Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

AntZ

Pazartesi ve bu kadar gizli olması Ahmet Şahin ve Mohammed isimlerini öne çıkarıyor. Gönül gelsinler istiyor ama Cenk ve Celil i alma niyetleri olsa görüşmelerden haberimiz olurdu, gizli olacağını da sanmıyorum.

bengülü

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 30 August 2009, 13:26:03
cenki bilmiyorum ama celil konusunda ise celille 2 gün önce telde görüşmüstim bana takıma imza atcam dedi hemde alacaklarini 1 sene erteledi bos yere ertelememiştir herhalde pazartesiyi bekleyeceğiz artik

dediğiniz doğruysa celil hakkında süper bir transfer yapmış oluruz celil bu takıma lazım ölüsü bile yeter

sevdamsınsamsunspor

celil samsunspora gelmeyi cok istiyo alacakalrini 1 sene ertelemesindende anlasiliyo ama yönetimin istemesi lazım tabii

Kais

europe_55

AlıntıAdem Samsunspor'da

Samsunspor, Çanakkale Dardanelsporlu Adem Alkaşi ile anlaştı. Çanakkale Dardanelspor'a Zeytinburnuspor'dan gelen sağ kanat oynayan tecrübeli futbolcunun bugün Samsun'a geleceği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, 2-3 futbolcu daha alıp transferi kapayacaklarını söylediler.

Halk Gazetesi

STAT: Alsancak
HAKEM: M.İlker Coşkun
SAAT: 20.30

KARŞIYAKA
-----------
RAMAZAN
AYHAN
FUAT
MUSTAFA
SERKAN
TAHA
KIVANÇ
KÖKSAL
GÜNEY
TİMUÇİN
OKAN

SAMSUNSPOR
--------------
OKAN
KENAN
H.KOÇASLAN
TURGAY
SERKAN (ORHAN)
MURAT
OKTAY
SEFA
ÖMÜR
SERCAN
GIORGI

Özel izinle oynayacaklar

Samsunspor son dakika transferleri kaleci Okan Karabulut ve santrafor Gıorgı bu akşamki maçta oynayacak. Savunma oyuncusu Orhan Taşdelen'in izin durumu netlik kazanmadığı için maç saati bekleniyor

ORHAN BELKİ
Kırmızı-Beyazlı ekipte, bozuk olan moraller transferde tahtanın açılmasıyla beraber yerine geldi. Son dakika transfer edilen kaleci Okan Karabulut ve sol bek Orhan Taşdelen, Karşıyaka maçı kadrosuna dahil edildi. Bu akşam oynanacak kritik karşılaşmada kaleci Okan ve Gürcü santrafor Gıorgı kesin olarak takımdaki yerini alacak.

KALEDE SORUN OLMAZ
Gaziantepspor'dan izin belgesi beklenen savunma oyuncusu Orhan'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Eğer izin belgesi gelirse bu oyuncuda ilk 11'de sahaya çıkacak.  Samsunspor'da forma giyecek olmanın gururunu yaşayan kaleci Okan,"Takımımızın başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kalede sorun olmaz, merak etmeyin" dedi. 

Samsunspor'un yeni transferleri kaleci Okan ve Gıorgı Karşıyaka sınavına çıkacak, Orhan'ın durumu belirsiz...

TAKVİYELİ SAMSUN

Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam İzmir'de Karşıyaka ile çok zorlu bir puan mücadelesine çıkacak. Alsancak Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak kritik müsabakada yeni transferler Okan ve Gıorgı forma giyecek

YENİLER OYNUYOR
Ligin ilk haftasında sahasında Karabükspor ile 3-3 berabere kalan Samsunspor, güçlü İzmir temsilcisi Karşıyaka önünde bu akşam galibiyet arayacak. İzmir'de dün son çalışmasını yapan ve maç saatini beklemeye başlayan Kırmızı-Beyazlı ekipte, Karşıyaka karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Kadrosunu güçlendiren Kırmızı-Beyazlı ekite yeni transferler kaleci Okan ve Gürcü Gıorgı oynayacak. Orhan'ın durumu ise belirsiz.

4 EKSİK VAR
Kırmızı-Beyazlı ekipte, Karşıyaka maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu da dikkat çekiyor. Geçen sezondan cezaları devam eden Turgut Doğan Şahin, Tanju Con'un yanı sıra geçen hafta Karabükspor maçında kırmızı kart gören Volkan Çekiç ve Burhan Coşkun da bu akşam takımdaki yerlerini alamayacaklar. Bu arada, Gaziantep'ten izin belgesi yetişmeyen Orhan'ın oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak.

**KaR6**

Her yaptıklarını -hep yanlış yaptıkları için- eleştirdiğimiz yönetim, bence bu sefer dogru adımlar atıyor.. eğer guvenip takımın başına Turhan Hocayı getirdiysek, ona sonuna kadar guvenmek en dogrusu.. Bu yuzden transferde tamamen onun istediği adamları almak gayet mantıklı.. biz tanımıyoruz ama Turhan Hoca tanıdığına göre ve oyun sistemini en iyi o bildiğine göre hata yapma şansı yok.. bu yüzden rahatım ve bekliyorum.. ancak işler iyi gitmezde 5.hafta hocayı yollarlarsa o zaman işler karışır..

**KaR6**

bu arada celil in malatya ile anlaştıgını duydum dogrulugundan emin değilim ancak..

sadece55

bu seferde malatya ya gitcekse son dakka yuh derim Malatyada ilginç klüp

maviay55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2009, 14:36:43
bu arada celil in malatya ile anlaştıgını duydum dogrulugundan emin değilim ancak..
haber dogruysa bundan sonra celil e bol şans :) 2.lig b de  :P

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2009, 14:36:43

Malatya'da hiç akıl yok her sene kazık yediler Celil'den gene akıllanmadılar  :D

melihözkan

transfer donemı bıttı tahtayı actılar sona curuk topcular kalmıstır onlarıda bız almısızdırr

sadece55

Böyle düşünme piyasada son günü bekliyen bayağı sağlam da topçu var

melihözkan

ınsallla ıyı cıkarlar gıorgı ıyı ama

FaTiH_HaN

georgi sezon acilisinda burhan ve volkandan daha kaliteli oldugunun sinyanilini verdi.

mehmet yılmaz

Pazartesi günü imza atacak oyunculardan birisi de Sivasspor'dan tanıdığımız, geçen sezonu Rize ve Sakarya'da geçiren İlhan Ummak'mış diye duyduk.

1979'lu, Sivas'ın 2005'teki şampiyonluğunda büyük pay sahibi idi. Sivas'ta Süper Ligde de sürekli forma giydi. Geçen yıl uçan kuşa bile para dağıtan Rize'ye gitti ama devre arası ayrıldı oradan. Orta sahada koşan, top tutan, pas yapan bir isim, bence faydalı olacaktır.

Tabii gerçekleşirse...