Bafraspor - Bulancakspor maçı Samsun'da

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 27 August 2009, 11:21:47

« önceki - sonraki »

samsunum

yarın bafradan maça samsunspor atkısıyla qeliorum  ;)

cem

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 29 August 2009, 19:31:02
Al sana cevap.Oku linki.
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6691.0
ben sana çok alıntı koyarım.. sidik yarışı yapma herkes neyin ne oldunu biliyor samsun şehride biliyor bu formdakilerde...

55Bafra55

Yani Samsunsporluluk sizin tekelinizde öyle mi?Sen yazınca iyi biz yazınca sidik yarışı mı?

cem

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 29 August 2009, 23:28:31
Yani Samsunsporluluk sizin tekelinizde öyle mi?Sen yazınca iyi biz yazınca sidik yarışı mı?
SAMSUNSPOR BİZİM TEKELİMİZDEMİ ..ne alaka ben birşey yazmıyorum samsun şehrinin bafraya bakış açısı belli nedenleride samsunspor samsunluların tekelinde bu şehrin tekelinde SAMSUNLUYUM demeye utananların tekelinde değil hiç olmazsa..

bengülü

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 29 August 2009, 22:53:05
yarın bafradan maça samsunspor atkısıyla qeliorum  ;)

maçla ilgili senden haber bekliyorum çünkü ben işte olucağımdan dolayı bu şartlarda bafraspor bulancak spor'a fark atması gerekiyor bulancakspor federasyona 400 bin tl borcunu yatıramamış bulancakspor paf takımıyla maça çıkacakmış ama futbol sonuç belli olmaz.

Turuncu

Bafraspor 3-0 Bulancakspor maç sona erdi...

jean

55JNR55

Alıntı yapılan: Turuncu - 30 August 2009, 18:33:46
Bafraspor 3-0 Bulancakspor maç sona erdi...

hadi bafra için hayırlısı...

HoliganSamSunLu

bengülü

kalptenþimþek

Ertuğrul Sağlam

Dün Bafraspor maçını 90 dk izledim, yalnız hem skor hem galibiyet kesinlikle bizi fazla sevindirmesin çünkü Bafraspor'un rakibi olan Bulancakspor ile oynadığı maç kesinlikle lig için ölçü değil, çünkü rakip Bulancak maddi sıkıntılarından dolayı Samsun'a 12 Futbolcu ile geldi, 90 dk boyunca Futbolcu değiştiremediler, Samsun trübününde birkaç kişi ile söz dalaşına giren Bulancakspor kalecisi dakika 70'lerde oyundan alındı ve yerine Kaleci olmayan bir futbolcu girdi ve o oyuncularından başkada yedek oyuncuları yoktu ama normal bir lig maçı gözü ile bakarsak maça Bafraspor Bulancak'ın çok çok üzerinde bir takım maçı rolantiye almayıp aynı ciddiyetle oynasalardı maçın 7*8 farklı bitmemesi içten bile değildi

Yani kısaca özetlemek gerekirse bu maç bu lig için ölçü değil çünkü Bafraspor'un karşısında normal bir takım yoktu ama genede lig'e 3 puanla başlamak güzel Başarılar Bafraspor inşallah 2'lige çıkarsınız.....

sadece55

Olsun kardeş Düşene vurmak bize yakışmaz Atatürkün şehri samsun değilmiyiz biz.

samsunum