Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

jean

Transferlerin hicbiri hosuma gitmedi bakalim ne olacak 3 aydir tahtanin acilmasini bekliyorduk bu transferler icin bosuna heyecanlanmisim ins yanilirim

sadece55

Yetiştirme yurduna döndük iyice bu nedir yahu

55.hakan

babaalişo

beyler biraz sabır etsek ölenle olannın önüne gecilmiyor bunlar artık bizim cocuklarımız yapılacak bişey varmı seveceğiz baaşkada caremiz yok ama inanın ben bu sene cok umutluyum en azından bizlerin desteği ile  içerdeki maçlarımızı alırız gibime geliyo bu gençler baş yaracak baş ben size söyleyim benim inancım tam

55_OrHaN_55

bunlara hoşgeldin ziyareti yapıp birer de topitop verelim sevinir çocuklar ;D ::)

Ertuğrul Sağlam

Takımın Futbolcu ihtiyacı olan bölgeleri.

İhtiyaç                    Alınan

2 Kaleci                   Okan  ...?....
2 Solbek                  İlhan, Orhan
1 Sağbek                 Adem
2 Stoper                  Hakkı, Can Özgür                
1 Ortasaha (Olursa)   Kerim, Hakan Aslantaş ?
1 Forvet                  Giorge

Bence yeterli  (paran kadar Köfte ) misali...

kuzey55

ne olacağını bilemeyiz tabiki iyi de çıkabilir bu çocuklar kesinlikle transferlerine karşı değilim ama bizim adam gibi tecrübeli 2 oyuncu almamız şart.

supernatural_55

görmeden önyargılı davranmayalım derim ben.benm de ümidim yok pek ama genç çocuklar bi izlemekte fayda var yorum yapmak için.İlhan Ummak transferine sevindim gerisini izleyip görmek istiyorum umarım yürekleriyle oynarlar..

Amsterdamli

Sureyya ve Eray ilk onbiri guclendirsin diye alinmadiki. Ilerisi icin yapilan bir transfer. Adem ve Ilhan ise nokta transfer tabir edilen transferler. Sureyya ve Eray A2de oynar tahminim simdilik Kerim Basda oyle.

Zaten daha fazla ne bekliyorduk, simdiye kadar Okan (kaleci) Orhan (sol bek) Can Ozgur (Stoper) Adem (sag bek) Ilhan (orta saha) Giorgi (forvet) alindi. Bunlarin hepsi aksayan bolgelere alinan oyuncular. Kadromuz zaten iyi simdi daha komple bir takim olduk.

Sureyya, Eray ve Kerimde ilerisi icim yatirim.

55.hakan

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 01 September 2009, 13:47:31
Sureyya ve Eray ilk onbiri guclendirsin diye alinmadiki. Ilerisi icin yapilan bir transfer. Adem ve Ilhan ise nokta transfer tabir edilen transferler. Sureyya ve Eray A2de oynar tahminim simdilik Kerim Basda oyle.

Zaten daha fazla ne bekliyorduk, simdiye kadar Okan (kaleci) Orhan (sol bek) Can Ozgur (Stoper) Adem (sag bek) Ilhan (orta saha) Giorgi (forvet) alindi. Bunlarin hepsi aksayan bolgelere alinan oyuncular. Kadromuz zaten iyi simdi daha komple bir takim olduk.

Bir tane de kaleci lazım bize bugün o işi de hallederlerse biraz olsun rahatlarım

babaalişo

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 01 September 2009, 13:47:31

evet benim düşüncem de aynı idi benden önce yazdın şmdi klevye tam yazıyodum bi baktım benim düşüncelrim komple yazıyo kendi kendi me dedim ki acaba karnım mı acıktı  ;D ;D ;D ;D

Amsterdamli

Alıntı yapılan: hakanelgun - 01 September 2009, 13:51:02
Bir tane de kaleci lazım bize bugün o işi de hallederlerse biraz olsun rahatlarım

Kaleci arayislari eminim suruyordur. Bence bir kaleci daha alirlar.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: babaalişo - 01 September 2009, 13:38:47
beyler biraz sabır etsek
ne sabiri kardes biz sabir tasimiyiz kac senedir sabir ediyoruz artik cekilmez oldu ne futbolun tadi kaldi ne tuzu yaaaaaaa >:(

cezayir55

CriminaL