Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

sevdamsınsamsunspor

ugrass

gazete alan yokmu yaw.. bugun son gun =)

kaptan 55

Alıntı yapılan: since1965 - 01 September 2009, 02:02:11
haber gazetesi spor müdürü ve spor muhabiri baba ogul hangi takımlı?fanatik trabzonsporlu olabilir eyv ama herşeyde trabzon ve trabzonsporu koymaları hiç hoş olmuyor insanları tahrikden başka bişeye yaramıyor.
sevgili kardeşim o malum gazetenin sahibi tslidir

King Of The North

O malum gazetenin sahibi ts'li ve de Samsunsporumuza maalesef bir dönem başkanlık da yapmıştır.(Adnan Ölmez) doğru muyum? Fenerbahçe-Samsunspor maçında sen de kimsin diyerek Samsunspor başkanı sıfatıyla şeref tribününe dahi alınmamıştır, doğru muyum?

Ertuğrul Sağlam

Siteye girdim  Gözümüz Aydın; Tahta resmen açıldı. Başlıklı konuya bir bakayım gelişme varmı diye dedim, Dün akşam çıkarken 49'uncu sayfada bırakmıştım sabah açtım baktım sayfa 52 içimi bir anda bir sevinç kapladı aha dedim yeni alınan birileri var galiba dedim ama maalesef tam 3 sayfa metin aktaş şerefsizi'nin muhabbeti yapılmış.  :-[

şimşek_55

BU Metın Aktas  muhabbetı nedır. Kımse endıselenmesın o adam  gıremez bu kulubun  kapısından ıcerıye.  Zaten oyle bır soylentıde  yok

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 01 September 2009, 10:47:10
sevgili kardeşim o malum gazetenin sahibi tslidir

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 01 September 2009, 10:51:46
O malum gazetenin sahibi ts'li ve de Samsunsporumuza maalesef bir dönem başkanlık da yapmıştır.(Adnan Ölmez) doğru muyum? Fenerbahçe-Samsunspor maçında sen de kimsin diyerek Samsunspor başkanı sıfatıyla şeref tribününe dahi alınmamıştır, doğru muyum?

Adnan Ölmez ts'li falan değil sadece trabzon'lu. Adam Futbol'un F'sini bilmiyor, Futbolla uzaktan yakından alakası yok, Birilerinin yönlendirmesi ile Samsunspor Başkanı oldu ve herşeyi eline yüzüne bulaştırdı ve Samsunspor'u büyük bir borç batağına sokuk gitti hepsi bukadar.

kaptan 55

futbolun f sini bilmiyo ts ni maçlarını izlemeye trabzona gidiyo ama dimi

King Of The North

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 01 September 2009, 10:56:10
Adnan Ölmez ts'li falan değil sadece trabzon'lu. Adam Futbol'un F'sini bilmiyor, Futbolla uzaktan yakından alakası yok, Birilerinin yönlendirmesi ile Samsunspor Başkanı oldu ve herşeyi eline yüzüne bulaştırdı ve Samsunspor'u büyük bir borç batağına sokuk gitti hepsi bukadar.

trabzonlu olabilir,bu forumda trabzonlu anadan veya babadan olup Samsunsporlu olan çok kişi var onlar ayrı şeyler ama benim aklımda küme düşüren borç, batağına bulayan ve trabzonsporun maçlarını takip eden belki dolaylı destek veren biri olarak kaldı nedense.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 01 September 2009, 11:03:41
trabzonlu olabilir,bu forumda trabzonlu anadan veya babadan olup Samsunsporlu olan çok kişi var onlar ayrı şeyler ama benim aklımda küme düşüren borç, batağına bulayan ve trabzonsporun maçlarını takip eden belki dolaylı destek veren biri olarak kaldı nedense.

Becerip Fener stadına giremedi.Onun gibi başkanın ben .... >:(

cezayir55

YaşarDoğu

İlhan menejeri ile dün Nuri Asanda görüşmeye gelmiş,

Eray diye genç birini getirmişler İstanbuldan.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 September 2009, 11:48:51

aman eray birniçan olmasın da ;D ;D

YaşarDoğu

Belli olmaz , soyadı yazmıyodu gazetede

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 September 2009, 11:48:51

İlhan ?