Malatya - SAMSUNSPOR (Hayati maç)

Başlatan dr_ahmet, 29 April 2006, 20:57:41

« önceki - sonraki »

jean

ALMUS_SAMSUNSPOR

İMŞALLAH MALATYAYI YENER LİGDE KALIRIZ.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN.

maviay55

trabzon attı..ankara kümeyee

maviay55

jean

kotu oldu ilk yari yememiz bakalim 2. yari ne olacak

samsunlu_gencler

06 May 2006, 20:02:46 #140 Son düzenlenme: 13 March 2009, 12:54:15 samsuni
dijiturkden mac izLeyemiorum aynı ayar acıLmıor sayfası :twisted:  :twisted:  :twisted:

RenTinRen

iyice kaydı 10 kişi kaldık

Rentboy

06 May 2006, 20:31:27 #142 Son düzenlenme: 12 March 2009, 05:33:47 **KaR6**
yedi ceddini  malatya senin ilk sezonda takım düştü sağolasın adnan ölmez,bakalım samsunda nasıl dolaşacan...

ngonge

maçı bırakıp eve geldim. mehmet polat gibi uğursuz, ruhsuz bir adamın sonumuzu hazırladığı maç.

MeL_55

King Of The North

Vatan haini Mehmet Polat Samsunspordan kovulmalıdır.2.yarı çok iyi top oynadık 3 net pozisyonumuz vardı.Kerem 2 hatalı gol yedi bana göre durduğu yer 2 ve 3.golde yanlıştı.Takım olarak sezonun en kötü futbollarının birini oynadık.Ümit Kayıhan şerefsizini ve maçı satan Mehmet Polat şerefsizini buradan kınıyorum.Artık seneye 2.Lig A kategorisinde şampiyonluk kovalayacağız.Ancak şunu unutmamak lazım çıkmak düşmektan daha zor belki de 2B ye düşeriz sonraki yıllar.Emekler boşunaydı boşu boşuna kendimizi harap ettik.Ligde şaibe var Kayseri 2-0 geride 7-2 alıyor Gökhan Ünal gol kralı yapıldı.Ç.Rize seyircisiz oynatılıyor onlar da Denizliye yatıyor.Yarın da Ankaragücü-Antepten puan alır bu iş tam olur.Senaryolarını bozamadık ya bana en çok koyan da bu oldu.

55_power

cok kötü oldu,ne dicemi bilmiyorum!

ngonge

çok gergin, stresli çıktık maça. kerem in elinden kaçırdığı toplar bunun en büyük ispatıydı. hakem iyiniyetli idi, yoksa kenan ı atması içten bile değildi. ümit kayıhan ******* nasıl rol yaptı yerde. pislik herif...

sonuçta bu maçta yenilmeyi hak ettik. malatya daha derli topluydu.. bunlar görünenler, görünmeyenleri maçı statta izleyen vefakar-mağrur taraftarımızdan bekliyorum...

55cem55

hayallerimiz yıkıldı..insan şimdi hazmedemiyor samsunspor 2. ligde demeye ben o kadar emindimki kalacağına tum şehir dışındaki arkadaşlarla iddiaya girmiştim ama resmen yıkıldık artık 2. lige yakışmayan samsunsporumuzu 1. lige taşımak için elimizden gelen desteği yapacağız

oğuzhan55

Yıkıldım büyük bir moral bozukluğunda olduğumu söylemek istiyorum.Yılların Samsunspor'u Karadeniz'in başkentinin takımının oynayacağı ligi düşündükçe kahroluyorum.
Samsunsporumuzun düşmesi için elindn geleni yapan bütün kişi, takım, kurum ve kuruluşların Allah belasını versin.Alın işte istediğiniz oldu.Ama siz seneye Samsunspor'u süper ligde çok arayacaksınız.İnşallah ligde kalması için çaba gösterdiğiniz takımlardan belanızı bulursunuz.