediği bir duruma tepki göstermiştir..bizim kimseye durup dururken tepki göstermeyeceğimizi herkes bilir!!ki samsunda en az olay çıkaran,samsunspora en az hasar veren grup biziz..ayrıca artistliği kimin yaptığı çok açık,bunada tepkisiz kalamazdık ;) durum bundan ibarettir.

OrduluGencliq

olayı bilmiyorum sadece okuduklarımdan yola çıkarak konuşuyorum. takımımızın taraftarı maç öncesi sizi tribüne çağırmış ne olursa olsun orada belli bi grup samsun u desteklemeye gelmiş. orada kiler samsun diye bağırınca sorun olmadı da 52. dakika da ordu diye bağırınca mı ki kendi stadında sorun oldu ki bunları yapanlar da 13 14 yaşında çocuklarmış.
4 sene önce burada cezalı eyüp maçı oynadık şampiyonluğa gidiyorduk burada dedğim samsun oluyor :) kazandık da. ama o maçta kale arkasında 10 15 kişilik çocuk yaşlarda bi grup maç boyu samsun samsun geliyor samsun diye bağırdı. tüm stad bu çocuklara sizin yaptığınızı yapsak tepkiniz ne olurdu?

KotuCocuk55

Yazılanları okuyorum da,komşu şehrimiz Ordu ve Halkı daha ne kadar kucak açabilir daha ne kadar destekleyebilirdi bizleri diye düşünüyorum.

Bir yandan şirinleri de düşünüyorum eğer birileri siz yenilirken biraz da küçümser ve dalga geçer hareketlerle yanınızda tezahürat yapıyorsa bunu alınganlık gösterebilirsiniz ama tezahürattada 52.dakika da1 dakikalığını ordu denmiş belki sonra hep beraber samsun denecekti yani adamlar tezahürat yapıp ta anamıza sövmemiş,bu kadar sert bir tepki verilmeyebilirdi.Ama orda değildik kişisel olarak ne yaşandı bilmiyoruz.

Bunun yanında SBÇ tarafından olaya bakınca gün boyu kolkola gezdikleri,sohbet ettikleri,evsahibi olarak başarıyla ağarlayan insanların dayak yemesine yada iki takım taraftarının birbirine girmesine ve barış duygusunun zedelenmesine zarar vermemek adına müdahale etmek istemişler olaya.

İşin sonunda bak arkadaşımız diyor,baba oğul ordu atkılı,biz sizi destekliyoruz abi! demiş. Bundan daha güzel ne olabilir.Buna zarar vermemek gerekiyordu bence.

Taraftar gruplarımız yıllardır zor koşullarda ve başarısız sonuçlara rağmen bu takımı desteklediler ve sahip çıktılar.Ama bu herşeyin çok iyi yapıldığını herşeyin mükemmel olduğunu hiç bir kusurumuz olmadığını göstermez,eğri oturup doğru konuşmak lazım,kimse bunu kişisel algılamasın,ben ve arkadaşlarım dahil taraftar profilinde taraftar gruplarında sistematik manada tezahüratlara kadar bir yeni yapılanma lazım diye düşünüyorum ama çok detaylı bambaşka bir konuya girer şimdi kimseyle polemiğe girmek istemem,çünkü bu forumlar yanlış anlaşılmaya çok müsait.

Bir maç daha geride kaldı,maç resmi yada videosu olan paylaşırsa seviniriz..

Bunun yanında site veya dernek yönetimi kendi görüş ve değerlendirmelerini şüphesiz yapacaktırlar bunun sonunda uygun düşerse ordu halkına gerçekten haketilerseki burda yazılanlar öyle gösteriyor bir teşekkür veya yaşanılan tatsız olaylardan dolayı tabi varsa, bir özür yazısı yazabilirler.Sadece Öneridir.

samsunsporulan

Alıntı yapılan: seckin55 - 06 September 2009, 22:46:58
Samsunspora zarar veren taraftar Samsunsporlu olamaz...stresini stadda atacak adamlar gelmesin maça..yine ceza alabılırız...bu maç samsunda oynansaydı belkide almıştık maçıı..taraftar bence takıma zarar veriyor ve vermeyede dewam edecek gibi...

O beğenmediğin taraftar olmasa bu sene  2.lig bde oynardın

samsunsporulan

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 07 September 2009, 00:04:29
Ordulu çocuklar haketti onu sonuna kadar arkasındayım yaptığımızın...biz yenilirken onların bizimle dalga geçer gibi dibimizde ordu ordu die bağırmaya hakları yok...ordusporluysan efendi efendi otur bi köşede sesini çıkartma bağırcaksanda samsun maçındaysan samsun de...samsun demiceksen git mersinlilerin yanına mersin diye bağır...kendi takımının reklamını yapmaya hakları yoktu.Ama Kendi aramızda kavga etmek üzücü oldu.samsunlu samsunluya vuruyor.vay be ne hallere düştük.gerçekten biz 1 tane kardeşimiz için 1 saatten fazla limanda karakolun önünde bekledik.bütün otobüsler olarak.kardeşlikte sevgi saygıda bizim grubumuzda burdan geliyor

Hakettiler diyorsun kardeşim inanıyoruz 17.hafta yı beklesin ordulular yine gelicez

serce055

bu yönetimden bu teknikdirektörden bir iki futbolcu hariç kenan yelek burhan çoşkun hakkkı hocaoğlu geldi ise bunlar haricinde  futbolculardan da hiç bir bekletim yok

bu yıl gerçekten çok iyi takımlar yok bankasya liginde yoksa garanti 1. takım samsunspordur bence bu yıl ki hedefimiz  küme düşmemek ne kadarda uğraşsa samsunspor küme düşmememsi verir

neredesin uyanık uymua takımımıza sahip çık artık tanju gibi adamımız var
samsunspora kimler geliyo kimler geçiyo hayret bişey deneme  tahtası olduk ya iyice
turgut doğan diye bi golcümüz var bu kadarmı becereksiz bi golcü görmedim hayatımda
samsunda  giresuna 0-4 yenliyoruz 10 dk içirisinde sayamadım karşı karşıya  pozisyonları harcadı güngörene maçına gittim 10 kişi oynuyoruz topu önüne düştü önüne alamadı 
samsunspor bu adamlara kaldıysa mersin gibi 0 puan çeken takımlar gelir basar gider
neydik ne olduk ne olcağız diye düşünüyorum samusnsporu

süper ligte fenere bjk gs ye kök söktüren takım şimdi nerelerde
biri maçlardan konuştuğu zamna bana soruyorlar  ben samsunspor derken    gülüyorlar
samsunspor bitmiş nerelerde samsun şuanda diyorlar

SAMSUNSPORUMUZ sen değil seni bu hallare düşürenler utansın

34_55

evet gerçektende bu mubarek ramazan ayında oruç tutanlarada tutmayanlarada yazık ettiler  ordu yollarında yine şimdi soruyorum ben buradan teknik ekibe ve yönetime allah aşkına bu 22 numara sağbeki. bu 3 numara sol beki, daha doğrusu bu 2/b de top oynuyacak adamların sırtına bu formayı kim verdi daha diğerlerinide görmedik onlarıda görecez bakalım ama sayın teknik direktörümüz acaba dün hangi sistemle oynattınız takımı vede ömür ejderi 85 dakika rizespor maçınamı ısındırdınız geçen hafta dedinizki, lig bizim için mersin maçıyla yeni başlıyacak evet hocam haklısın 13. sıradan bu hafta bizi sıralamada 18. sıraya yani ligin dibine oturttunuz tebrik ederim sizi ve ekibinizi ayrıcada bir sözümde dün sahada hayalet gibi gezen futbolculara beyler yazık etmeyin bu büyük taraftara aklınızı  başınıza alın adam gibi oynayın vakit geçmeden....

babasamsunlu

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 07 September 2009, 00:38:57
Televizyonda avrupa kupası maçlarında fark yiyen istanbul takımlarının ağlayan taraftarlarının görüntüleri konu olur haber bültenlerine,samsunspor taraftarı bosna olmuş-filistin olmuş gözyaşları göl olmuş kimsenin umrunda değil.Gurbette yaşayan abimle konuşurkende oda buna benzer konuşmalar yapardı gözyaşları içinde..

Çok içten,çok tanıdık geldi yazın,bende duygulandım.Eşin ne güzel özetlemiş aslında,sanki küçük bir çocuk gibi saf bizim sevgimiz,küstü demiş senin için! Küstü,Küstürdüler!

Ama ortada ne suçu sahiplenen,nede özür dileyecek birileri var!
Dağ dağa küsmüş,dağın haberi olmamış!

Yazık bu kadar gönülden seven taraftara yazık!
Sana küsme kardeşim demiyeceğim.Çünkü sen usanmaz aşıksın,bizler gibi istesende küsemezsin!Kendi devrimimizi gerçekleştiremediğimiz sürecede,her zman kandırılmaya müsait olduğumuzu bilenler tarafından sömürülmeye mahkumuz!

Ben o bahsettiğin,bekleyelim,zaman verelim düşüncesini en ateşli savunanların başında geliyorum şüphesizki haklısın iyi niyetimiz ve öyle görmek istediğimizden ama şuan için başka elle tutulur bir alternatifimizin olmadığı da gerçek..

dün maçtan çıktığımdan beri hem sinirden hem üzüntüden ağlıyorum..üzüntüm maç kaybetmekten değil yalnış anlaşılmasın.bir tanecik samsunsporumuzun düşürüldüğü durumadır..gece yazımı yazdıktan sonra kapattım pc yi yattım..sabah senin yazıma yazdığını okuyunca yine başladım ağlamaya..karı gibi ağlıyorum.çalışmak hiç gelmiyor içimden..iş yerimde samsunspor dan bi halt olmaz diyenlerle çarpışacam yine...boynumuzu bükük bıraktı bu adi topçu bozuntuları...
eşim sağlığım bozlucak diye korkusundan ne yapacağını şaşırdı..bizim günahımız ne neden oynamıyor bunlar..kerem denen şerefsizin dalga konusu olduk..

Biricik sevgilimiz Samsunsporumuz ne halde arkadaşlar..taraftaların devrim yapıp kulüplerine sahip çıkma hikayeleri vardır avrupada ve dünya da.. neden bizler eli kolu bağlı oturuyoruz.neden geniş çaplı eylemler hazılayıp kulübü teslim almıyoruz..sadece maça gitmek deplasmana  gitmek (elbetteki büyük fedakarlık) oralarda bağımak mıdır takıma sahip çıkmak..bunu kendime de söylüyorum yalnış anlaşılmasın...
neden harekete geçmek için hala bekliyoruz.neden ismail başkanı rahatsız etmiyoruz...yumurta kıçımıza gelince hareket ettiğimizde o yumurta kıçımızda patlayacaktır arkadaşlar...büyük bir prostesto hazırlamalıyız..onbinleri haklılığımıza inandırıp peşimizden sürükleyebilmeliyiz..kulübün anahtarını bu basiretsiz art niyetli insanların elinden almalıyız...dünayda taraftarların yönettiği bir çok klüp var..hiç birimizin bu adilerden eksik bir tarafı olduğunu sanmıyorum...birşey yapmak zo-run-da-yız...  üzülerek olmauyor olmayacak..
offfff offffff offfffffff............ :'( :'( :'(

Sony

Alıntı yapılan: 34_55 - 07 September 2009, 08:22:25
beyler yazık etmeyin bu büyük taraftara aklınızı  başınıza alın adam gibi oynayın vakit geçmeden....

celebi

kaptan 55

King Of The North

Bu Ordu her yıl kardeş kavgasına neden oluyor,geçen yıl da maçta kendi aramızda kavga ettik televizyondan da millete reklam olduk.
Deplasman fobisini atamadık bir türlü üstümüzden.

Burak

zaten para vermeden yönetiyolar öyle kuru kuru bizde yönetiriz parasız yöneticilik oluyosa