Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

1güngörenden hakan arslan2 ilhan ummak 3iyi bir kaleci bence alınmalı

55erhan55

ne olursa olsun 2-3 tane tecrübeli futbolcu lazım eğer alınırsa bu takım iyi işler yapa yarın herşey belli olur bekleyip göreceğiz kimler gelecek

kuzey55

kocaelispor lisans parasını yatıramamış cumaya kadar izin almışlar tff den.futbolcular işlerini riske atmazlar diye düşünüyorum.çünkü devre arasına kadar boş kalma riskleri var.bence etiiği falan bırakıp ahmet şahini almalıyız..cenk konusuna gelince artık kazanmış kazanacağı kadar ama hala 800 bin liraya oynayacağını sanıyor.galip özütrkle yzy ile görüştü para koparmak için ama olmadı.gitsin kocaeliye aç kalsın da aklı başına gelsin.yazıklar olsun böyle samsunlu futbolcuya.

cezayir55

bence turkıyede ıyı kalecı bence yabancı genc bır kalecı almak en ıyısı olur

Ertuğrul Sağlam

Transfer olayı kapandı galiba hiç ses seda yok....

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 31 August 2009, 17:21:04
kocaelispor lisans parasını yatıramamış cumaya kadar izin almışlar tff den.futbolcular işlerini riske atmazlar diye düşünüyorum.çünkü devre arasına kadar boş kalma riskleri var.bence etiiği falan bırakıp ahmet şahini almalıyız..cenk konusuna gelince artık kazanmış kazanacağı kadar ama hala 800 bin liraya oynayacağını sanıyor.galip özütrkle yzy ile görüştü para koparmak için ama olmadı.gitsin kocaeliye aç kalsın da aklı başına gelsin.yazıklar olsun böyle samsunlu futbolcuya.
kocaeli bu sene bu borçla düşerse cenk alır ama...
bu kadar paracı olduğunu bilmiyordum.kariyerinin sonuna gelmiş "benim annem bir melek" dizisindeki kapıcının babası gibi para para para diyo :D yazık gerçekten

mehmet yılmaz

İsa Turan şu an İstanbul'da imiş. Yarın yeni transferlerle birlikte Samsun'd olması bekleniyormuş. Bildiklerim bunlar, kimler olduğuyla ilgili net bir bilgim yok.

kadir55ist

cenk işler olması iyi olur birde iyi bir defansif kanat oyuncusu olursa tamam olur .
bu saatten sonrada fazla ve yararlı  oyuncu bulmak zor olsa gerek.

berusa55

AlıntıGENÇLERE ÖNEM VERİLDİ
Transfer tanhtasını açmayı başaran Samsunspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cuma günü transfer tahtasını açar açmaz Denizlispor'dan kaleci Okan Karabulut'u, Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen'i, Kırşehirspor'dan Can Özgür'ü ile uzun süredir idmanlara çıkardığı Giorgi'yi renklerine katan Samsunspor, birçoğu genç 8 oyuncu ile daha anlaşmak üzere.

Ayrıntılar: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3920

BekiRcaN_5s

salı günü yani yarın transfer sezonu bitiyo adam aldılar aldılar alamazlara geçmiş olsun

bengülü

son dakika transferlerimiz yokmu kimleri alıyoruz bilgisi olan yokmu

Amsterdamli

Adem Alkasi ve Hakan Arslan yarin buyuk ihtimal imzayi atacaklar birde kaleci arayisi var.

cezayir55

bence kalecı yabancı ve genc olsa daha ıyı cunku su an pıyasada yerlı kalecı yok

_samsunspor_

01 September 2009, 01:14:20 #703 Son düzenlenme: 01 September 2009, 01:16:10 _samsunspor_
benım aklımdan ahmet şahin harıcınde 2 ısım gecıyor kalecı olarak...ya rızesporlu ferhat odabası yada suanda bosta olan metın aktas..ama metını buyuk samsunspor taraftarı nasıl karsılar bılemıyorum..ozur dıleyerek kendını affettırebılır belkı..buyuk samsunspor taraftarıda ozru kabul ederek bu olay cozume kavusabılır..

Sercan

Alıntı yapılan: _samsunspor_ - 01 September 2009, 01:14:20
benım aklımdan ahmet şahin harıcınde 2 ısım gecıyor kalecı olarak...ya rızesporlu ferhat odabası yada suanda bosta olan metın aktas..ama metını buyuk samsunspor taraftarı nasıl karsılar bılemıyorum..ozur dıleyerek kendını affettırebılır belkı..buyuk samsunspor taraftarıda ozru kabul ederek cozume kavusabılır..

Sokarm onun özürüne.o yavşak gelceğine Cengiz'le devam edelim..