Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: samsuni - 30 August 2009, 16:44:32

Pazartesi günü imza atacak oyunculardan birisi de Sivasspor'dan tanıdığımız, geçen sezonu Rize ve Sakarya'da geçiren İlhan Ummak'mış diye duyduk.

1979'lu, Sivas'ın 2005'teki şampiyonluğunda büyük pay sahibi idi. Sivas'ta Süper Ligde de sürekli forma giydi. Geçen yıl uçan kuşa bile para dağıtan Rize'ye gitti ama devre arası ayrıldı oradan. Orta sahada koşan, top tutan, pas yapan bir isim, bence faydalı olacaktır.

Tabii gerçekleşirse...
Sağ ve sol iki kanatta oyanayabilen bir futbolcu.

YaşarDoğu

İlhan Ummak ı Sivasspordayken tanıyorum, gayet faideli olacaktır .

BekiRcaN_5s

İlhan Ummak tecrübeli bir isim en azından. amaan yönetimin transferine karışmıyorum ve onlara bu sefer güveniyorum :)

babasamsunlu

sersa

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 30 August 2009, 13:26:03
cenki bilmiyorum ama celil konusunda ise celille 2 gün önce telde görüşmüstim bana takıma imza atcam dedi hemde alacaklarini 1 sene erteledi bos yere ertelememiştir herhalde pazartesiyi bekleyeceğiz artik

Malatyaspor transferin son gününde Samsunlu Celil Sağır ile yeniden anlaşt. Geçtiğimiz yıllarda sorunl şekilde Malatya'dan ayrılan Celil Sağır'ın Malatyaspor ile 1 yıllık anlaşma yaptığı bildirildi.Sağır'ın maç başına ücret alacağı açıklandı.
'Futbolu Malatya'da bırakacağım'
Tecrübeli futbolcu Celil Sağır, sorumlu şekilde ayrıldığı Malatyaspor'a tekrar geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Futbolu bırakmadan tekrar Malatyaspor'da oynamak ve Malatyaspor taraftarını mutlu etmek isterim" dedi. Kendisini Malatyaspor'a affettirmek istediğini ifade eden Celil Sağır, Malatyaspor'la maç başı anlaşıldığını sözlerine ekledi.
Gazetekolik

sersa

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 30 August 2009, 17:38:11
nerde oynarsa oynasin kendi bilir ama mal-atyaspora yalakalik yapmasi hos degil.
O yüzden eklemedim haberi dostum arkadaş samsunspora geleceğini yazmış bu yüzden ekledim ;)

cembaba

Alıntı yapılan: bengülü - 30 August 2009, 13:21:17
süpriz olarak cenk ,celil ikilisi olursa mükembel bir transfer yapmış oluruz

Ahh bee keşke Cenk İşler nerde oynuyor bu arada?

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 August 2009, 17:45:18
Ahh bee keşke Cenk İşler nerde oynuyor bu arada?

Futbol Bilgi Bankası » Oyuncular
CENK İŞLER    
CENK İŞLER    
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri    :    ALMANYA
Doğum Tarihi    :    25 Şubat 1974
Uyruk    :    TC
Futbolcu Temsilcisi    :    
Lisans Bilgileri
Lisans No    : 6843
Kulüp    : MANİSASPOR
Sözleşme Başlangıç T.    : 2 Temmuz 2008
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2009

sevdamsınsamsunspor

celil telde imza atcam dio gidio malatyaya imza atiyo napmak istiyo bende anlamadım kusura bakmayin arkadaslar bende ters köşe oldum

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 August 2009, 17:51:07
Malatyaspor akıllanmadı herhalde Celil konusunda  :D

Celil gibi klas bir ismin Malatyaspor'a gitmesi saçmalıktan başka birşey değil ..

sonucta 35-36 yasina geldi futbolunun son deminde somurecek bi takim buldu gonul isterdiki futbolu Samsunsporda imparator olarak biraksin ama o herzamanki gibi parayi tercih etti yakinda alacaklari icinde kapiya dayanirsa sasirmam.

berusa55

30 August 2009, 18:01:25 #640 Son düzenlenme: 30 August 2009, 18:03:02 berusa55
Samsunspor'umuzda Celil'ler Cenk'ler Serkan'lar dönemi bitmiştir. Yenilerini yetiştirme, önümüze bakma zamanı. Samsunspor'umuzun daim olması dileğiyle.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 August 2009, 18:01:25
Samsunspor'umuzda Celil'ler Cenk'ler Serkan'lar dönemi bitmiştir. Yenilerini yetiştirme, önümüze bakma zamanı. Samsunspor'umuzun daim olması dileğiyle.

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 August 2009, 18:01:25

sevdamsınsamsunspor

arkadaslar kocaelispor pazartesi günü tahtayı açacakmıs ahmet şahinle muhammet ali transferi yatar :'(                                  Osman Nuri Yaman yaptığı konuşmada, Kocaelispor'u iyi yerlere getirmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalar yapacaklarını, öncelik olarak takımın lisans borcunu ödemek için Pazartesi günü bu işi çözeceklerini ve takımın Boluspor maçına yeni transferlerle çıkacaklarını söyledi. Hacettepe maçında eğer yasal bir engel olmazsa taraftarlara maçın bedava olacağını söyleyen Yaman; Hacettepespor maçı galibiyeti halinde futbolculara 25'er Bin TL prim vereceklerini vaat etti.

Turuncu

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 30 August 2009, 18:28:10
arkadaslar kocaelispor pazartesi günü tahtayı açacakmıs ahmet şahinle muhammet ali transferi yatar :'(