Bank Asya 1.Lig 2.Hafta > Karşıyaka SK - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 24 August 2009, 08:57:29

« önceki - sonraki »

eLLis

Seyircisiz deplasmanda bile oyanayamıyorlar 19 Mayıstan başka işimiz zor  :(

Kadir ÇELEBİ

Sahada mucadele yoksunuyuz ayagımızdaki topu rakibe adete veriyoruz..

Cagdas Ünver

**KaR6**

hayret gerçekten, bu kadar aciz kalınmasına şaşırıyorum..

şimşek_55

Dıyarbakırdan  Aldıkları Forvet Emrah defansımızı epey zorluyor

55JNR55

bence spiker lavuq isimleri bilmediğinden ve mal olduğundan dolayı hiç bişe anlatamıyor bizim takımda bi kenan'ı bi sefa'yı bi de kaleci okan'ın adını biliyo ömür diyo arada bi de yabancı oyuncuları diyo falan uzun sessizlikler oluyo anlatırken onlarda bizim kiler oynuyo ediyo da biz duyamıyoruz aslında ne zaman ksk top kapsa diyo ki topu kazandık şimdi atağa çıkıyoruz o yüzden biz de sanıyoruz ki top full onlarda baskılı oynuyolar evet ama spiker'in anlatımına bakarak kesin bi yorum yapılamaz...

celebi

kuzey55

geçen hafta oynayan adamlar bunlar değilmiydi sanki neden deplasmanda oynayamıyolar.inşqllah toparlanırız ve en azından 1 puanla döneriz izmirden.

mehmet yılmaz

AlıntıMaçın ikinci yarısı başladı...

Maçta 52. dakikada geride kalırken Samsunspor beraberlik golü arıyor. Kırmızı-Beyazlılar Karşıyakaspor kalesini sağlı sollu ataklarla bunaltıyor.

gazetekolik bunları demiş; ne iştir anlamadım.  ???

şimşek_55

Rıze 2 * Bolu 1    bu arada. Rıze de  eskı Samsunlu Evren atılmıs

celebi

şimşek_55

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2009, 21:45:58
stadda arayabileceğim kimse yokmu resimleri kimden aldık

NIlsah abı stadtadır kesın

KotuCocuk55

Çokta yanlı anlatmıyor dürüst olmak gerekirse,biraz kendine yontması normal,karşıyaka radyosu..

55JNR55

ya arkadaş ben bu televizyonları da anlamıyorum taraftarsız maç ver daha şu bok yiyenin maçını canlı canlı izliyelim töbe yaaaa

şimşek_55